![]() |
değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa bırak kendi değeri ile
kalsın... şunu unutma aşka isyan ettirmiş bile olsan sana olan sevgim asla bitmeyecek insafsız aşkım... |
Çankaya Köşkü
Çan çan neden acı acı çalıyor bu çanlarn Kalesidir Laik Cumhuriyetin nedir niyetin Bayrakla dalgalı şehit kanı yakar seni çanı Anıtkabir içinde ölümsüz Cumhurbaşkanım Şehit kanıdır temeli olamaz hainlerin emeli Çankayam Çankaya şehit kanıyla yazılı kaya Göz dikme düşman, ederiz seni çok pişman Anıtkabir içinde ölümsüzdür Başkomutanım Kalmadı zamanı,oyun oynanıyor çok yaman Haykırıyor Anıtkabir, bir birlik olma zamanı İçimizdeki düşmaları mutlaka edilmeli |
Tüm Üniversitelere örnektir;tüzel kişiliktir ATATÜRKÇÜ
Akademik-idari tek yürektir tüm çalışmalar ATATÜRKÇÜ Sağlık, eğitim ile adaletin yalansız kalesidir Üniversitem ATATÜRKÇÜ demokratik asil insanlar mekanı Ünivesitem Yalancı her kötülüğe açılan bir kapıdır;burada barınamaz Önyargısı,aciz insanların kanıtsızca yargısıdır barınamaz Selim ve temiz olanlara sahip çıkılır;bilimdir tek çıkar yol Ne sağı var ne de solu,kesinlikle ATATÜRKÇÜ tek çıkar yol Çok çalışan mutlak kazanır;yalakal |
Büyük Osmanlı İmparatorluğu hasta adam ilan edilmişti
Üç kıtaya yayılan anlı şanlı topraklarımız işgal edilmişti İngilizler nifak tohumlarını ekmiş,bizleri bizden etmişti Halk perişan olmuş,yüreklere acılar dolup isyan etmişti Orta Asya aslanları at binemez kılıç kullanamaz olmuştu Tabaasındaki tüm uluslara kardeşim diye hakim olmuştu Irk,inanç demeden kucakladı kahraman Osmanlı askerim İnsanın,milliyetle memeleketini ayırmaz Osmanlı askerim Halk perişan analar ile dolmuştu, |
İnsan olmak yüksek dağların tepesine uzanan dikenli bir yol
Emekler ister yüreli insan ister mücadele ister ne sağ ne sol Emekler bir çıkar için olursa yol sen önce kendi saçlarını yol Adaletle vatanım sağ olsun demeli, ölmeden önce her şehidim Yaşarken ölümü seçme sakın; insanca adaletten vazgeçeme Kötülükleri çıkarım diye eşme; daim temiz aksın bizim çeşme Emeklerin olursa çıkarcıya yemek;zaman çok kötü birseçme Adaletle vatanım sağ olsun demeli, ölmeden önce her şehidim Kö |
07 Aralık 1960 sabahına karşı dünyamıza gelmişim
Kusursuzca dürüst olsun demişler;adıma ise Selim Fakir ancak gönülden zengin ailemde ilk çocuğum Sağlıklı,eğitimli ve adaletli büyütüldüm;oldum Selim Allah sevgileri ile doldurdular, şu küçücük kalbimi Dört kitap ile kırk peygamberin hepsi hak dediler Doğrulukla iyiliklerini sundular,tüm ağır şartlarda Sağlıklı,eğitimli ve adaletli büyütüldüm;oldum Selim |
Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe
sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!! Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSİN !!! Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında! |
uyuyorum uyuyorum günler çabuk geçsin diye...
KADEHLERE KOYUYORUM ACIMI DİNDİRSİN DİYE... bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye... seni özlediğim kadar beni özlüyormusun... SENDE RÜYALARINDA BENİ GÖRÜYORMUSUN... ÖYLE ZORKİ AYRI KALMAK... ÖYLE DAYANILMAZ Kİ... UNUT BENİ SEVGİLİM BEN UNUTMUYORUM ....... SENİ SEVİYORUM BE GÜLÜM SEN SEVSENDE SEVSENDE SEVMESENDE GÜLÜMMMMMM.................................. ÇOK SEVDİĞİM AŞKIM HELİNE... |
Geç oldu artık bugün
Karaladım yıldızsız karanlığımda *******imi,ey aldanmış yanım Sanadır bunca kızgınlığım... Bıçkılanmış zaman,yosun tutmuş oltam, Hareketsiz deniz bu vakit Tutucu bir soğuğu var Ölmek dediklerinin... Ey aldanmış yanım bırak gitsin. Tutulamayacak düşlerin karadır elleri Çözülemeyen bir düğümdür Ne ben kerem Ne o aslı Bırak gitsin Yalınsız düşlerle Bir kalansız hayale... Geç oldu artık bugün vakit ölmeyi geçti Beklemeler kararsızlıklar yaratır Bekleme |
YaŞamak Cok Zor Artik Senden Ayri Ve Uzakta
Yanlİzlik Bir Bicak Gİbİ Saplandi Su Bagrima Heran Dİlİmde İsmİn Sesİn Kulaklarimda Seni Sensİz Yasadim (zalİm AkŞamlarda) M |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.