![]() |
ne olur bilmiyorum bende bu gidişle ,bu gidiş nerede sonlanır
bilmiyorum. zaten en büyük hataları bilmeden yapar insan.bilmeden gider sonsuz bi yola,hiçbirşey söylemeden biter herşey, bütün yollar başka sonlanır.geriye kalan sadece sonsuz umutlar kalır geriye! neden ne yaptıgını nelere taptıgını bilmez insan, nasıl boş yere umutlar bagladıgını,kim ve kimler için neleri göze aldıgını, insan yaşar sadece hayatı.bazen sıcak bi yaz akşamı, bazende soguk bi kış gecesi.aslında degeribilinmez |
sevmek cesaret ister
çoğu zaman çaba gerektiriyormuş gibi görünsede bence en büyük fedakarlık hak ediyor engellere dayanmayı ayrılığı kabullenmeyi zayıfkıkları yok etmeyi sağlıyor seni sevmek bana çok şey öğretti şimdi yere düşsem bile kalkıp her şeyi yeniden yapacak cesaretim var. incindiğim zaman yeniden düzeltecek inancım var. umutsuzluklarla savaşmayı göze alabiliyorum seni içimde yaşatmayı öğrendim bir sır gibi saklamaya gözlerin. ve seni özlemeyi seninle yaşamayı öğrendim. ve |
ömrümüzü şafak sayarak geçiriyoruz
hayattaki her şeyin bir bedeli biz zamanı yokmudur. her zamanın bir şafak bedeli yokmudur ki gün geçtikçe her güne bir çizik atıyoruz. her günün bir bedeli yokmudur vardır be aşkım.. sensin benim bedelim ,ömrüm ,canım... |
Denizler çöl dağlar ova olunca
Mevsimler değişip zaman durunca Şaşırıp batıdan güneş doğunca O zaman sevdandan vazgeçeceğim Şaşırıp batıdan güneş doğunca O zaman aşkından vazgeçeceğim Bu dünya tersine birgün dönerse Küçücük karınca fili yenerse Ne zaman ateşte yangın sönerse O zaman aşkından vazgeçeceğim O zaman sevdandan vazgeçeceğim Ne zaman olursa gündüzler gece Ne zaman biterse dillerde hece Varsa bir başkası ALLAH tan yüce O zaman aşkından vazgeçeceğim Bu dünya tersi |
yanıldım
Allahım yanıldım hep böyle kalacak sandım geride kaldı anılar unuttuğum a yaşantılar soruyorum şimdi kendime yanıyorum kendi derdime ne var elimde kalan BU DÜNYA ZATEN YALAN... |
farkındayım da
hep hayatı ıskalıyorum ben. rastalamıyor bana ya da çarpmıyor odamın duvarına hayalimdeki siluetin. bir ssati diğerine katmak da seni bana getirmiyor. anladım ki sensiz geceelr soğuk ve derin çabalam sakın unutmamak için biliyorum yaralı şimdi seninde için ama sen hakettin bizi bu hale getirdiğin için olurda birgün dönmek istersen geriye dönme denema sakın bilirsin seni kırmaktan korkarım ama bukez tek damla gözyaşına bakmam aşkını da seni de yakarım. hakk |
Senİ Ben DeĞİl GÖzlerİm SeÇtİ
Onlar GÖrdÜ Onlar BeĞendİ Sen Benİm DeĞİl GÖzlerİmİnsİn Sen Gİttİysen EĞer Banane Onlar HÜzÜnlensİn. |
seviyorum ama sevmeyi seviyorum
icimde özlemini su anda yasadigim ama umutla bekledigimbir sevgi var hala da var ama mutlulugunu yasayamadigim bir sevgi hayat sevgisiiiii......... yasayacagimmm........ kimseyi hayatimla oynatmayacagim....... yaklasmayin dokunmayin ruhuma......... birakin............ onun bir aska deyil gülen iki göze ihtiyaci var cekin ellerinizi ben böyle mutluyum yaklasmayin......... ruhum cok aciyor...... |
parcalandim
ve herbir parcami ayri yere biraktim önce savruldum yok oldum sonra dinlendim duruldum ve her giden parcam yerine yenisini dogurdum daha güclü daha sakin daha mutlu daha suskun daha olgun daha kirgin daha yanliz daha yorgun |
aşk ınsanın canı yakar
sewgı ınsanı sewer aşk dewemlı altar sewgı altalmaz aşk sadece eklencedır sewgı eglenırıcı aşk sadece oyundur sewgı ıse zaman gercek aşk valıkda yoklugda can yakar sewgı ıse her zaman canı sewdırır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.