![]() |
gözlerinde iki damla yaş
sevdiğin içinmi terk edilmenin verdiği acı bir aşk içinmi yağmur yağmasını istiyorsun ağlamak içinmi hep içiyorsun yoksa unutmak içinmi sen beni ömrünce unutamazsın |
Bir demet hüzünle geçip giderken bir garip yalnızlık girerdi
kollarıma,oturduğum yerden kalkmaya çalışınca bel ağrılarımın yakama yapıştığı o kısacık anlarda vurgun yerdi gelecek tasarılarım.Kişiliğimdeki acelecilik ve kararlılık eksikliği kendimi hatırladığımda. Birdemet hüzün düşerdi düşlerime, kapalı gözlerimi aralayarak kısık bakışlarımla duvardaki şehvet resimlerini taradığımda vicdanımı yoklardı tanımlayamadığım bir ufak sızı. Uzak anılarımın gölgelerinin dağların ıssızlığına sızladığın |
Günün son sigarasını içiyorum eski günleri hatırlayarak
|
yine aynı yerdeyiz işte
başladığımız yere geri döndük ayrı masalarda söylüyoruz sevda şarkılarımızı ve yine ayrı masalarda avutuyoruz kendimizi yalancı mutluluklarla her nekadar yansada yüreğimiz farklı insanlarla yudumluyoruz içkimizi ve yeniden mutluluk maskesini takıyoruz ne kadar mutlu olamasakta... aldırmamış gibi duruyoruz yaşananlara bir rüyaymış gözüyle bakıyoruz ilişkimize evet bir rüyaydı ve uyandık bitti;hiçbirşey yaşanmadı tek yürekte can bulan iki farklı i |
bitti işte...
bitirdim içimdeki seni o kadarda zor değilmiş aslında sadece ben gerçekleri görmemezlikten geliyormuşum seni seviyorum zannediyormuşum aşığım zannediyormuşum sana... oysaki yokmuşsın sen, kalbim boşmuş hiç girmemişsin sen oraya girseydin çıkamazdın zaten... hapsederdim seni kalbimin en karanlık zindanlarına kilitlerdim tüm kapılarını gardiyanın olur bırakmazdım seni ama yok; bak bıraktım işte demekki ben seni sevmemişim ben sadece seni sevdiğimi sanmışım |
Bak yine sensizim
yine tek basima içiyorum yine karanlik odama kapandim bu gece yine húzúnlúyúm gúne$i artik sevmiyorum yagmurla beraber agliyorum sensiz yine úsúyorum yoklugunu hissediyorum gelip SIMSIKI sarilsan ellerimi sana uzatsam gúnesim yine dogsa bu karanlik dúnyama elveda desem |
Hayat Kadar Anlamli Nefes Kadar Gereklİ
Acilar Kadar GerÇek DÜŞler Kadar Hayal Sadece Bİr DÜŞ, Hayat Belkİde... Hayata Anlam Katan Nedİr Sİzce AŞk Mi? Sevgİ Mİ? Yoksa Sadece Verİlen ÖmrÜ TÜketmek Mİ? Kader Mİ YaŞanan HerŞey? Bence DeĞİl.... Her Olay Bİr Yol Ayrimi Yolu SeÇmek Sİze KalmiŞ Bİr Sorunun Cevap SeÇeneĞİ Gİbİ BİrŞey İŞte İster İster De; Ne SeÇersen SeÇ Sana KalmiŞ!!!!!! Kalem Senİn Elİnde Arzu EttİĞİn Gİbİ YaŞa Hayatini DÜŞlerİndekİ Gİbİ ÖzgÜrsÜn Sonsuz Bİr BoŞluk İ |
Şiirleri okusam da güneşi toplasam
Yoksul hanelere dağıtsam Gökçe gözlere, ala gözlere Işıklar'ı türkülesem, Bahçeli'yi türkülesem Kızlar el etse gizlice Side'ye telli duvaklı gelinle Sabah güneşiyle varıversem Işıldak kumlara, pirinç kumlara |
Son yolculuk
Zamanın demirden tekerleri Sonbirkez gıcırdadı Başladığım yerden şimdiye kadar Ne yaşadımsa sonkez gördüm Bir turpan yalamadan ensemi Yalıyordum mazinin keskin hançerini Belimi tutarak merdiven çıkmanın Bilemezdim son yürüyüşümün olduğunu İşte sonkez kokluyorum Hayatımın yitik güllerini Birkaç gürültü geliyor kulağıma Bir ışık hayata ait gözümü alırken Birden sönüveriyor Bilmiyorum belki bu son gözümü kapayışım Uyuyorum uyanmamak üzere Turpanın keskin bekleyişinden s |
Hani ağlamıyorum demiştim ya....
Gözlerimdeki yaşlara kanma! yine ağlamıyorum aslında..... Sadece___ Özlemine Dayanamayan Gözyaşlarım KONUŞUYOR SANA....!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.