![]() |
*******im vardi olumune senin icin agladigim
seni ozledigim saatlerim vardi ve sen vardin olum olsa yolunda gidebilecegim simdi nereye savrulduk nereye kaybolduk birbirimizden uzak ben seni hep sevdim serserim serserim dedim kalibimin en icinden onemli olan benimdin sadce benim simdi bak yoksun yanimda aci cekiyorum tenimin her kosesinde vucudum titriyor sensizligi kabul etmiyor cozum bulamiyorum yokluguna gitmek bu kadar mi basitti bu kadar mi kolaydi yasadiklarimizi unutmak h |
hic affetmedim seni biliyormusun
hani beni alldattigino gece varya sitimdan hancer yedigim tek bir damla akmayan gozlerim sahitti elimi kaldirdim vurmak istedim olesine tokat atmak ama kiyamadim olesine canini acitmak istedim benim acidigi gibi ama benimki kadar olamazdi benimki kadar yanmazdi bedenini alevler icinde gozlerimin icine bakarak onunla olmazdin verdigin sozleri bu kadar unutmazdin ve dokundugun tenim bu kadar titremezdi kirli ellerinle simdi kendime kiziyorum sana na |
Severken senden ayri yasamak gücüme gidiyor
Senin varligina tam alismisken Yollarin bizi ayirmasi beni kahrediyor O öpüsün Bana hic birakmacasina sarilisin O gizemli gülüsün Hele o bakislarin vardi ya Beni en cok etkileyen Ilk görüste ilgimi ceken Ve hala etkisinden kurtulamadigim... Simdi kiminlesin ne haldesin Peki mutlumusun Bilmiyorum bitanem Seviyormusun hala beni Yoksa sadece bir gönüloyunumuydu bizimkisi Oynandi ve bitti... Yoksa beni hala özlemle bekliyomusun Yine do |
DELİLER GİBİ
şarkımızı dinliyorum, ikimizin şarkısını. hani ilk defa "seni seviyorum" derken yanıbaşımızdaki radyoda çalan şarkı... o gün geldi aklıma ne kadarda yeniydik, el ele gezmediğimiz sokak,köşe kalmamıştı. şimdi neden böyle olduk, kim alıp götürdü o erişilmez aşkımızı. bugün bana "sevgili gibi değiliz" dedin. ne demek istediğini hala anlayamadım. ama birşeyi çok iyi anladım: biri seni alıp götürüyor benden. başka biri var biliyorum, |
İÇİmde Hep Bİr Yalnizlik Var,
BaŞim İse Hep GÖkyÜzÜnde Raylar Üzerİnde YÜrÜyorum AkŞamin GeÇ Saatlerİnde, Her Gece Bikmadan Usanmadan İÇİmde Hep Bİr Yalnizlik Var. Hazİran *******İnde... Yazan:İbrahİm Halİl Tanka |
Yer yüzünde insanları onun kadar üzen
Onun kadar mutluluk veren güldüren Yüreğine yaşama sevincini coşkuyu veren Yaş farkı gözetmeden herkese hitap eden Verdiği acılarla tüm acılara bedel olan Yuvalar kurdurup sonrada yuvalar yıkan Umutlara duvar ören insanı bitirip tüketen En inanılmıyacaklara inandıran insanın gözünü Kör eden tüm değerleri ni bir kalemde sildiren Bir şey bu o esasında herşey ama adı AŞK |
Sensizlik ölüm gibi oluyor.
Seni görmeden yapamıyorum. Ellerimle,ellerine dokunmadan Gözlerimle,gözlerine bakmadan yapamıyorum. Sensizlik beni yok ediyor. Tek tek eriyorum mum gibi, Yavaş yavaş sönüyorum yanan ateş gibi, Zaten sönsem, erisem neye yarar, Sensizlik ölüm gibi. |
hani iftar vaktine yakın susar ya insan hasret o denli yakıyor
beni.söyler misin sizin orada ne zaman okunur ezan;bir yudum su gibi özledim seni yeşil gözlüm |
Yıllar ne zaman geçecek
Kavuşma saati ne zaman gelecek Acılarım ne zaman dinecek Hasretim ne zaman bitecek Sensizlik çok dokunuyor sevgilim Gel al artık kollarına beni Üstelik yalnız da değilim artık Daha çok muhtacım sana Sadece bir bakışına O sıcacık dokunuşuna Sana sevgilim sadece sana muhtacım Aldığım nefes Damarlarımdaki kansın Sen benim canım tek varlığımsın Seninle ölücem sevgilim Senin yanında,senin kollarında Senin kokunla.... Sensiz ölmek bile haram |
AYRILIĞIN ACI TADI
yüreğime bir hançer saplandı bugün, canım çok acıdı... ağlamak istedim ağlayamadım, gözlerim yerine yüreğim ağladı... kimsesiz bir sokak çocuğu gibi hissettim kendimi bugün, insanlara mendil almaları için yalvardım... içimdeki acıyı görürler diye, ama yüzüme bile bakmadılar... iki sevgili gördüm bugün yolun kenarında, birisi ayrılmak istiyordu, diğeri "kal" diye ağlıyordu... hatırlıyor gibiyim bu sahneyi; yıllar önce bende tutmuştum birinin elinden, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.