![]() |
Sanırız ki..
Sanırız ki ordalar sevgilerine inandığımız koşulsuz yürekler, hep dönüşü var yolların.. Sanırız ki bırakmaz, yorulmaz ve tolere ederler bizi, hep sonsuzdur aşkları.. Ve gün gelir devran döner, açılmaz kapılara çarpa çarpa kanar bedenler.. Boştur yatağın, sol yanın, elinden avucundan kayar göz yaşların.. Yalnızlık kalır sevgilerden ve dili geçmiştir zaman, acıtır.. Kayba inanmak, alışmak kadar zaman alır.. |
Sardunyalar
Ben hayatın mucizevi şekilde seni karşıma çıkartan tarafını seviyorum Aklımın yüzüne çıkan senleri bastırmaya çalışırken sana rastlıyorum Senin için satın aldığımız sardunyalar elinde, farkında olmadan biniyorsun arabana Tesadüf işte hayat diyorum ya da tanrının bana verdiği bir hediye bu Kırgın olduğum zamanları uzatmak istediğimde, sevginden uzaklaşma diyor hayat İki satır söz ediyorum sana sonra kırgınlığıma gölge düşüren varlığına şükrederek Arkandaydım sardunyaları alırken seslendim duymadın diyorum, gülümsüyorum Üstelik heyecana dolanan elim iki kez yolluyor sana mesajı, yine gülümsüyorum Biliyor musun canım seni özlüyorum ve senin için önemli olan insanları önemsiyorum Günlerdir üst üste gördüğüm sen rüyalarının son noktası oldu bu tesadüfi karşılaşma Tesadüften öte kader galiba bu sevdiğim, ne olursa olsun yollarımız aşka çıkıyor İşte bundan tek cümlem var geceye yakın saatinde günün: mucizemsin, seni seviyorum |
Saygıda Kusur Ettin
Hayatıma kattığın ve kaleme aldığım her şey adına Aşkı yüreğime tohum diye attığın gülüşüme yansıttığın kadarıyla Yaşadığım her saniyede koşulsuz kalışımla Değer algımla, kıymet verişimi sabit tutuşumla Karmaşaya ve gözyaşına rağmen sevgimden vazgeçmeyişim adına Kulağımda ses, tenimde dokunuş, dudağımda tat oluşunla Tanrıya teşekkürüm var seni verdiği için bana Her şey eşitti bunca zaman ikimize dair olan Tek saygıda kusur ettin sevgili, öde istediğin kadar bedeli Yüreğim affeder mi bilmem seni |
Sen Aklıma Düşersin De..
Şimdi sen aklıma düşersin de aynı anda geçer miyim bende buğulu buğulu gözlerinden. Farklı bir duyguda buluşmuyor olmanın verdiği tınıydı bizi yakın tutan. Zaman ilerlerken ağırdan almak hoşumuza gidiyordu yaşanacakları. Paraleldik. Zaten aynıydık bir bakıma. Gerek yoktu koşturmaya duyguların ardından. Adımlarımız zaten büyüyecekti zamanla. Şimdi ne oldu peki. Nasıl esir düştük dürtüsel yanımıza. Hislerin tende buluştuğu noktada sıradanlaştırmadık mı birbirimizi. Tüketmeye çabaladık belki de. Çünkü ya var ya yoktu aşk bende. Sana yansıyan belirsizliğim oldu son günlerde. Sıkıştık, daraldı etrafımızdaki çemberler. Üstümüze düşen her gözle biraz daha yakın ama bir o kadar uzak düşmedik mi. Sonra ne kaldı geriye savurgan cümleler kurulurken. Güvensizlikle baş edemem, biliyordun dedin kaçarken kendinden ve yüreğimden. Yakalamaya gücüm yoktu önceleri. Süreçteydik ya. Ve sen temize çekecektin hayatını, yakındın buna. Olmadı. Fark ettim ki güçlü yanımla kontrole almalıyım duyguları. Sahiplendiğim noktada sana değer mi sorusuydu karşıma çıkan, hislerimin ardında yalın ayak durmaya çabalarken. Değer miydi sana. Bir aşk var edebilir miydik biz elimizde olanlarla. Yada kalır mıydı bende sana yetecek kadar sevda sonuca ulaştığımızda. Milyonlarca soru ve bir o kadar cevapla gecede yalnızlığımlayım şimdi. Çıkılacak yolları düşlüyorum. İçim huzurlu. Eminim kendimden. Sen suçluluk ve utanca yakın, ben elimi taşın altına koymaya hazır. Aşka değer ya, bunca yıl bunu öğrendim bunu savundum ya.. Şimdi yine aynı yol ama farklı bir nokta. Bu sefer problem var başladıklarımızda, gerçeğinle mücadelem yok. Çözüm yolu bulunur elbet. Sen yeter ki sevdalı yüreğime yakın dur. Hadi benimle yollara çık dediğim de yeter ki hazır dur. Bu yürek ne aşklar var etti yok sandığında bile. Şimdi varsın sen, ve ben.. Yolların sonunda bilirim aşktır bekleyen.. |
Sen Kal Sadece
Sildim dünyayı tek kalemde Sen kal bana sadece Yalandan uzak ve yalın Sen kal sadece bildiğim halinle Baş etmeyi istemiyorum ötekilerle Dost demeye şahit nerde İyi niyetten öte yol yok bende Karışsın her şey çıkarım tek senle Sen kal en güzel yerinde içimde Yıkamaz kimse duvarları, değer ördü aşk ile En saf halinle varsın benimle Tek seni bilirim umudum bittiği yerde bile |
Sen Olmayınca
Şehir şehirliğinden utanıyor sen olmayınca İçim bi garip Pas tadı var sanki damağımda Gülümseme mi? Nerdeee Dönünce şehre yeniden açar dudağımda güneş, en sıcak haliyle.. |
Sen Sevmeyi Hiç Bilmemişsin Sevgili
Sen sevmeyi hiç bilmemişsin sevgili Ben seninle korkunu paylaşmaya hazır bekliyorum Seninle her şeyi karşıma alıp, tek yürekle düşe kalka aşka yürümek niyetim Ben mi çok güçlüyüm yoksa sen mi çok korkak Öğrenebiliriz birlikte sevmeyi.. Yara alırsın belki biraz, bunun önüne geçemem. Hoyrat kaçışlar uzak tutuyor mu acıyı? Ben gücümü sevgiden aldım, karşında duruyorum Birbirimize dair çağrışımlar yakından geçiyor aslında. İstediğin uzaklıksa, kal kendinle. Sabrımı zorlamaya karar verdim, zaman senin. Gözlerin değerse bir gün gözlerime, aşk alev alır içimizde, yanarız. Koşulsuz bir sevda büyütüyorum ben sana. Alıp başımı uzaklara gitsem diyorsam da, kaygılanma, Her sınanmada verdiğim sözler duruyor yoluma. |
Sen Tut Bu Sefer
Gitsem beni tutmayacaktın biliyorum Kalmak istedim Beni sev istedim Kaldım, savrulduk sevgilim Eskisi gibi olamayacak kadar çok parçaya ayrıldık Oysa seni sevdiğimi herkes bilsin istedim Bildiler, uzaklığa yenildi yüreğim Kaldım dudakların dudaklarıma değdiği yerde Hiç gitme yanımdan sonsuza dek öp istedim Bir hayata söz verdik sabrın gücüyle Sadece küçük mucizeler diledim Aşk kayıyor şimdi içimden sevgilim Sen tut bu sefer yoksa biterim |
Sen..
Günümün aydınlık yanı Ruhumun çam ormanı Gözümün sevinç gözyaşı Seher vaktinin ayazı Aşkın belki en zor hali Yine de sevda yemini Sen.. Hayatın yok senden öte karşılığı |
Sen..Ben..Hüzün
Zamansız ve eski bir ilkbahar akşam üstünden kalma yarı bulanık hava, Yağan yağmurla gökkuşağının renkleri altında bir düşün uykusundayım. Kendimden geçtim, bunu fark ettiğimde senden de çoktan geçmişim. Şimdi yalın ve yalnızlıktayım. İçimdeki dalgalar durulmuş, fırtınadan sonraki toprak kokusundayım. Sen.. kimdin de bunca zaman yüreğimi gözü yaşlı bıraktın. Hırçınlığın boşuna, tutunamazsın artık duygularıma. Ben.. nerden başladım ve nasıl bir son umdumsa, ordayım. Hüzün.. bir var bir yok.. Yaralarımı hüzünle sarmadayım.. Şimdi yanımda duran ve huzurlu aşklardayım.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.