![]() |
Aşk Şiirleri
"İki kalp arasında en kısa yol: Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
Bir gül olmak isterdim,
dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem... Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir... |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Bİtmek Bİlmeyen Gecenİn Vurgun Saatlerİnde;
Kalbİmden Vurgun YemİŞ Gİbİ Vuruldum. Bİr Sevde Kursunuydu Kalbimi Vurup Kacan; Vurgun YemİŞ Yarali Kalp Bendİm, Vurgunu Yapan Serserİ KurŞun İse Sen... |
Hava soğuk üşüdüm
Üşüdüm yini sensizce Seni düşündüm sessiz giden gemide Yağmur yağdı damladı Sonra güneş açtı Üşüdüm üşüdüm Bir doğan güneş vakti SENİ DÜŞÜNDÜM.... |
öyle bir bir sevda bu bendeki.anlatmaya sözler yetmez.dinle sen beni
eski şarkılarda.belki aşkı fısıldar kulağında. kaçkere koştum senin peşinden. anlamadın bu halimden.seviyorum diyemedim.korktum hayellerimin yıkılmasından. bir tebessüm etsen ölürmüydün yar ölürmüydün yar. yaralı yüreğime merhem olsan ölürmüydün yar ölürmüydün yar |
BoŞuna Hayellerle Avuttum Kendİmİ.
Bİlİyorum DÖnmeyecek Gerİ. O Çoktan Unuttu AŞkimi Sevgİmİ. Bİlİyorum DÖnmeyecek Gerİ. Ah İstanbul İstanbul. Sen De Allah Indan Bul.aldin Yarİ Elİmden. AradiĞin Belayi Bul İstanbul. Alİ Şen |
Ben Sana Ne Yaptim Kİ.
Tek SuÇum Sevmekmİ. Aldin Gururumu Benden. Ayaklar Altina Serdİn. GÖzÜn Aydin Sevgİlİm. Bende Artik SarhoŞum. Meyhaneler Meskenİm. Kadahler Tesellİm. Sende BİrgÜn Seveceksİn. Sevİpte Sevİlmeyeceksİn.İsyan Edİp Kaderİne. Benİm Gİbİ İÇeceksİn |
Seni sana bırakıyorum ve bu gece
Terk ediyorum bu kenti Kendimde darbeler yaptım sana karşı Yıktım kalbime olan eğemenliğinİ, Yaktım artık aşkımızın gemilerini, Dönmemek üzere geri. Ne sen kaldın aklımda ne de o gülüşün İstemiyorum benim sevdiğim gibi Beni sevmeyen sevgiliyi. Seni ne kadar sevdim bir bilseydin Ama bunları şimdi değilde ben seni benden bitirmeden önce bilseydin. Ben anlatmaya çalıştım sen kaçtın. Ben göstermeye çalıştım sen gözlerini yumdun. |
Geldİn Tekrardan DÖndÜn En YeŞİlİnden
Ama Bu GelİŞİn Elbette Bİr DÖnÜŞÜ Var Bİlİyorum Geldİn; Sen Bana Gİtmek İÇİn Geldİn Eskİden HİÇbİr Eser KalmamiŞ Senden O Mahsum GÜlÜmsemenİ Bİle YİtİrmİŞsİn GÖzlerİnİn O Parlayan IŞiĞida Yok Artik GİttİĞİn Yerlerde,gezdİĞİn İnsanlarda Birakip HerŞeyİ Gerİ GelmİŞsİn. GİdİŞİn Benİ Derİnden SarsmiŞti DÖnÜŞÜm MuhteŞem Olucak DemİŞtİn Ama; Bu DÖnÜŞÜn GİdİŞİnden Dahada Beter Sankİ Bİr BaŞka İnsan Olup GelmİŞsİn |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.