![]() |
Bİr ParÇa AŞki Çok GÖrme Bana
AŞksiz Bİr Hayatin Anlami Olmaz Sevrek Aci Ver Sevmeyen Kalbİn Anlami Olmaz En GerÇek Bİr Sevdayla Uzat Kolunu Allah Bİle SevrmİŞ AŞik Kulunu BoŞ Yere Bekletme Yollarini Yolcusuz Yollarin Anlami Olmaz AŞkimizi Zİrveye Çikartalim AŞksiz Zİrvenİn Anlami Olmaz Ümİtle Sevelİm Yillarca Ümİtsİz Yillarin Anlami Olmaz Sense Bİr GÜlsÜn Bense Bİr BÜlbÜl GÜlsÜz Bİr BÜlbÜlÜn Anlami Olmaz...... |
Dostlar,atiŞir Da Yİgİtler Susar Mi?
Elma İlen Armut, Pİftek Yerİnİ Tutar Mi? Adem Olan Layt Marul Yutar Mi? Er KİŞİ Hazzetmez Kepekten Lİften, Zara Gelmez HİÇ Ufak Bİr GÖbekten... DoymuŞ İle DoymamiŞ Bİr Olur Mu ? Sirattan Galorİden Sual Olur Mu? HİÇ Nutraweetten Baklava Olur Mu? Er KİŞİ Hazzetmez Kepekten Lİften, Zarar Gelmez Orta Bİr GÖbekten... CoŞar Şu Delİ GÖnÜl BÖrek,manti Pİzzayla ÜrkÜtme GÖzÜnÜ HİÇ Hacİmle Enle Boyla Elastİk Bİr Heyvandir Mİde Olur Yayla Zarar Gelmez Hİ |
Baştan aşagıya bir isyan göveriyor ellerimde;
Ve özgürlük ve sevda ve bademe durmuş ela gözlerinde bir kıvılcım.... Çıt çıkmıyor;tıpkı boran öncesi!!!! Ay ağlıyorsa bilki güneşin saçlarıdır hayatın falına bakan ........... VE SAÇMA SAPAN ; HİÇ OLMAYAN SEVDAN....... |
Derelerin köpüğü, ay rengi taşlar
Açılsam denizlere Yarısı aklı kalemim, pembe sırlarım Saçılsam defterlere Çocukluk aşklarım, gönül efiltim Uçsam yorgunca Dantelli yastığım, uykusuz *******im Uyansam usulca |
Gül bahçesinde geçsede ömrüm,
İnan senin üstüne gül koklamam gülüm, Seni koklamak olsada ölüm inan uğrunda ölmeye değer be gülüm..... |
Bir aşk şarkısı çınlar kulağımda.İsmi aklımda hayali karşımda.Bir
hasret çekiyor hayat uzaklaştıkça. İçimdekini kalbimde aşkıBir aşk şarkısı söyler baş ucumda Biri sevgi diğeri gurbet.İçimde korkusu kalbimde yarası.Bir göz yaşı akar al ,ayanağımdan.Biri acısı bir diğeri sancısı.Kalbim söylemek ister yaşadığını,Bir nefret tutar beni.Biri yalanı diğeri bırakıp kaçması.En kötüsümü aldatması |
Bahar Gelme Ustumeee
Sen ki en cilvelisisin mevsimlerin, afrodizyakların en etkilisi, sevdanın suç ortağısın. Yapma bunu bana!.. Bahar, yalvarırım çek git işine!.. Salma üstüme çiçeklerini, aklımı çelme!.. Her sabah çimenlerin çiyden ürpererek uyanıyor bahçemde; sonra güneşle oynaşıp tütsülenmiş gibi buğulanıyor. Ne zaman sokağa çıksam badem ağaçları salkım saçak çiçek... Kavaklar kıpır kıpır, ıslık ıslığa meltem... Kırda dayanılmaz bir kekik kokusu, toprakta türl |
Her şeyi terk ettim / Ne aşk ne şehvet
Sarışın başladığım esmer bitiyor Anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli Dudakları keskin kırmızı jilet Bir belaya çattık / Nasıl bitirmeli Gitar kımıldadı mı zaman deliniyor. Kimi sevsem sensin / Hayret Kapıların kapalı girilemiyor. Kimi sevsem sensin / Senden ibaret Hepsini senin adınla çağırıyorum Arkamdan şımarık gülüşüyorlar Getirdikleri yağmur / Sende unuttuğum. Hani o sımsıcak iri çekirdekli Senin gibi vahşi öpüşüyorlar. Kimi sevsem sensin / Ha |
Bilmelisin ki ..
Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez. Bilmelisin ki .. Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır. Bilmelisin ki ... Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında, çizginin nereden geçtiğini bulmak zor. Bilmelisin ki ... Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşkların da! Bilmelisin ki .. Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, ne tür deneyimler yaşadığınızla var. Bilmeli |
Vazgeçmek kolay sanıyorsun değilmi?
Terketmek, gitmek,unutmak Ben seni; Sana inat. kendime inat, gururuma inat sevdim. Unut, öldür, bitsin boşver Yaşanmadı say Yaşanmadı bütün bu olanlar Varolmadı sana olan sevgim Sevin artık gidiyorum, İçimde sen, kalbimde sen, Nereye gittiğimi bilmeden......... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.