![]() |
Sözlerin,gözlerin bir günlükmüş!
Kelebek misali........ Herşey ama herşey yalanmış!!!! Sende öyle............ Şunu kafana yaz!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZaLim.....!!!!!!!!!!!! Bir ömür boyu NeFRetimsin BeNiM.....!! (HLYA_oo) |
İnsanlar gülümsememi bekliyor!!!
Ortalıkta gülünecek birşey yokken.... Gülümsesem neye yarar ki....!!! İÇİM KAN AĞLARKEN.... (HLYA_oo) |
Hadi Beni Sustur?
SUSTURAMAZSIN!!!! Hadi Beni Ölümn Kollarından Çek? ÇEKEMEZSİN!!!!!!!!! Hadi Seni Sevmemi Engelle? ENGELLEYEMEZSİN! ÇÜNKÜ SEN KORKAKSIN..(HLYA_oo)!! |
*******İ Uykumu BÖlÜpte Dualar Etsem.
BİrgÜn Aklimdan Çikarmasam Hep Senİ DÜŞÜnsem. Benİde Bİr Seven Var Deyİp Umudumu Yİtİrmesem. Yillar GeÇ Sede Aradan Benİ Beklermİsİm Sevgİlİ. Senden BaŞkasini GÖzÜm GÖrmese *******İ RÜyalarimdan GÜndÜzlerİ Haylİmden Asla Çikarmasam .İlelebet Benİ Beklermİsİn Sevgİlİ. Cebİmde Param Altimda Arabam Olmasa. Senİ Bİr ÖmÜr Boyu Mutlu Eden Bİrİ Olsa. Sevgİsİnİ Sadece ÖlÜm Ayirsa. İlelebet Benİ Beklermİsİn Sevgİlİ. |
Benİm İsyanlarim:::
Artik AŞk Şİİrlerİne, ÖlÜm KatiŞima... Senden Önce,sonra AŞk Şİİrİ YazdiĞim, Yalanci Avuntularima... Senİ Beklerken Sabir Sabikamin Sİcİl DoluŞuna... Unutulursam!!! Unutani Asla UnutmayacaĞima.....!!!! |
Bir çıLgınım yoLunda..
Ben,sen oLdum sonunda.. Herkes bunun farkında.. Sen farkında değiLsin...!!!! (HLYA_oo) |
Dünyamı kararttın..
Canımdan can aldın.. Aşkın Adı Batsın.. Bırak Sevdan Yüregimde Kalsın.. SEN ORDA NEFRETİMLE YANASIN ...!!!! (HLYA_oo) |
Sahibi platonik sanal bir aşksın şimdi..
Sarı sonbaharın intihar kokulu sokaklarında harcıyorum karalar baglamış gözlerini... İnadına diyorum..İnadına hayat!! !!!....YAŞIYORUM....!!! Firari aldatışların intikam bakışlarında.. Kızıla boyanmış köhne bedenlerde... SEN DİYE SARILDIĞIM SOKAK KADINLARIYLA... !!!....YAŞIYORUM....!!! (HLYA_oo) |
aşk bitti.
elimden sanki minik bir balık kayıp gitti. aşk bitti. içimden sanki bir şeyler kopup gitti. aşk hiç biter mi? hiç bir şey olmamış gibi boşlukta kaybolup gider mi? aşk hiç biter mi? aşk hiç biter mi? kalır adımızla bir sokak duvarında, bir ağaç kavuğunda, bir takvim kenarında, kalır bir çiçekte bir defter arasında, bir tırnak yarasında, bir dolmuş sırasında, kalır bir odada, bir yastık oyasında, bir mum ışığında, bir yer yatağında, aşk hiç biter mi? aşk hiç biter mi? |
Sonu olmayan bir yoldayım
Tek başıma etraf karanlık Gidiyorum hiç durmadan Kaybettiğim aşkımı arıyorum Gittikçe uzuyor yollar Uzadıkça darlaşıyor yollar Karabulutlar çöküyor üstüme Yağmurlar yağıyor üstüme Gidyorum bilmediğim uzaklara Uzaklardan bir ses duyuyorum Adım adım yaklaştığımı hissediyorum Ama sanamı, sanamı hiç Bilmiyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.