![]() |
ne bu gün ne yarın hep seni ömrüm boyunca seveceğim.
eğer seni sevemeyecek kadar güçsüzsem, suçu bende arama! sen beni sevgisiz bıraktın... suç senindir |
sen benim silgim oldun
geçmişimi sildiğim senn benim defterim oldun kaderimi yazdığım sen benim kalemim oldun satırları karaladığım sen benim kelimem oldun tek anlamlı kullandığım sen benim cetvelim oldun yollarımı ölçüttüğüm sen benim yüklemim oldun cümlemi bitirdiğim sen benim çantam oldun dertlerimi biriktirdiğim sen benim kitabım oldun milyon kez okuduğum sen benim gözlüğüm oldun takınca senden başkasını göremediğim sen sen benim oldun tek varlığım tek değerlim güneşten |
KAL/ELVEDA
kaybediyorum galiba seni, kayıyorsun parmaklarımın aralarından yavaş yavaş... ve ben sana "kal" diyemiyorum. o kadar seviyorum ki seni, benim yanımda mutsuz olacağını bildiğim için "kal" diyemiyorum... sensiz nasıl nefes alırım? elim,kolum nasıl tutar? ya bundan sonra başkasına nasıl bakarım?... herşey eskisi gibi olur mu sence? ben aynı ben,sen aynı sen olarak kalır mıyız? başara bilirmiyiz bunca güzel anıdan sonra yaşamayı? ya gün gelir kar |
S Evgİnİ Kalbİmde Hİssetmek
E Llerİnİ Tutmak İstİyorum N Eden Ve NİÇİn Demeden İ Smİnİ Haykirmak İstİyorum. S Enİnle YaŞamak İstİyorum E N GÜzel Duygulari V E Sonsuza Dek Bu Hayati İ Çİmdekİ Bu BoŞluĞu Y Anliz Senİnle Tamamlamak İstİyorum O Lur Olmaz Dİye DÜŞÜnmeden R Esmİnİ Deyİl,senİ Öpmek İstİyorum U Yumadan Önce Her Gece M ÜmkÜn OlmayacaĞini Bİle Bİle |
benim askim tuhaftir
cok cabuk asik olan bir kalptir. alemde yapa yanliz tektir.sadedir. darilan ya darilmayan tiptir. benim askim tuhaftir. sir gibi saklidir, yaralidir,dertlidir ,cok icerlidir, naziktir,alingandir,bayagi serttir. benim askim tuhaftir muhtactir,acizdir,yanlizdir,kimsesizdir. gariptir,yanar sönmez atestir. yerinde eriyen bir mumdur. benim askim tuhaftir. cok ciddidir,dipdiridir,tazedir, benim askim tuhaftir. sen taniyamassin zengindir,fakirdir actir. darmadagin a |
yasanmiyor hayat sensiz
yasyamiyorum,ugrasamiyorum artik sana artik cok muhtacim gelmeyeceksin bunu biliyorum yazmayacak ve beni artik aramayacaksin benim belkide yüzüme bakmayacaksin eskisi gibi elimden tutup kosmayacaksin beni kalbine bile sormayacaksin hic bir tatli günümüzü anmayacaksin o bir oyundu geldi gecti diyeceksin sen mutlusun saltanat süreceksin bana biliyorum gelmeyeceksin saltanat saltanat yalan hayat |
Moralim bozuk ama içmiyorum
Hayalin sarmaşık gibi sararken bedenimi Dünya boşa dönüyor umrumda değil En kötü alışkanlığımsın seni bırakamıyorum Kanım aşkına akarken hasretin zehirledi Gözüm sana dalarken hayalin beni kör etti Ciğerimde son nefes olsan bile En kötü alışkanlığımsın işte bırakamıyorum |
Sayende kavga nedir öğrendim?
Gözlerimin yaşını da sen öğrettin Ne yazıktır ki?? Akan göz yaşlarım senin için akıyor... Kalbim sıkışıyor ismini alınca.... Seni görence kaçıyorum köşe bucak.. Pişman oluyorum..... Kavga ediyorum kendimle... Yüreğim dayanmam bu acıya diyor.... Her gördüğünde onu.... Can çekişir gibi.... |
Hasreti senle bitirmek için Geldim kapına...
Soru sorma?? Şaşırma ne olur... Anlayan bir tek sen... Nereye gideyim ki... Gülüşün aklımda? Konuşman her yerde, Herkes sen.... Şarkılarda... Duvarlarda... Her yerde sen... Hasreti bitirmeye geldim... İster al... İster kov... Ne yaparsan yap... Tek bildiğim bir gerçek var.. Geç olsa da... Değişmeyen bir gerçek var!!! .....Seni seviyorum....... |
bir gün göçecegim bu dünyadan günahım varsa çekecegim cezamı ben
konuşmasamda ellerim konuşacak onu sardı diye ardından gözlerim dile gelecek ondan başkasına bakmadı diye ve sırayı kalbim alacak bir vefasızın yüzüne beni sızlattı diye bende seni şikayet edecegim beni eritti beni mah vetti diye asla affetmiyecegim seni ama asla aşkıma karşılık vermedi diye |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.