![]() |
GÖzlerİm GÖzlerİnde KaybolmuŞ
Kalbİm Sevgİnİ Beklemekten HarabolmuŞ Edenİm Sensİzlİkten MahfolmuŞ Ne Verdİnkİ Bana Ne İstİyorsun Yillarca Bekledİm Yetmedİ Hasretİne Hasretİmİ Ekledİm Bİtmedİ Şu Yalan DÜnyada Sensİz YÜzÜm GÜlmedİ Ne Verdİnkİ Bana Ne Beklİyorsun Bİr GÜlÜŞÜn Bİr BakiŞin Yeterdİ UĞruna Can Vermeye DeĞerdİ Feda Edebİleceklerİme Aklin Hayalİn Ermezdİ Ne Verdİnkİ Bana Ne Beklİyorsun Senden Sadece Sevgİnİ İstedİm |
Değişir yönü rüzgarın
Solar ansızın yapraklar; Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar; Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini; İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk, iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır ******* boyu sevişmelerden Binlerce yıl uzaktadır Binlerce kez dokunduğun ten; Yazabileceğin şiirler |
Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de
Alıp başımı gitmeyi yollar boyunca Seyretmek bir bozkır akşamını camından bir otobüsün Masal şehirlerini geçerken hızla Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Ürpertili, sımsıcak tenini kadınların Salmak serin sulara gövdemi Düşüp gitmek ardına şiirin ve aşkın Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Varolduğumu düşünmeyi, ürpererek.. Karanlık bir odada küçük bir çocuk gibi Yağmurdan ve yalnızlıktan ürper |
En acı duyguyu öğrendi gönlüm
İnsanı en çok üzen dostu oluyor Vefalı olanlara yok benim sözüm Vefasız olan çok can yakıyor Çevremde bir tek dost göremiyorum Neden tüm dostlarım beni terk etti Tam dost buldum derken yanılıyorum Gerçek dost olan böyle terk edermiydi Dost bulamamak içimde bir yara oldu Gün geçtikçe yaram daha da büyüyor Sevinin tüm umutlarım bir bir soldu Sevinin bu dost DOSTSUZ ÖLÜYOR............... özdemir asaf (sibel) |
seni seviyorum diyorum zamanı gelince diemiyorum o masum gülüşüne
doyamıyorum ruhunun güzelliği bedenine yansıyor.kalbinin güzelliği etrafa dağılıyor benim senin sevdiğimi biliyormusun diyecek cesaretim kalmadı çünkü benim yüzünden canın acısın istemiyorumm.. |
İNSANI İKİ ŞEY ÖLDÜRÜRMÜŞ...
birincisi: sevmediği insanın silahından gelen mermi ikincisi: sevdiği insandan gelmeyen ilgi |
en küçük ihtimalim bile değilken
en büyük yaram oluyorsun aldığım her nefes seni yüreğime beni ölüme zincirliyor saate bakıyorum AKREP İNTİHARA GELİYOR... |
eksiltesim var bugün gökyüzünü,
yırtılmış bulutlara inat ağlayasım. -uzaklaştıkça küçülüyor güvercin- topal bir toprak kokusuyum şimdi, nefesine yetişmeye yetmiyor rüzgarım. -intiharda akrep, yelkovan kırgın- ilk defa değil aslında dünden umutsuzluğum, daha önce de öldüm ben, vakitsiz gömüldüm. -bulutlarla yıkanır yitik kuşların ruhları- 'bir camın buğusuna çiziyorum serçe parmağımla gülüşünü' başka dilde nasıl söylenir, bunu yalnız sen bilirsin. -rüzgara sarılmak nas |
koridorlar
tren istasyonları gibi pürtelaş vagonlarda yaşam kavgaları...odalar beyaz melekler üzgün doktorlarda bir telaş hayat memat meselesinde insanlar aşk varmı? gözlerde küçücük flörtler odalarda hayat anları feryat... figan... can pazarı... ah hayat,ah yok olma duygusu sevgililerde tereddütler, heyecan yaşama..yaşatma meslesi...dertler anlarda kücücük meşkler gönüllerde kaybolma korkusu gözlerde hatıralar.. beklenen sevgililer.. ve özlenilen anlar... |
Çek Gİt Birak Benİ Tek BaŞima
Sende Sat AŞkim Benİ İkİ KuruŞa Bİr KaÇak Gİbİ YaŞa Asla Mutlu Olma Çek Gİt Buralardan Yalniz Birak Sende Benİ Doslarim Gİbİ Sende Sat Benİ Satan Şerefsİzler Gİbİ Aklina Gelecegİm Bİr GÜn Oturup Aglayacaksin Benİ Çok Arayacaksin Ama Sevgİlİm Benİ Bİrdaha Bulamayacaksin Birak Tigin Gİbİ Bul Mayacaksin Benİ Aglayan O AŞkim O Delİyİ Asla Ama Asla Bİrdaha GÖremeyeceksİn O Aptal AŞik Çok Tan ÖldÜ Şİmdİ İse Nefret Hayata DÖndÜ Sen Artik Benİm Dİlİmde İsyan GÖ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.