![]() |
bir gün seni anlatacağım;
gidişi gelişinden çabuk oldu bitişi başlamasından kolaydı birsevda rüzgarıydı esti geçti diyeceğim... bir gün seni anlatacağım ellerini,gözlerini dokunuşunu,öğüşünü ve sana ait herşeyi biri vardı bir zamanlar yıktı geçti diyeceğim birgün seni tekrar yaşayacağım gözlerimi kapatırken sonkez hatırlayacağım , birini sevmiştim bir zamanlar hala seviyorum diyeceğim...!!! |
Hepsi gidici sen kalıcı, hepsi anlık sen hayat boyu, hepsi çocukça sen
gerçekçe, hepsi öylesine sen ÖLESİYE! Sevmek mi? Hiç tatmadım, Ya gülmek? Çoktan unuttum, Yaşamak mı? Boş ver! Aşk ne mi? Büyük bir yalan! Mutsuzluk mu? İşte o benim dünyam! Gün bir gün sevdalanmış geceye, gecede yakamoz düşürmüş denize, o günden bu güne geceyle gündüz ayrılmış olmuş ta ki güneş tutup gölge düşürene dek aşklara… Gece midir insani hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekl |
-senİnle Olmanin En GÜzel Yani Ne Bİlİyormusun?
Elİn Elİme Degmeden AvuÇlarimi Terleten Sicakligini Taaa İÇİmde Hİssetmek -senİnle Olmanin En KÖtÜ Yani Ne Bİlİyormusun? "senİ Sevİyorum"sÖzcÜgÜ Dİlİmİn Ucunu Isirirken Her KonuŞmamizda BoŞ Yere Saatlerce Havadan Sudan SÖz Etmek -senİnle Olmanin En Heycanli Yani Ne Bİlİyormusun? Ayni Şeylerİ Senİnle Ayni Anda DÜŞÜnmek Bİrlİkte Aglamak GÜlmek.ve Burdayken Bİle Senİ Çilginca Özlemek -senİnle Olmanin En Aci Yanio Ne Bİlİyormusun? Senİ |
yenilese de şarkılar duyguları
yaza hasret kar taneleri gibi uzaksın bana imkansızları oynasada sevdam yetişmek istedim hayata bir kez daha yenildim kaderime yazılmayı unutan kaderim kadar uzaksın bana bir an bile durmak bilemeyen acılarımın dermanı yokmuş bulamadığım dermanım kadar uzaksın bana oysa bir aşk vardı bende adını sen koyduğum bütün benliğimi saran bir sevdaydı adı SEN olan birde neydi senden arta kalan kimsesiz masum sevgime yapacağın bu muydu bir sensizlik bırak |
(¯`·._(¯`·._( insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken ayaklari
altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar)_.·´¯)_.·´¯): |
çokdan anlamalıymışım meğer bu sessizliğini
sen başkalarının olmuşsun geçte olsa öğrendim.... ama başım dik ağlıyorm sanma sakın ben seni değil be gülüm sen beni hakkedememişsin aşka sığarmıydı bu yaptın hangi aşktan söz ediyorsun anlamıyorum hep oyun oynadın zaten gözlerin hep yalancıymış zaten ama ben seni sewdim sana değer werdim ben nerde yalnış yaptım anlamadım gitti tek suçum senin gibi birine aşık olmakmış git kimleysen onnla mutlu ol anma adımı bir daha |
GÜzelİm Ben Senİn İÇİn Varim
Sen Yoksan Bende Yokum Sakin Aglama Sİl O GÖz YaŞlarini LÜtfen Senİn Alamana Dayanamam GÜzelİm Sana Yer AÇti Bu Kalp Eyer Benİ Terk Edersen İŞte O Zaman Kapanir Bu Kalp ÇÜnkÜ Senvardin İÇİnde Sensİn Bu DÜnya Çekİlmez Hayatim Bebegİm Canim GÖz Nurum |
cicege aldanma,
solabilir. günese aldanma, yağmurda yağabılır. gunlere aldanma, omurde bıtebılır. sevgıye aldanma, kalbini terk edebilir. AMA biliyorsan eger her solan, cıcegin ardından, tomurcuk cıkar. her yağmurun ardından, gunes guler. biten omur aslında baslangıc dıye.., iste izin ver , solan degıl acan cıcegın olayım, gunesle yagmurdan doğan, gökkusagın olayım, omrumuzun sonunuda,baslangıcınıda bırlıkte yasayalım, ve terketmesın sevgım kalbınıde, benıde İZİN VER.. |
bir tuvaldeki resimdim,
fırca darbelerinde hüzün. heykeldim bahceyi süsleyen, ince kıvrımlarında kaygı. bir aşk romanındaki kahramandım, paramparca olmus yüreği kirli elleri kanlı. ve anladım ki aşkımız YALANdı!!! |
benzer aşk;sararıp,düşen yapraklara,
sonbahar rüzgarı vurdu sahte aşklara koyu bir karanlık cöktü Güzelim. hayalettiğimiz mutlu yarınlara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.