![]() |
Umut olmayan yollarda seni beklerken
Gözümden bir yaş geldii Acaba dedin sende mi aynısın Sende mi? bi darbe atacaksın Sonu olmayan Umutsız yollara mı? Sürükleyeceksin yüreğimii.. Dağlara, Taşlara, Çöllere Yaşaması zor, ve güçsüz yollarıma Sürükleyeceksin Eğer öylesen gelme kandırma beni Pembe yalanlarla Acıtma canımı öylece git hayatımdan Git ve gelme 07.04.2007 |
Ayrılık zili çaldı
Gidiyorsun sanırım. Gözlerimdeki yaşı silmeden git Bir tepe vardı Sessizce giderdim gizlice Bakardım... O zile çana bakardım Gün gelecek Yüreğimizdeki koşan kalp Bir gün duracak Durduğunda hayat bitecek Yaşam devam edecek Zamanı geldi Gidiyorsan Güle güle 19 Nisan 2007 Perşembe |
Bİr GÜn Yalanlarin
Çamur Gİbİ... Su ÜstÜne Çikacak O Zaman Ne Yapacaksin?? Kİme Gİdeceksİn... SÖylesene Kİme Gİdeceksİn... |
Sileceğim senii...
Sonsuza tek seni ebediyen silmek Öyle bir silmek ki? Adın kulağıma gelince Heyecanlamak istemiyorum Öyle bir gün gelecek ki Artık sesini bile tanımıyacağım Tıpkı bir yabancı Biri diyeceğim İlk defa görüyorum İşte seni öyle sileceğim ki Sen bile şaşırcaksın.. Göreceksin.. 08.04.2007 |
Sana sarılmak seni öpmek
En büyük hayelimdi Şimdi ise senden kaçmak Kurtulmak hayelim oldu Ne garip değil mi? Hayat... Gün geliyor aşık oluyorsun Gün geliyor ismini kendisini Görmek istemiyorsun İşte hayat bu oluyor sanırım Pembe görülürken Bir bakıyorsun siyaha dönüyor Hayatın paramparça oluyor.. İşte sevgi İşte hayat Elde var sıfıra sıfır.. 03 Ağustos 2007 Cuma |
Sevgilim bir melekti
Şimdi ise şeytandan farkı kalmadı Herşey değişe bilirim.. Ama sevdiğin kişini böyle değişmesi Beni ve kalbimi mahvetti.. Sevgilim Şeytan olmuş yada öyleydi Bilemiyorum.. Sadece bildiğim eski günleri özlüyorum Sanırım geri gelmiyecek bunu da biliyorum.. |
Sen herşeyimdin umudum, hayalim
Ettiğim tüm dualarım inancım Hiç bir şeyi senin kadar istemedim Aldığım nefesle bir tuttum seni Ne sensiz nede nefessiz yaşayabilirim. Herşeyimi yok ettin yaşama sevincimide Şimdi sensizim sadece aldığım nefes var Tek birşey istiyorum Allahımdan O nefesimi senin yanında verebilmek |
İnsanoğlu gün gelir
Kapını açıp sana kim su verecek Kim çalacak kapını Kim slm vercek sana İnsanoğlu bu dünya da İyilik yapdıysan koymaz vicdanana Ama kötüysen yandın insanoğlu Canın yanacak Gözlerine çizgiler inecek Halin olmuyacak Belki de yatalak bir hasta olacaksın Ağlayacaksın Çocukların görmüyecek Konuşmak için insan arayacaksın Duvarlara bakacaksın Sitem edeceksin Böyle kader olmaz olsun diye.. İnsanoğlu gözlerden yaşlar inecek Gün gelir çok güçlüyken Güçsüz duruma d |
Doğum günümün tarihi değişti senle
Yaşamamış sanki geride bıraktığım yılları Doyamadım sana seni sevmeye doyamadım Şimdi sen varsın ama yoksun hayatımda İçim senle dolu ama başkası senin yanımda Sen hiç olamayacaksın benim yanımda |
deli bir yağmur olsam seni yağdığım yerler kadar severim ,
deli bir rüzgar olsam seni estiğim yerler kadar severim ama sadece bir deliyim seni aldığım nefes kadar seveceğim. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.