![]() |
Dallar köprü kurarken bahara
Cenneteki olgun meyvelerden Dudaklarına tat bırakacağım. Seni sevgilere doyuracağım. Ayak bastığım aşk toprağından Sana dünyayı taşıyacağım. Bakışlarımda yıldızların olacak Kabul olmuş tüm dileklerimle Dağı taşı yollarına dökeceğim. Ellerin terleyecek heyecandan Dizlerinin bağları çözülecek Dallardan düşen yapraklar gibi Yüreğinin kuytusuna düşeceğim. Osman Demircan |
Senİ Sevmek ÖlÜmse Elbet ÖlÜrÜm,ne KalmiŞ ÖmrÜmden Belkİ
Solarim,sensİz GeÇene Her GÜneme İsyan Ederken,son Nefeste Adini Hep Sayiklarim.umrunda Olmazsa SÖyle AĞlamam,İnan Yaptiklarima PİŞman Olamam.senİn İÇİn Yİne ÖlÜm Gerekse,bİn Kere Raziyim Sakin Unutma.ruhumda YaŞarken En BÜyÜk AŞki,yazilan Her Satir Dİlİmde Şarki,eĞer Bu Sevgİnİn Varsa Bİr Şarti,koyuyorum Adini Sensİn Bu Şarki.. |
Gel gönül,benimle bil mahzun halimi
Mahsun bir hayat vardım bu gece Kime arzeyleyeyim söyle derdimi Ömrümü kabire sattın bu gece..... |
çikolata tatlıdır ama;
senin kadar değil... seni herkes sevebilir ama; benim kadar değil... |
GÜnlerdİr İÇİmde Sakladim Senİ.sevgİn Kalbİmde DeĞİl Dİlİmde.tÖvbeler
Etsemde AŞka Sevdaya.senİ Sevİyorum Elİmde Deyİl.kalbİmİ Kirsan HİÇ DÜŞÜnmeden.yanimdan GeÇsen Selam Vermeden.kahrini Çekerİm HerŞeye Ragmen.senİ Sevİyorum Canim Elİmde Deyİl.kiakanirim Sana Kİm Yakinsa.o GÜzel GÖzlerİn Kİme Bakarsa.yİne SÖylÜyorum Yİne Anlamadinsa.senİ Sevİyorum Bİtanem Elİmde DeĞİl |
Yalnızlığı kendim olmak sandım
Ve yalnızlık oldu adım sonunda Senin yanındayken bile Aşkın sessiz çığlıklarında Ve ayrılığın kapısı kapalıyken bile Yalnızlık uyudu koynumda Oysa.. Biraz çoğalsaydın şarabımda Tırnaklarım kanadığında Sende biraz kanasaydın Sözlerin dursaydı omuzlarımda Bulutların bedenimde tül olsaydı Yalnızlık çekip giderdi Beni AĞLATTIĞINDA.. |
yağmurdan sonra buğulu camlara titreyen ellerimle YANLIZLIĞIMI YAZDIM
*******de yanlızlığıma gündüzlerde karanlığıma şiirlerde mısralara seni istediğimi yazdım sensiz geçen her gün yalnız yürüdüğüm yerlere elimdeki sigarayla VEFASIZLIĞINI yazdım yalnızlığa terk edildiğim kişiliğimi unuttuğum yüzümü göremediğim aynalara SENİ SEVDİĞİMİ yazdım yaş toprağa,ıslak caddelere gökyüzünden düşen yağmur damlalarıyla BİRGİN DÖNECEĞİNİ YAZDIM SERSERİN... |
Ağlasam da *******ce senin için
İçim acısada senin yüzünden Seni unutmak için yüzüne bile bakmasam Anla işte Unutamıyor seni bu gönül Kaçamak gözlerle baksakta birbirimize Sen bana baktığında kaçırsam da gözlerimi Beni sevmediğini söylesende Anla işte Unutamıyor seni bu gönül Seni unutmak için kapansamda içime Senden başkasını görmediği halde bu gözlerim Sana görüyormuş gibi gelsede Anla işte Unutamıyor seni bu gönül Sen gülerken ben ağlasamda Ama karşına geçip güle |
Yalanlarin ÜstÜne KurulmuŞ Hayat
Neye Baksan,neye Dokunsan Yalan AŞkta Yalan OlmuŞ Bunun Sayesİnde Hayatlar Yok OlmuŞ |
Nefret Kadar KÖtÜydÜ
AŞk Kadar Heycanliydi GerÇekleŞmeyecek Bİr Umuttu Yalan Kadar Aciydi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:14 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.