![]() |
Gidiyorum...
Artık hayatından çıkıp gidiyorum. Güzel olan her şeyi sana bırakıp; Dertleri alıp gidiyorum. Aşkın sevgin her şeyin sende kalsın, Bir fotoğrafın elimde gidiyorum. Kalbimi yüreğimi sende bırakıp, Hayallerimi alıp gidiyorum. Biliyorum... Seni unutamayacağım biliyorum. Her gün seni düşünüp hatırlayacağım biliyorum. Her gün sana ağlayıp sana içeceğim biliyorum. Her seni hatırlayışımda can gidecek canımdan, Canımı neden almadın diyeceğim biliyorum. Beni sensiz beni sebepsi |
Birgün ansizin cik gel desem durmaz gelirmisin?A$armisin
Daglari,yollari sirf benim icin?Gel $u Hayat yolunu beraber a$alim desem,evet dermisin!Beraber gülelim beraber aglayalim desem ne dersin?Her Insanin bilirim Dünyada bir E$i vardir,sende benimsin!Sen gelmesende,bilmesende benim hep Hayalimdesin!Söyledigim Türkülerde dü$ündügüm *******de hep sensin benimle. Bazen cok uzaklara dalip gitmelerimsin!Hatta her sevincimden sonraki Hüzünlü animsin! Bilirim nekadarda Rüyalarima girsen,beni dü$ünme |
Boyutsuz Bir Sevda Bu Ne Hesabi Nede Zamanni Var Sesini Duysamda
Yuzunu Gormek Gibi Degil Sen Kalbimde Saplanan Ok Gibisin Sormadan Girdin Sormadan Cikmaazsin Bahar Gelmis Cicek Acmis Banane Benim Baharim Sensin Birgun Gitmek Istersen Kalbimide Al Git Cunku Gercek Sahibi Sensin...balbelam...bunca Yokluguma Degermisin Bilmem Ama Aklimda Sen Sadece Sen Varsin Bitanecigim.. |
BELKİ...
bu akşam aklıdan geçen ne varsa yazmak istiyorum... hüzünlü bir şarkı dinleyip aklımdan geçen herşeyi yazmak istiyorum... anlata bilirmiyim seni? aklımda ki seni satırlarıma dölke bilirmiyim?... benim için öyle bir yerdesin ki: daha önce kimsenin ulaşamadığı, aslında ulaşmasına izin vermediğim... bundan ne kadar haberin var bilmiyorum! belki bu yüzdendir bana olan soğukluğun. seni anlamak istiyorum! zorluyorum kendimi. ama saklamışsın kendini o en de |
Senİn Ugruna ÖlÜrÜm Ama Ölemem
ÇÜnkÜ Bİr ÖlÜmsÜze DÖnmÜŞÜm ÇÜnkÜ Hayat Bana Haram Dİye DÜŞÜnÜrken İŞte O An Bİr ÖlÜmsÜze DÖndÜm Ama Bunlarin Hepsİ GerÇek Deİl Hepsİ Bİr Hİkaya Senbenİm Dedİklerİme Sakin İnan Ma ÇÜn KÜ Bunlarin Hepsİ Bİr Hİkaye Sen Benİ Dİnleme ÇÜnkÜ Anlattiklarimin Hepsİ Hİkaye |
verdiyim her şeyi
al götür sevgilim bende kalmasın eski bir resim de kayboldu gülüşlerim soldu ümitlerim sen ne acılar verdin neler götürdün şu kalbimden YALAN SEVDA BİTMEYECEK O BEN VAZGEÇTİM SENİN AŞKINDAN YORULDU KALBİM SENİN AŞKINDAN SENİN AŞKINDAN... |
hani *******i bir gün kavuşacagımızın hayallerini kurardıkya
bir gün sessizçe çekip gideceğimizin , o *******iN UMUTLARINI bir kalemde silmek kolaymı? umutlarım vardı benim kaybolmuş söylücek sözlerim vardı, yalan olmuş hayallerim vardı benim gerçekleştiremeden solmuş KAVUŞMAYI BEKLERKEN AYRILIK İKİMİZİN KADERİ OLSA GEREK!!!! |
pişman olup bir gün dönersen geri
yıllar geçti unutmadım ihanetini ben affetsemde yalan gözlerini allahından bul ben susuyorum!!! *******im zehir oluyor çaresizim allahım neyleyim keşke sevmez olaydım gönül vermez olaydımmm ben aşkı senin gb satmadımmm ^^ALLAHINDAN BUL BEN SUSUYORUM^^ |
çileli hayatı senle paylaşan bendim
anlamsız günlerinin neşesi bendim karanlık dünyanın ışıgı bendim beni böyle bırakıp nasılda gittin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,, nereden sevdim o zalimi hayatımı yakıp gittiii nereden sevdim o zalimi beni böyle perişan etti ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,, aşkından başka bir aşk tanımazdım ayrılık acısı tattırmadım ki canım gb sevdim yandırmadımki gönül defterini kapatıp gittin,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Ya hep ya hiç sevgilim
Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.