![]() |
Bırakma beni ne olur...
Beni ellere teslim etme ne olur... Yaşamım sensin?? Eller değil... Bırakma beni uyma yalanlara .... Çok yalanlar duydum sen inanma bari.. Göz göre göre beni canavarlara verme.. Hayatım boyunca kaçtım çırpındım yara aldım Tıpkı küçük bir kuş gibi kanadımı kırdılar Şimdi de seni sevmemi engeliyorlar Ne olur!! Verme beni Yanın^da kalayım... Sesim çıkmaz... Her dediğine kabulüm ama ne olur Beni canavarlara verme... Abartıyorsun demek Yaşadım biliyorum... |
Ozlemek Guzel Seydir Yurekten Sevene
Ben Seni Deli Gibi Ozluyorum Gozlerin Heran Gozlerimde O Cilgin Bakislarini Hissediyorum Bana Deli Gibi Bakisini Ve Seni Hissediyorum Her Nefeste Her Soluk Alisimda Sen Yalnizligimda Ben, Mutlulugumda Sen O Guzel Gozlerin Baktikca Asi_bakislim Anliyorum En Buyuk Hediyemsin Her Yeni Gune Senle Uyaniyorum Yanimda Hissetmek Bile Mutluluk Yoklugunla Ugrasmiyorum Zor Gelmiyor Artik Sensizlik Aglamiyorum Artik *******i D |
Seviyordukya Delicesine Birbirimizi,
Verdigimiz Sozler Vardi Hani, Herseyimiz Yapmistik Birbirimizi, Yeminlerimiz Vardi Olume Kadar Olan Sevdamiz Icin, Sonra Olumu Secmek Vardi Senin Icin , Ahh Serserim Ben Varya Ben, Seni Sensiz Yasayan Ask_perin Varya, Dayanmaz Oldu Artik Yokluguna, Yeminlerimizde Yetmiyor Artik Yoklugunda, Avutmuyor Kalbimi Senin Icin, Artik Canim Daha Cok Yaniyor, Hergun Olup Diriliyorum Senin Icin, Seniszlik Varya Sensizlik Ucurmus Meger |
İşte gidiyorsun
Ve işte gidiyorsun Bırakıp gittiğinde Yalnızlık ne demekmiş Bir gün öğreneceksin Sana da zor gelecek Bitmeyen *******in Garip haykırışları Bir gün öğreneceksin Bir gün öğreneceğim Diye mi gidiyorsun Haksızlık bu haksızlık bu Ben seni hiçbir zaman Bırakıp gitmedim ki Ben seni bir gün bile Böyle terk etmedim ki Gitmene bir sözüm yok Zamansız oldu her şey Birazdan gün batacak Ve ben kaybolacağım Sen uzaklaşacaksın Soğuk bir iki damla Yanağıma düş |
aldım elime kağıt kalem
bu şiiri sana yazdım bitanem... duysun dünya alem seviyorum seni birtanem..... bu aşkı yazdım dağlara yemin ettim Allah'a senden başkasını sevmeyeceğim birtanem..... ismin dilimde binbir hece kalbime vurmuşsun bir kelepçe anahtarıda sende birtanem by tiryaki |
Acılar insanı bu kadar kamçılarken
Seni her an daha çok arıyorum Hayatımın anlamsızlığını hissediyorum her gün daha çok. Seni istiyorum sadece seni. Çok yoruldum artık Hayat çok yıprattı beni sevgilim. Ömrüm bitsin istiyorum. Ya da bu hayat seni bana versin istiyorum. Belki çok şey istiyorum. Ama tek isteğim sadece sensin aslında. Bakışındaki iksiri Gülüşündeki enerjiyi Kızgınlığındaki haklılığı Kalbindeki o büyük sevgiyi Seni istiyorum kısacası sevgilim |
BugÜne Dek Hep KeŞke Dİyerek Durdum
Her Yenİ BaŞlangicin Sonunda Yİne Ayni Kelİme;keŞke Yenİ Umutlar İÇİnde BÜyÜdÜm YanliŞ İnsanlar, YanliŞ AŞklar, YanliŞ YÜzler. Evet KapatmiŞtim Kalbİmİn Kapilarini Ama Sonra Sen Çiktin KarŞima Bunu Sen Kalbİme Gİrİnce Anladim İŞte Yenİ Bİr BaŞlangiÇ Daha Ama Bu Sefer Emİnİm KeŞke DemİyeceĞİm Yillar Sonra İlk Defa Senİn İÇİn SÖyledİĞİm Tek Şey İyİkİ Olacak Bİlmezdİm Bİr Daha Bİr Daha SeveceĞİmİ Yİne ÖĞrettİn Bana Sevmeyİ Yenİden DoĞdum |
Sıradan oldun sende!
Sıradan oldun herkes gibi... Ne oldu? Benden üstünü yok diyordun Ne oldu da.... Söndün bir balon gibi... Yazık acırım sana Kendi başına ne hayellerin varmış.. Hepsi virane olmuş, yıkık dökük, Sana acımıyorum... Sana en baştan inanmadım ki.. Güvenmedim ki... Hüsrana sen uğradın. Bana bir şey olmaz.. Sen geldini toparla, Sana laflarını hatırlatayım, Benden büyük yok Para demek Herşey... O da ben de var... Seni yıkar geçerim... Kalbime söylerim parayla u |
Senden ben bir şey öğrenmem
İstemem.... Hayel peşindesin... Herkes umutlarını çalan Bir azrailsin.. Sen ağlatmayı... Sen gereksiz ayrılıkları.. Sen kişi diskalife eden.. kişiliğiyle, Gururuyla, oynayan... İnsanları parayla oynatan Bir şeytansın Güçlü karşı güçsüz yapılan olaylar ali cengiz oyunları İntihardan döndüm Seni allah^a havale diyorum... Ne diyeyim ki.. Sana senin gibi adamları kesmeli senin gibi adamların yüzüne tükürmeli.. Senin gibi adamları yüzüne Parayı |
Hadi söyle kaç para bedelin
Söyle... Utanma Sen de bulunmaz o... Utanma duygusu.... Kaç para verdiler sana söyle Kiralık katilsin ya söyle.. Kaç para bedelin SÖYLE susma İki katını...veriyorum sana... söyle ******** söyle... Senden tiksiliyorum ''ALLAHIM''' Neden böyle adamlar yaşar? NEDEN iyilere olan olur.. Bu katiller ellerini kollarını SALLAYA SALLAYA Giderler.. Kalp yarası açarlar.. Yuva yıkarlar..... Bunlar için herkes mübağ NEDEN BENİ GELDİRDİN BU PİS D |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.