![]() |
ben kader mahkumu
sen hayat insanı benim seni seven sensin parayı seçen para dediğin nedirki bensana hayatımı verdim sen benim sevgimi inanmadım üç kuruşa satılır dedin hayat budur kardeş benim bu hayatım bir oyuncak gibi geçip gidiyor işte şunu bil sana olan kinim sana olan öfkem hiç bir zaman dinmeyecek ölene kadar sürecek |
* Aşk ve Sevgi
AŞK bir yıl sürer SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teş |
Ben sadece seni sevdim.
Seni arzuladım seni istedim. Ömrümde tek kişi olsun istedim. Ve seni ölesiye sevdim,ve seveceğim. Seninle olmasamda seni hiç ama hiç Aldatmayacağım,Bu tende sadece, Senin izin senin kokun kalacak. |
adını kalbime aşkla yazmıştım
zamanla unutur silerim diye, güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım seni sevdiğim için özür dilerim aşkıma karşılık beklemek suçmuş, dünyada meğerse vefasız çokmuş, senin beni sevmeye niyetin yokmuş, seni sendiğim için özür dilerim özürdilerim elini tuttuğum için özürdilerim gözlerine baktığım için özürdilerim sei sevdiğim için ve çok çok özür dilerim ki SENİ ADAM YERİNE KOYDUĞUM İÇİN... |
bılmıyorum daha ne kadar dayanablırım sensiz bu dunyaya
her ınsan pısmn olurken bır sans werılıor nedenler sewqlım sadece nedenler ayırdı bızı afftemedın oysa bnı tekrar sewmedn bıttı deyıp cekıp qttıın ya bn sewqlım ya bn ne oldum_!!! kayboldum qunden qune yok oldum we sen sadece baktın bazn ccklar qbı qlmk bznde bbkler qbı aqlamak sorunlar ıcınde kaybolmak nedenler olmadan kabusşlar hukum suruyor aska unutmak mumkun deıl alamadm senı sewqlım kabuslarımdan cıkaramdm kalb |
Ben eski ben değilim
Beni arama artık ben eski ben değilim Sevenler ülkesinde ben eski dem değilim Geçti baharım yazım çalınmaz oldu sazım Her geceyi sonunda ben eskiten değilim Kaderimin yolunda ben eski ben değilim Bak tebessüm kalmadı çizgiler daha derin Gittiğin günden beri dolmadı daha yerin Sevgiler sizin olsun bana acılar verin Her geceyi sonunda ben eskiten değilim Kaderimin yolunda ben eski ben değilim Mazideki günlerin teselli vermez oldu Gönlümü avutup da yaşım sil |
Yalnizlik Çekİlmeyen Bİr Duygu
Yalnizlik PaylaŞilmayan Bİr Duygu Yalnizlik İnsanin Tek DÜŞmani Yalnizlik Ölmekten Beter Kahrolasi Sevİyorsan Bİde Yalnizsan Hayatin HİÇ Bİr Anlami Kalmazkİ Senİn Sevdİgİn Senden Habersİzse Bu Hayat Sana Olur Bİr İŞkence... |
Şimdi askersin uzaksın bana... severim seni dokunamasamda,hissederim
ağladığını ama silemem gözünün yaşını... kalbimi emanet ettim askerim sana gölgenim herzaman arkanda görüyorum seni burda olmasanda.Görmek istiyorsan beni kapat gözlerini,ben görüyorum seni kapattığımda gözlerimi.Biliyorum içimdesin ASKERİM.Şimdi ağlıyorum bebeğim...Ama sen üzülme ben hep SENİNLEYİM.... |
boşuna hayellerle avuttum kendimi.
biliyorum dönmeyecek geri. o çoktan unutu aşkımı beni. biliyorum dönmeyecek geri. ah istanbul istanbul. sende Allah'ından bul. aldın yari elimden. aradığın belayı bul istanbul. |
Gecenin üzerime bıraktığı bir ağırlık
Neden bu ağırlık bilemiyorum Yoksa bu şehirden ayrıldığının akşamımı !... Gece alacakaranlık Sanki gözlerine kıskanırcasına simsiyaha bürünmüş Yıldızlar bu gece bir başka Sanki onlarda anladı gittini Onlarda bu gece biraz daha Sönük ışıldıyorlar Ay ay ' da sanki sana kırılmış gibi Sevginden gece küs yatıyor Bide beni düşün Ben sensiz nasıl yaşıyorum ACABA |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.