![]() |
ben aşkı tanımıyorum.tanıyorum diyenlerede inanmıyorum.sevilen
olmanın verdiği sevgiyle sevdiğim sesi tanımak,anlamak istiyorum.bazen bir film kahramanıyla semalarda uçurduğum,bazende kül kedisinin düşürdüğü ayakkabının içinde unuttuğum çılgın yüreğimi sana,sığınabileceğim tek limana demirlemek istiyorum. |
artık kimseye sözümü geçiremez oldum
gönlümü sakladım kimseye kaptırmasın kendini diye konuşmuyoruma rtık tek bir kelimem ortalığı karıştıracak diye senin gibi birini sevdiğim için kendimden nefret ediyoyorum ama nedense senden vazgeçemiyorum elime kalemi alıyorum koyuluyorum yazmaya içimdeki okları takip ediyorum birde bakıyorum sana geliyorum diyorum ya hani seni sevdiğim için kendimden nefret ediyorum fakat yinede seni deliler gibi SEVİYORUM YARİM!! |
sebebim mi kaldı artık bugünümü yaşamaya,
yarından kalmadı umudum soldu gönlümün baharları, son bakışlarım kalsın gözlerinde ve şu son haykırışım yaşlansın ömründe "ölüyorum yağmur gözlüm" bu kez senin kapatıyorum gözlerimi hem de hiç tatmadığın sonsuzluğa... Umutla bekledim gelmeyen umutlarımı usandım artık hayallerimi hep yarınlara ertelemekten, umutlarım *******e misafir hayallerim zaten sende soldu "ölüyorum yağmur gözlüm" bu kez senin için kapatıyorum gözle |
Saatlerin geçmek bilmediği uzun zamanların akıbeti mutluluk mu?
Yoksa yine gözyaşlarına davet mi bilmem ki Bilmem ki hangi küskün yıldızın altında kimsesiz uykulara daldığımda Rüyalarım hangi çıkmazların sonuna çıkar Bilmem ki başımı döndüren arzular dünyaya yetişebilir mi ? En yalnız kaldığım zamanlarda gökyüzü yanına alır mı ? Bilmem ki gözyaşlarım yağmurlara yetişebilir mi ? |
İnsanlar ne yapsın yürek sevdikten sonra
Sular ne yapsın güneş yaktıktan sonra Yıldızlar ne yapsın bulut çıktıktan sonra Peki aşk ne yapsın kalp olduktan sonra Kolaymı insandan yürek alması Kolaymı yanan ateşi söndürmesi Kolaymı yıldızları göre bilmek için bulutları cekmesi Söyleyin kolaymı kalpler varken,aşkın yok edilmesi Ben bunu gördüm Karaman'da Zor olan seyleri gördüm Aşıkları gördüm kapılarda Yazmıslar,çizmişler sevdiklerinin adları duvarda Bende aşık oldum Çok zor aşk |
Bakışların bir tuzaktı
Sevmek bana yasaktı Mecnun oldum inci tanem. Gülüşün kalbimi çaldı Hasretin beni sardı Güzelliğin aklımı aldı Mecnun oldum inci tanem. Sana kavuşmak dileğim Seni özler yüreğim Beni sevdiğini bileyim Seni seviyorum meleğim. Rüyalarımda sen varsın Sevdam dağları aşsın Kalbimdeki bitmeyen aşksın Mecnun oldum inci tanem. |
Kendinden birşeyler kattın
Güzelleştirdin ölümü de Ellerinin içiyle aydınlattın Ölüm ne demektir anladım Yer değiştiren ben değildim Farklılaşan sendin Sendin bana gelen aynalarla Sendin bana gelen sendin Artık ölebilirdim Bütün İstanbul şahidim Ben kandan elbiseler giydim Bundan senin haberin var mı |
Ben giderken,
Dimdik ol diyorsun. Eğme başını! Söylesene, Nasıl şahitlik eder bu gözler, Ellerimin arasından kayıp da gitmene? Yaralı bir serçe bulmuştuk bir gün, Hatırlıyor musun? Avuçlarında, nasılda titriyordu korkudan, Acımasına rağmen, Nasılda çırpıyordu kanatlarını. Bak şimdi ben çırpınıyorum avuçlarında, Yüreğim acıyla çırpıyor kanatlarını.. Ve haykırıyor avaz avaz .. Gitme!.. Evet korkuyorum, Hem de çok korkuyorum sensizlikten Gidişini düşündükçe, Üşüyorum da ç |
seni sabahlara kadar sevemiyorum. kurduğum düşler
yetiyor bana. hep yanımda olmanı istiyorum ama, engelleri asmak zordur biliyorum. *******i seni düşündüğüm zaman, düşündüğümü hisset uyan olurmu.sende beni düşün. düşünceye dalan bir ben olmayayım. bu soğuk *******de,yanlız bırakma beni |
yüreğim acıyor
bu ayrılık akşamında daha ayrılalı 1 saat bile olmadı gidişin gelio aklıma çünkü o benim seni en son görüşüm olcaktı biliyorum.... arkanı dönüp tek bir söz sölemeden gittin ansızın bıraktın ellerimi oysa o kadar sıcaktıki ellerin sen benim herşeyimdin şimdi sensiz ne yaparım sölesene? çok sewdirdin kendini we ansızın gittin neden gittin bilmiyorum bildiğim bişey war her kime gidersen git beni hatırlıcaksın beni arıcaksın başkasında seni benim kadar kimse sew |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.