![]() |
YaŞamak Ne Demek;
Bazen GÖzyaŞi,bazen Mutluluk,bazende ÖlÜm Korkusu Benİm Korkum ÖlÜmden DeĞİl Senİ Sensİz YaŞamak ÖlÜmden De KÖtÜ Unutabİlİrmİyİm Senİnle YaŞanan GÜnlerİ GÜlmeyİ,sevmeyİ,aĞlamayi O RÜzgarda Savrulan Sirma SaÇlarini HastalandiĞimda Benİm İÇİn DÖktÜĞÜn GÖzyaŞini Unutamam Elbette Mazİdekİ Anilarimi Hayat Verdİn IŞik Verdİn Şu Yarali GÖnlÜme Umuda Yelken AÇmiŞ Sandal Mİsalİ Sevİyordum Sevİlİyordum Hemde ÖlÜmÜne Kopardilar Benİ Senden Be GÜlÜm Onlarin Olsun Bu DÜnya |
Ve işte geldi... ayrılık zamanı.
Ayrılık bizden uzak sanırdım. Kapımızı çalmaz, gelip geçer sandım, yanılmışım. Dur gitme demeye hiç niyetim yok, vermissin kararını sen. Tamam... hadi git! Ardına bakmadan vur kapıyı git! Gözlerimden akan yaşlara aldırma, hep akarlar zaten. Bana bakma sen git hadi! Içimden "hayır gitme" dediğimi anlıyormuş gibi bakma gözlerime. Bakma artık! Uzattın....gideceksen çık git hadi! "Seni seviyorum" demek geliyor içimden. Ama de |
Bu son gecem,
Bu son veda, Şafağı bekliyorum, Seni bekler gibi, Şafakla birlikte doğacak umutları, Doğacak güneşi bekliyorum, Kollarımla sarmak istercesine güneşi, Sıcaklığını iliklerimde hissetmek için, Seni bekliyorum, Şafakta haykırmak için dağlarda, Güneşle sevişmeyi şafakta, Ölümü bekliyorum doğacak güneşi beklerken, İnsanları düşünüyorum, İnsanları düşündükçe leş kargaları geliyor aklıma, Fırsatçı ve çıkarcı leş kargaları, Kan emici yarasalar geliyor aklıma, Sonra seni düşü |
ölümden mi yoksa kara sewdadan mı ibaret şu hayat dediğin?
acı olan ölüm mü? yoksa aşk mı? aslında aynı değil midir ikiside AŞK İMKANSIZLIKTIR, İMKANSIZLIK ÖLÜMDÜR, ÖLÜM SENİN BAŞKASINI SEWMENDİR... |
çok küçük bu beden,
küçükte kalacak ebediyen. herşeyimdi aslında ellerin, saçlarıma dokunup yüreğime değen. çok küçüktü bu yürek. kocaman oldu senle beraber kalbimde büyüyerek... (ben küçük sen büyük.yüreğim ikimizdende büyük ve o yüreğin içinde senle dolu ağır bir yük...) |
Yine bir gece basladi, sensiz bir gece daha iste.
Disarisi karanlik, sadece bir lamba isigi var, tipki benim karanlik gonlumde senin icin yanan isigim gibi. Gokyuzune baktigimda hic bir yildiz yok, sedece bir dolunay. Goruyormusun yildizlarda biraktilar beni basbasa derim yaramla, tipki senin gibi, halbuki onlari cok seviyordum. Camin onunde olan agactan iki yaprak dustu, ruzgar onlari savurup goturdu. O an gozlerimden yaslar indi. Bir aralar bizde o ruzgarla savrulup gidiyorduk, beraber |
Güveniyordu herkeze o genc kiz
Herseyi cok seviyordu Dünyaya toz pembe bakiyordu Yüzünden gülücükler hic eksilmiyordu Hep gülüyordu cok mutluydu genc kiz Kendi dünyasinda yasiyordu Mutluydu ozamanlar Birgün bir delikanliyla tanismisti genc kiz Iste o günden beri dünyasi degismisti biranda Cok baska duygular icindeydi Bundan önce hic hissetmedigi duygulari yasiyordu Tecrübesizdi o genc kiz Duygularinin onu nereye sürükleyecegini bilmiyordu Delikanli yasca büyüktü ondan |
Unutmak İstİyorum Artik Onu
Bu Yalan AŞkin Hazİn Sonunu Unutmak İstİyorum Sadece Unutmak Unutmak Kolay Degİl Bİlİyorum BaŞka Çarem Kalmadi Unutmak İstİyorum AŞki Benİ Yaksada Unutmak Zor Olsada Onu Ve Bu Sevdayi Unutma İstİyorum Yakacagim Duvardakİ Resmİnİ Sİlecegİm Dİlİmden İsmİnİ Atacagim GÖnlÜmden Sevgİnİ Unutacagim Sevgİlİm Senİ BaŞka Çarem Kalmadi Unutmaktan BaŞka Bu AŞk Bİttİ Sonunda AŞkimiz Gİrdİ Mezara Çikmaz Bİrdaha Unutmak Kolay Olmasada Unutacagim Bu AŞki Ve O Bak |
Sensizliği bir karanlığa benzetiyorum
Issız, yorgun, sonu olmayan... Çünkü sende öylesin; Karanlık gibi, Issız bir kalbin,yorgun bakışların, Vesonu olmayan bitti deyip gidişlerin var... Benim içim senin yüzünden bu kadar karışık Bu yüzden bu kadar karanlıktayım! Sebepsiz gidişlerinden ve sahte sevginden Yoruldum artık, sen ; Nasıl istersen öyle davran! Ama ben bu karanlıktan çıkmaya Ve kalbimdeki bu sorunu çözmeye karar verdim. Şimdi bir başkasında Başka bir sonu olmayan |
senin için dağları deleceğimi
senin için çölleri geçeceğimi bir gün seninde seveceğini gözerinde yaş akacağını sevmenin bedelini ödeyemeceğini biliyordun ama gözlerimin önünde çekip gittin... Bunu biliyordun...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.