![]() |
kara gözlerinden bir damla yaş düşüncee
güzel yüzün yanakların ıslanırrr kara gözlerinden bir damla yaaş düşüncce hüzün keder yüreğime yaslanır sen ağlama bir damla göz yaın yeter sen üzülme gülüüüüm gece gökyüzünden bir damla yaşş düşünce bahar gelir tüm çiçekler ıslanırrr |
Gel hadi affettim seni
Zor kadınım zor insanım Hayat bir kadehse Hayatımda sen varsan Seni içerim bir şarap gibi Korkmam çekinmem senden Ufak korkularım var onlarda önemli değil.. Savaş sensen savaşırım Barış olursan barışırım Beyaz güvercin olursan gelirim peşinden Geçmişi geri almak istersen millattan önceye oraya Gelirim .... Dedim ya zor kabul ederim Seversem peşine gelirim Gölgen olurum... Seni afettim... Sanma ki bir daha affedirim zor kadınım... Zor unuturum ama sileri |
Gel benim tatlım
şikayet etme sen benim çikolatamsın Şikayet etsen dinlerim Ağlasan yanın da olurum Gülsen de yanındayım Fark etmez ne yaparsan yap Sen benim tatlımsın Unutmam seni Sen benim vaz geçilmeyen Hefesimsin Nefesimsin umut ışığımsın tatlım :) 07 Ağustos 2007 Salı |
sana ağlayan ben değildim
senin için çarpan yüreğimdi gözlerimden akanlar kalbimin kanayışıydı damla damla süzülüyordu her damla bir hançerdi sanki birde yanıyordu cehennem ateşi gibi o yanıyordu ben yanıyordum seni seven ben değildim kalbim sevdi seni ne çektiysem ondan çekmedimmi zaten onun yüzünden seni deli gibi sevmedimmi ben sen yakmadın beni kalbim yaktı onun suçu yalan o sevme diyecekti unutur gider diyecekti demedi diyemedi kıyamadı benim tertemiz sevgime oda böyle |
Sen hayallerimin acımasız katili
Sen mavi rüyaların kapkaranlık gölgesi Sen sıcacık günümde bir kar tanesi Sen beni mahfedensin Sen kırgınlığım Sen haykırışlarım Sen beni öldürensin Sen beni sevmedin ama Sen benim sevdiğimsin |
Gülüm seni dalında koparcaklar
Zincire vurcaklar kalplerimizi Acımayacaklar vuracaklar Silahlarlar kalplerimiz delik deşik olcak Biliyorum..Gülüm gitme Biliyorum tuzak bu Seni öldürcekler Beni karaya bağlayıcaklar Sensiz bir hayat olur mu Çıyanların ellinde silah Senin elinde kalp yaşar mısın söyle Vuracaklar seni Bilirim kahpeleri arkadan vururlar Sen gencecik delikanlı Kanlar içinde istemem Gitme Ne olursa olsun Senle olmak istiyorum Senle Ölmek istiyorum ne olur Gitme |
Yaban oldum ellerde
Düşüncem bile yobazlaştı Seni affetmek zor Yapacak bir şey yok ki Sevmek güzelde Acı hüzranla biten bir gemi Yolculuğu gibi Aşk Fırtına yakalamak gibidir Alabora da olabilirsin Düzde geçe bilirsin Hayat mücadelesi verirkende Bu kategori de bana uyan Hayat mücadelesi Malesef İnsanlara güven olmadan yaşamak İnsanların yüzüne görmeden yaşamak Kimse olmayan bir dünya gibi Benim dünyam böyle Çok güvendim çok yaralandım Çok ağladım Taş oldum Gözlerim ağla |
Nefretimle seni boğuyorum
Nefretimle senden intikam alıyorum Senin gözlerinden nefret ediyorum İsimden bile.... SENİ LANETLİYORUM CEHENEME KADAR YOLUN VAR.... |
Tan agarirken,
Son sigarami iciyordum Tan agariyordu Sigaram bitmek bilmiyordu. Tan agarmisti Gökyüzü parlakti Ucurum o kasvetiyle Arabamla beni bekliyordu Ve Sigarami... Gökyüzü pembeydi Sigaramin paketi ise mavi Arabamda pembeydi Gökyüzü gibi Gözlerimde mavi O gün iste lens takmistim Aslinda gözlerim zifiri karanlikti Gece gibi Pembe X5´imle Ucurumdan yuvarlanirken Gözlerimin yanmasini istedim Ondan mavi lens takmistim Bir an evimi düsündüm Etrafi camla cevrili evimi Ca |
kaçak yar kaç bakalım
köşe bucak kaçmaktan ne zaman bırakacaksın yüzüme bakamıyorsun beni görünce kaçıyorsun ben yoruldum artık sana seslenmekten yoruldum dur artık kaçma yürekli ol geç karşıma haykır sevmiyorum seni bıktım senden seviyorum aşığım de bir şey de ne olursa olsun ama artık ben gidiyorum bir gemiye atlayıp gidiyorum sana geri dönmem söyle ne diyeceksen kaçak yarim... 08.04.2007 |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.