![]() |
senden önce neşem vardı
sayende yaşlarla boğuldu senden önce onurum vardı sayende beş paralık oldu senden önce derdim yoktu sayende sapına kadar oldu senden önce hayallerim yoktu,şimdi var ama senin hasretinle yanan senden önce geleceğim vardı sayende artık yok senden önce aşk yoktu şimdi varda ne oldu acılar içinde bir aşkın ne demek olduğunu hergün ağlamamın seni düşünmemin hayallerimde heryerde herşeyde senin oluşunun artık ne anlamı var |
Gittin...
Gittiğin gün aklımdan çıkmadı be sevgilim Hani derdin ya ağlama Şimdi sen yoksun... Ağlıyorum sevgilim... Sanki ömrüm senin Sanki bu gönül tek senin Unutamadım işte sevgilim Anlamadın be değerini sevginin... Şimdi olsa yırtmazdım resimlerini Silmezdim heryerden ismini... Unutmazdım anıları Unutmazdım o yılları... Dönsen şu deli kalbim Çocuk gibi sevinir işte Dönsen bu deli ben Eskisi gibi seni seven... O son bakışın çıkmaz aklımdan Giderken son bir hatıradan |
Bırak git bu yüreği..
Bu yürek seni çoktan terketti.. Şahidimdir sabahı iple çeken *******im.. Dudaklarımdan akan sözcükler şahidimdir.. Sen,sensizliği öğrettin bana.. Ben'se soğuk *******de yağan yağmurlarla, Şiirlerimle eşlik ettim sana.. Şimdi Yokluğun bağrımda yanan bir kor ateş.. Suskunluğun cehennem ateşi kadar sıcak ve yakıcı.. Korkuyorum artık sessizliğinden.. Ama terketmeli ve Unutmalıyım seni... Ben,tüm benliğimle.. Gururumu hiçe sayarak.. Tüm yaşanmışlıkların anısın |
Yüreğinin Bir Köşesinde Bana Öleceksin...
Biliyorum hiçbirzaman affetmeyeceksin beni.. Her karşılaştığımızda bana nefretle bakacaksın, Sana yaptıklarımı hatırlayıp benden bir kez daha nefret edeceksin... Yemin edeceksin her aklına geldiğimde Beni unutmaya,resimlerimizi yırtıp atmaya! Am biliyorum ki olmayacak,yapamayacaksın Nefretin bazen ağır bassa da Öfkenin şiddeti yaş olup aksa da gözlerinden Benim ömrün boyunca seveceksin.. Bir gün bir başkası alsa da yerimi, |
Hani bir admam vardı.
Seni herşeyden çok seven Hatırladın mı? Deli gibi tutulmuştu ya sana Hani canını koymuştu ya uğruna O adam işte Hani ilk dokunduğunda sana Kalbin duracak gibi olmuştu. Aşkına "evet" dediğin zaman Dünyalar onun olmuştu ya Hatırladın mı? Hani bir adam vardı. Mektup yazdığın Hasretle sarıldığın adam Unuttun mu yoksa Hani kırmızı gül vermişti. "SENİ SEVİYORUM"demiştin ya Gözlerine bakıp yalan söylemişti ya "Seni |
Söylesene unutulmak kime yakışıyor?
Unutan sen olsan da sana bile yakışmıyor ... &&&yüreğim&&& ~~~~Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor... Görüyorsun işte, aşk'a ve sana ihanet etmiyorum benim kırgınlığım aşk'a... Sen üstüne alındın...~~~~ |
Güneş dünyaya aşık olmuş ama bir türlü yaklaşamamış, çünkü; yaklaştığı
zaman herşeyi yakacağını biliyormuş,onun için uzaktan sevmeyi öğrenmiş. Yüreğimde sonsuza kadar aşkın emaneti gönlüm kırgın ve yaralı bu yürek seni unuttu sanma bu gönül hala sana sevdalı, ama bu yürek seni aramayacak sevgilim. |
Sonsuzluktu Tek Yolum,
Artik Gitme Vakti, Herseyi Sana Birakip Yok Olma Zamani, Umutsuz Yolculugun Baslangicini Hazirlama Vakti, Herseyi Basarabilirdim Ya Ben, Bunu Yaparken Ne Acilar Cekiyordum Bir Anlasan, Meger Sen Benim Icin Hersey Olmustun, Hayatimin Anlami Benim Gozbebegim Olmustun, Kulaklarimda Cinladi Herseyim Deyisin, Bir Baktim Ki Kapinin Onunde , Seni Sonsuzluga Gommek Icin Bekliyorum, Cok Zordu Benim Icin, Butun Anilari Bir Kalemde Silip , Umut |
bu yalan dünyadan çekip giderim birgün bilirim.
sevdiğime söyleyin mezarıma gelsin. olur ya bir damla göz yaşı akar güzel gözlerinden ben hissederim. o bir damla göz yaşıylada ben kıyamete kadar YETİNİRİM... |
Kaybolmaktan,unutulup gitmekten değil,
Kaybedeceklerimden korkuyorum Yalnız kalmaktan değil yalnız kalanlardan korkuyorum, Karanlık *******imden değil karanlık da olsa Bir gecesi olmayanlardan korkuyorum Yağmurlardan değil Sulara kapılıp giden hatıraların gelmemesinden korkuyorum Kalbimin dertlerle dolmasından değil Dertle de olsa dolacak bir kalbi olmayanlardan korkuyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.