![]() |
gidiyorum birtanem
aşkın yüreğimde senin için dünyayı yakacak kadar gözü kara ben yenildim, gidiyorum gidiyorum birtanem neresi olduğu önemli değil olmadığın heryer cehennem senin zulmünle ezildim gidiyorum gidiyorum birtanem senden kaçıyorum aşkım nefrete dönmeden kimseye zarar vermeden özlemine ne kadar dayanırım bilmeden, gidiyorum gidiyorum birtanem hayattan bezgin bir sözünle ölmeye hazır ben yenilmişim ama başım dik ümitsizim, gidiyorum |
birgün kapına geleceğim
ekmek vereceksin, karnım tok diyeceğim para vereceksin,param var diyeceğim peki ne istiyorsun diye sorduğunda bir zamanlar sana verdiğim kalbimi diyeceğim |
vur kalbime haçeri,
kalbim kana bulansın. fazla inme derine çünkü, orda sen varsın |
ben seni bir güvercinin göz yaşı kadar sevdim
belki bu sevgi sana az gelebilir ama bilmediğin birşey var güvercinler ağlarsa ÖLÜRLER..... |
bir insana verilen değer
uğruna feda edileceklerle kıyaslanıyorsa gözlerini aç ve etrafına iyi bak işte gördüğün herşeyi senin için feda edebilirim AMA SAKIN AYNAYA BAKMA....... |
ümit etmek artık hayal oldu
sana kavuşmak rüyada oldu sensizlik cehennem dolu oldu şimdi seni arıyorum nerdesin? seninle ben iki yarım elme gelişini makara gibi sarma gidişinin acılığını sen tatma şimdi seni arıyorum nerdesin? gel demek okadar kolay ki git demek ölümden acı sensizken nefes bile alınmıyor şimdi seni arıyorum nerdesin? sensiz soğuk bir beden gözleri kan ile doldu aniden kalbimi götürdün giderken şimdi seni arıyorum nersein |
Gözyaşlarım gözlerimi terketti
Gözlerimdeki çatlaklar Aklım düşüncelerimi terketti Düşüncelerimdeki boşluklar Aşkın kalbimi terketti Kalbimdeki karanlıklar Geriye ne mi kaldı Beni terketmeyen bir avuç yalnızlıklar |
bir kız sevdim anne
esmer bir kız öyle bir sevdimki;ölesiye hemde ölesiye anne... sultanahmette güvercinlere yem atmak denizi seyrederken gözlerinin hayalini kurmak yada yanımda yokken bile onunla olmak gibi anne bir kız sevdim anne tatlı mı tatlı gülüşüne o masum gülüşüne kurban olacak kadar anne *******i agladım belki sabahları şuursuzca uyandım belki hiç kavuşamayacaktım ama biliyomusun anne onsuz yaşayamayacaktım ondan öncesi yoktu ve ondan sonrasıda ölümdü işte öte |
Bİr Bİlsen Senİn İÇİn Nasil ÖlÜyorum
Hayatin BaŞlangici Sevgİyle BaŞlar Sonu Ayilikla Bİter Ayriliktan Sonrada Bana ÖlÜm Gelİr ÇÜnkÜ Sensİz YaŞayamam İrem İm ÇİÇegİm Senİ Hayatin Sonuna Kadar Sevecegİm Bebegİm Mİlyarlar Verseler Onu Birak Dİye Gİnede Birakmam Senİ Bebegİm Bana YaŞamak Haram ÖlÜm İse Bana GÖre Sevgİlİmsensİz YaŞayamam Bebegİm AŞkim Canim GÜzelİm |
dünyaya yalan gibi geliyor ,
benim onu sevmedigim. yanlizlikla bogusuyorum. umrundami ki onun. yalan dünya dedikleri, kah güldürüyor ,kah aglatiyor, sahici de degilya, yüregimi bilmiyor. sen degilmisin dünya sen. sevdigimi elimden alan, sonra bunu baskasina mal eden sensin her seyi planlayan sonrada ortadan kaybolan dünya sana seslensem sus desem, kizssam,tavir takinsam neye yararki senin umrundami bu dünya belkide biz bir hiciz senin icin sadece yasiyor ve yaziyoruz. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.