![]() |
aşık oldum sana farkında olmadan.
seviyorum seni elimde olmadan. vazgeçemiyorumki senden. nevar bilmiyorum beni sana çeken. bağlandım kaldım sana kopamıyorum. ne yaptın bana bilmiyorum. senden başkasını düşünemz oldum. bu aşk beni çüretecek bilmiyorsun. kavuşamayacağız biliyoruz. ama ayrılamıyoruzda. neydi bizi birbirimize bukadar bağlayan şey. sevgimi ,saygımı, tutkumu bilmiyorum. bu sevda yüzünden daha çok çekeceğim. kimseler bilmiyor içimde saklıyorum.ben her derdimi içimde |
Bir gece daha geldi kapıma,
Hüzünler koştu kapandı ayaklarıma Acılar misafirim oldu bu gece aber geldi kederden Bir film başlamış adı sensizlik İzledim yine ağladım sebebi sensin Karanlık bastı alıp götürdü gündüzlerimi Yalnız değildim oysa Bir yanda ağlayan acılar bir yanda ben Gözyaşlarının sebebini sordum söyledi Yine sebebi sensin Acıları bile acıtmışsın acımadan Dertler çığlık çığlığa sarıldı boynuma Keder bir kadeh daha doldurdu gözlerime Hüzünler dizleri üstüne çö |
gönlümün kapılarını ardına kadar açıyor ve sana diediğin vakit
açıklama yapmadan gidebileceğini söylüyorsam,mecbur olduğun için değil,yanımda olmaktan mutluluk duyduğun için kalmalısın. |
geçmiyor günler yine benden habersiz gidiyorum gidiyorum buralardan
sensiz... resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sesssiz hoyrazımdn yüreğimde eşit durdun en derinde yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehirde bekliyorum seweceğim mewsim bahar geçsede gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum gözlerinde....... ne yağmurlar ne bulutlar yağdı içime sönmedin senden başkasını sewmedim sewemedim... herşeyisin din gönlümünden bir seni |
aşk kör etmiş gözlerimi ,sensizlik yaktı beni,bilmiyorum ne olacak
halım,sensizlik ölüm gibi çiftlik güzeli ,sen bakma ona buna, ben deli gibi aşığım sana, son nefisim dahi olsa, seni seveceğim çiftlik güzeli |
Yine Aksam Yine Sensizlik
Alev Gibi Yanarken Senin Icin Kul Oldum Artik Yoklugunla Sabrim Kalmadi Sensizlige Dayanmak Kolay Ama Dayanilmaz Olan Sen Tenine Kokuna Sesine Yoksun Bir Ben Dusun Hergun Eriyip Akan Hasretinden Ve Sana Kavusmak Icin Deliren Ben Seni Olesine Sevmedim Ki Ben Seni Basimin Taci Yuregimin Sahibi Yaptim Ben Seni Sevdamin Agaci Askimin Tek Dali Yaptim Ben Seni Benim Serserim Yaptim Ve Simdi Bu Ask_perini Yalniz Birakma Boynu Bukuk Sen |
Her gece agladım geceyi sabah yaptım,
Her gun agladım sabahı gece yaptım. Geceme ay gunduzume gunes yaptı. Ama bırtanem tek bırsey yapamadı. Senın yerıne kımseyı koyamadım. Gel gelde geceme ay gunduzume gunes ol, Ömrünün geri kalanın sahibi ol. Nazli yarim benım. |
tanrım canını alaydın.
bu acıyı yaşatmamaydın. güneş bugün doğmasın. kurusun yapraklar sararsın. bülbüller gülüne türkü yakmasın. onun adını kimse anmasın. o beni terkedip gitti zalime. ölmeden attı beni cehenneme. katil oldu bu gönlüme. onun adını kimse anmasın. sahiller bomboş kalsın. aşıklar gezmesin. leyla mecnun masalı. bundan sonra yaşanmasın. onun adını kimse anmasın. |
seni ilk gördüğümde aşık oldum sana senden başkasını sevmedim
|
Bağırdım çağırdım saatlerce,
Ama saniyeler yuttu çığlıklarımı! Bazen aç olduğu için, Bazense sırf bana, Sırf yüzümün en görünmeyen köşesindeki Hayata yenilmemek için uğaşan Küçük tebessüme inat! Yaşamla aramda olan inceciik ve tek O tek umut telini koparmak için elinden geleni yaptı Ama ben yılmadım... Hala hayata yanlızca gıcıklık olsun diye İçimde kalan son ışk damlasıyla, Onu yıldırmak için yan yan gülüyorum... Zifiri karanlık odamda Yüreğimde sana olan sevgimin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.