![]() |
ben hep 17 yaşındayım,
her ayak sesinde ürperirim, demir kapının her açılışında. her türlüsünü tattım acının |
Akdeniz'e açılmalı, sevdamızı bulmalı
Deniz kızını Gitmeli bulutlara, sormalı umutlara Gökçe gülü Ak menekşeyi sökmeli, peri ülkesine ekmeli Sürgün yelleri Büyütelim yakutçuğu, bu nazlı çocuğu Yüreğimizin ışığını |
belki şimdi duyuyorsundur beni ama anlamak istemiyorsundur seni
sevdiğimi duymak istemiyosundur inannamıyosundur ama bana inan ki hayatımda hiç olmadığım kadar aşık oldum o kişi de sensin beni duy lütfen be aşkım benim ve sevgimin değerini ne kadar büyük olduğunu gör be gülüm şimdi sensizim ama biliyorum ki sen geleceksin ve beni sensiz bırakmayacaksın |
Dön geri dön bebeğim
Söyle bebeğim ben sensiz ne eylerim Dön ne olur son bir şans ver Onu da değerlendiremessem çek git Dönme bir daha ama şimdilik Son olsun bir şans ver Sen varken atar kalbim sen yokken ben nasıl yaşarım Dön bebeğim dön ne olur.... |
Rastladım sana bir gece vaktiydi
O an aldın kalbimi O an bağlandım sana O an sevdim seni Ama o an çok kısa sürdü Bir görünüp hemen kayboldun Nerdesin şimdi rüyalarımın prensi Nerdesin şimdi yalan hayatımın Tek gerçeği...=( |
Bekleyenler İçin
Bir ayak sesi duymayayım Kapıya koşuyorum Gelen sen misin diye Bir siyah saç görmeyeyim Yüreğim burkuluyor Ağlamaklı oluyorum Her şey bana seni hatırlatıyor Gökyüzüne baksam Gözlerinin binlercesini görürüm Bir rüzgar değse yüzüme Ellerini düşünmeden edemem Yaktığım bütün sigaraların dumanları sana benzer Tadı senden gelir Yediğim yemişlerin İçtiğim içkilerin Ve içimdeki bu dayanılmaz sıkıntı Bu emsalsiz hüzün Seni beklediğim içindir Resmine bakamaz oldum |
"İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
sen hep gecenin karanalıklarında
dısardaydın ama ben hiç kacamadın cünkü ben korkardım ask tan çünkü ben hiç asık olmadıydım cünkü ben ask mahkumuydum hep biri benle dalga gecek diye korktum |
gecenin sessizliğinde boğuldum
seni orda buldum kaybetmek istemem tekrar senin gecenin sesliğine koyabilirim seni ama kıyamam sana gecenin sessizliğinde kaybolmana... |
Zaman aksın, hızına bakma, seni dinlemez nasıl olsa
Bırak aksın, seni de götürsün, hepsi hepsi hayat nasıl olsa Dinlemesini bekle seni hiç bir zaman Nedersen de dinlemez seni Bırak aksın, seni de götürsün, hepsi hepsi hayat nasıl olsa ... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.