![]() |
Sensizlik yüreğime sanki bir hançer gibi saplandı.
Acıların en büyüğü sensizken başladı. Gözümden yaş eksik olmadı, Kalbimdeki acı her sensiz geçirdiğim gün daha da büyüdü. Her sensizlikte bir acı,bir hüzün,bir özlem,bir umut vardı,belki birgün gelirsin diye SENSİZLİKTE seni aradım GÖZLERİMLE |
Ecelim zamansız gelirse bir gün
Ona bu şarkımı dinletiverin Bu en son dileğim, en son sözümdür Ona sevdiğimi söyleyiverin Benden başkasına gitmiş olsa da O güzel aşkımız bitmiş olsa da Üstünden mevsimler geçmiş olsa da Ona sevdiğimi söyleyiverin Sonu hiç gelmeyen bir roman gibi İçimde sönmeyen bir volkan gibi Yazılsın bu sevdam bir destan gibi Ona sevdiğimi söyleyiverin. |
kalbime bir güvercin konudu....
sonra onu besledim ona baktım.... anladım bu güvercin kanadından sakatlanmış.. okşadım sevdim... sonra baktım ki kanadı iyileşmiş.... ertesi gün uçamayı öğrenmiş.... diğergünde.... uçmuş gitmiş kalbimden... sevilende değildi kabahat... o kanatları iyilerştirende.... ben yapmışım hatayı sever sandım sevmedi... ağladım hergün kafamı taşlara vurdum... ve ardındada... gözümdeki yaşların... kalbimdeki acının... gülemiyorum aşkım... sebebi sensin... |
Yaş değil, kan gözlerimden akan
Sevgi değil, nefret yüreğime kazınan Gittiğin gün düşlerimde ve Parcalanmış bir yürek var ellerimde |
Bir zamanlar bir zalime gönül verdimde canım
Artık defteri kapattım Sen benin sevmesende ben seni severim Kalbimde hatıran sevgin var Vurdun hançeri Taş bastım bağrıma Sen yoksun diye çok ağladım canım Bir zamanlar seninle Güldüm seninle ağladım canım Bir daha vur kalbime hançeri Fazla derine gitme sen varsın Gözlerim gözlerine bakarken Ağlarken canım Gözlerimden akan yaşların Kalbimdeki ancın Gülemiyorum canım Sebebi sensin Ağlarken ağlayan gülerken gülen Her şeyi |
aŞKıN HaLLeRi I.
Beni ilk bakışındaki ejderha avlardı, Ne zaman göz göze gelsek, Gözlerimden başlardım tutuşmaya. Dokunuşunun yelesi köpüklü atları, Dörtnala koşardı toprağımda. Ellerinden başlardın tutuşmaya! Azat edilmiş kuşlar gibi alevlenir, İçimizdeki yılan süte kanana dek Yanardık. |
Delİ Sevda OlmuŞum
Senİn Uruna ÇÜnkÜ Sana BÜtÜn Kalbİmle TapmiŞim Sana Delİlercesİne AŞik Oldummmm Sana Kİm AŞik Olmazkİ O Tatli Yanaklarim GÜzel GÖzlerİn Taze Dudaklarin Sana Delİ Sevda OlmuŞum ÇÜnkÜ Sana Delİler Gİbİ AŞik OlmuŞum İ R E M |
On yedi yaşınla gel
Belki yıllar sonra çıkıp geleceksin Bil ki ben bıraktığın yerdeyim Göz bebeğim yüreğim sevgi sebebim Yıllar unutulur ama yollar unutulmaz Çok geç olmadan sensizliğe alışmadan Ölümle ömrün ortasında tanışmadan Döneceksen dön artık gün batıyor Son nefesinde bu can olmazsa olmuyor Bana on yedi yaşınla gel On yedisinde göz yaşınla gel Seni on yedisinde sevdim Yirmisinde kaybettim Üç seneye sığmayan sevgin Üç asırlık yalnızlıkta bitirdi beni Ve şimdi |
BUGÜN Bİ SANA BAKIYORUM BİR DE BANA
YİNE ÜSTÜMÜZDE VAZGEÇMİŞLİKLERİMİZ GEÇMİŞİ MAZİ OLDU İÇİMİZDE O KARELİ HATIRALR GELDİ YİNE HAYAT DEDİK SALINGAÇLIĞI ÜSTÜNDE YİNE SEN DEDİM HASRETİN YAKTI BENİ SENSİZLİĞİMDE ... BUGÜN BİR SANA BAKIYORUM BİR BANA GECE BİLE SENSİZ BİR BİLMECE HAYSA ÇÖZÜLMEZ BİR PROBLEM SENSE HAYATIMIN KÖRDÜĞÜMÜ BUGÜN BİR SANA BAKIYORUM BİR BANA BİR DE SENSİZLİĞİMİN HASRETİ OLAN yIlDıZlArA.... |
Saat Gecenİn Yarisi,
GÖzlerİmİz Hep AĞlamakli, TÜtÜyor Sİgaramin Dumani, Bu Evİn Her Odasi Hasret Özlem Sen Dolu.... AĞlamak Kaderİm Oldu, Bak Yİne AkŞam Oldu, Derdİm Efkarim Ruhumu Sardi, Benİm YÜreĞİm Bİr Tek Sana Kandi.. Sevmek SuÇmuŞ Meger, SÖyle Sevİyorsan Eger, Bİr Tek GÜl Oda Yeter, ÖmrÜm Gecer Gİder.... ******* Yarİm Sabahlar Feryadim, Dertler Benİm Çİle Benİm, Vurur Benİ Bu Sessİz GİdİŞİn, Sensİzlİk Çok ZormuŞ BebeĞİm... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.