![]() |
bir gözlerin vardı göz yaşım kaldı
bir yüreğin vardı hatıram kaldı bir sözlerin vardı sitemim kaldı bir hayataşkın vardı ihtiyarım kaldı bir acın vardı oda sensiz kaldı ah bu canın gülleri yandı sensiz nefes aldı yar yalan değildi bir rüya gibiydi bitti yüreğimde acısı kaldı dön nasıl,kimle,neredeğisen dön beni biraz sevdiğisen dön dön yüreğimde hasret çaresiz kaldı dön ne olur kalbim haster ile yanar dön ne olur ~~~~~~~~~~~~ÇARESİZİM~~~~~~~~~~~~ |
AN vardır...
Çıkmaz sözcükler agzından.. Anlatmak söylemek istersin; BECEREMEZSİN... Bende o ANı zamanında yakaladım... Ve şimdi kaçırdığım o AN için : Söz sırası ŞİİRlerin dilinde...!!! (HLYA_oo) |
kalbime gömerim o zaman
unutupta silerim o zaman alt tarafı aşk işte unutulmaz mısın aman sanane ki ağlıyorsam bir nevi istiyorsam sanane anlamıyorsam kalbime gömdüm seni hasretin bitti bende aldandım bir çocuğa ağladım şimdide kalbime gömdüm seni |
Hangi karanlıkta olursan ol..
Nerden seslenirsen seslen!! Rüzgarlarla gelip sesin olacagıma.. Gözlerine bakıp ışık olacağıma.... Ve Ellerini tutup!!! SENİN OLACAĞIMA YEMİN EDERİM!!! (HLYA_oo) |
Nereye sürüklendiğini bilmeyen Yaprak gibiyim....
Sığındım Sana!! Eger Rüzgar bitene Dek Tutmayı başarabilirsen Beni! KURUYANA DEK ELİNDEYİM... (HLYA_oo) |
Şimdi gece ve ben;
Kranlığı bile sever oldum seninle.. Çünkü: Korkularımı unutuyorum.. Çünkü: Bitiyor yalnızlığım.. Çünkü: Yıldızları topluyorum... Çünkü: SENİ SEVEREK ÇOĞLIYORUM...!!! (HLYA_oo) |
YÜrÜyorum Kaldirimlarda Sessİz Sessİz
AĞliyorum Her Gece Sensİz Sebebsİz DÜŞÜnÜyorum Mazİmİ Senİ Ve Benİ Kader Bu Mu Dİye Haykiriyorum Sessİz GÖkyÜzÜne........ Sankİ Yildizlar Üzerİme Gelİyor KaÇmak İstİyorum Uzaklara DoĞru BİrtÜrlÜ KaÇamiyorum. DÜŞÜnÜyorum Anilarimizi AŞkimizi Boynu BÜkÜk KalmiŞ Sevgİmİzİ Onlara SÜrÜlÜrmÜ Bu Leke Dİye Ama Bİr TÜrlÜ Anlamiyorum . Ve Hala AŞkimizin BİttİĞİne İnanamiyorum. |
gece geç saatlerde vurur hasret kapıma
yine başladım senin hayalini kurmaya bundan sonra uyku haram bana sensizlik sarar birden kalırım tek başıma. bu can seni düşünür günler *******ce karşımda hayal olur ellerin yok nerede kalbimin her atışında kopar canımdan bir parça dayanamam bu ayrılığa dön gel ne olur... |
zaman geldi sevdiğim bak seni alıp uzaklara gidecek olan tren garda
şimdi ve gözlerimizde ayrılıktan kalan iki damla yaş yüreğimize saplanmış hançerleri saymıyorum artık canım o kadar yanıyor ki giden trene dönüp bakamıyorum korkum döndüğümde seni bulamamak ya gittiysen hangi zaman durdurur bu hüzünlü anı gitme sevdiğim bırakma yarım kalmış sevdamızı yaşıyalım dudaklarımız nefes almadan tutunsun birbirilerine aşkla sevişelim sabahlar olmasın sen uyandığımda kollarımda ol usulca birbirine a |
sen gidince sanmaki ben burda yaşıyorum.
sen gidince umutlarım hayallerim yok oluyor. sen gidince bu beden burdamı sanıyorsun. seninle beraber oda beni bırakıp gidiyor. belki senin için önemsiz biriyim. şunu unutma sen buradayken dünyanın en mutlu insanı benim sen bunu farketmesende ne olur yanımdan bir saniye bile ayrılma sen olmasan ben yaşayamam ne olur gör bu sana olan bağlılığımı seni bu kadar delice severken ne olur gitme. seni çok ama çok seviyorum. sen gidince bitiyor üm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.