![]() |
Geçiyor baharlar
Bir yaprak daha koparır her esen rüzgar Hayat bu, yaprakların yenisi gelir Ama hiçbiri aynısı değil.... Ne ahım olsun Ne güneşim solsun Gecemde huzur bulsun Ama bugün, yarın değil.... Tevbe etmedim Karardı gökyüzü gitmedim Yağmur sende lazımsın, dinersin diye bekledim Ama sel olup çoşsun diye değil... Aşk olsun diye Aşk emek ister, fedakarlık ister, Her fedakarlıkda karşılık bekler, İlgi ister, ilmik ilmik örülmek ister, Bedene sarılmak ister, yakışmak, yakınlaşm |
Aşk Gitme
ne zaman bir yaz yağmuruna denk gelsem: Aklıma sen gelirsin. Ansızın gidişin gelir... Her bir damla sel olur. her bir damla sen olur. Yağmurla beraber ağlayasım gelir |
Aşk benim hiç Senim olmamış
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın bu |
Şunu bilmelisin ki, nerede olursam olayım, hangi iklimde kalırsam
kalayım, vakti geldiğinde bir gün mutlaka, yüreğim alıp beni sana getirecektir. Ben buna bütün kalbimle inanıyorum, sen de bütün kalbinle inan. Hiç bir yol bilmesem de, gelmeye kalmasa da mecalim geleceğim inan... Bekle... DJ-MECHUL GöNüLLeRiN KRALI ugur tepe KKTC |
ne ilk bahar ne yazı, ne son bahar ne kışı, sen benim şu ömrümün tek
mevsim tek baharasın ruhumu neşe saçan , mutluluklar yaşatan ,bedenime dolaşan, hayat suyum,kanımsın. degişmem hiç degişmem sen ömrümüm aşkısın. senden başka yar sevmem,gönlümdeki son noktasın. |
Canim Sikiliyor,
Canim Yanimda Yok Dİye, Acaba Şİmdİ Canim Ne Yapiyor Dİye ? Canimin Cani Sikiliyormu ? Cani Yaninda Yok Dİye? |
Artik GÜnlerİm GÜnlerden Uzun *******İm *******den Yalniz Senİ
SevdİĞİmden Bu Yana Her Aciyi Tattim Her Çİleyİ GÖrdÜm Hayatin Her Çİlesİne AliŞtim Yanliz Senİn YokluĞuna AliŞamadim Şİmdİ Anliyorum Acidan Hasretten GÖz YaŞindan BaŞka HİÇ Bİr Şey VermemİŞsİn Bana Yikilan Hayellerİme Yok Olan GecmİŞİme Kaybolan GeleceĞİme AĞladim... |
doymak bilmeyen bebeklerin annesini gözlemesi gibi,
gözlüyorum bende seni, gelişini bekliyorum haydi bekletme beni... |
Arıyorum seni her gece
Yıldızlara bakan gözlerimden Süzülüyor yaş durmadan, tükenmeden Geçmiyor günler, bitmiyor çilem sen gelmeden. Herkes bana yabancı Herkes bana düşman Sevmiyor bu yürek ,senden başkasını. Her an gözlerimde hayalin Hep aklımda sözlerin Nerde o eski günler sevgilim Çok özlüyorum bir bilsen... Anladım herşey senmişsin mutlulugumun tek adresi, senin yanınmış Sen olmadan hayatın anlamı yokmuş Tadı yokmuş hiçbirşeyin. Bu şiirim sana imkansızım Beni böyle aglatana |
Bİr Baktimda Sen Gİdelİ Yillar OlmuŞ Umutlarim DaĞlarin Ardinda
Hayellerİm Param ParÇa Bense Kirik DÖkÜk Ne Ellerİn DeĞer Elİme Ne YÜzÜn YÜzÜme DÖnÜk Kİm Bİlİr Nerelerdesİn Kİm Bİlİr Ne Haldesİn... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.