![]() |
Fasa fiso...
ne önemi var bir canın ne de binin yanında... Hakkın yanında... Nebinin Reyhan Tataroğlu |
Fi tarihinden kalma
sallanmadan taşınmaz fikirler sallandıkça dökülür kirler kalınca yalnız Fi o da bize kafi Reyhan Tataroğlu |
Filkete
çakmak istedim seni yüreğime kaya oldu birden kazıyayım dedim elmasla çizmedi bile derken... tutturayım toplu iğne ile... hiç hissetmedim ki ben filketeledim gelirken kundak bezime kefenime giderken hayat... Reyhan Tataroğlu |
Firikik
pratiksiz teorik başaksız firik olur mu hiç telsiz telefirik Reyhan Tataroğlu |
Fiskos
evlilik bir dantel gibidir seyri düğüm sayısı ile ilgilidir Reyhan Tataroğlu |
Fotoğrafçı
Ne zaman ki,der isem nefsime çüş O zaman gönlüme yapılır rötuş Reyhan Tataroğlu |
Fukara...
kara bir düşünce aldı beni kara kara yer beyaz gök beyaz beyaz kara hiç fark etmez aşık oldum biraz... Reyhan Tataroğlu |
G/Ayrı değilim...
Hayatın kısalığı değil,Sensizliğin uzunluğudur... ölüm Ölümü yaşamaksa Sende, ölümsüz hayattır...gülüm Reyhan Tataroğlu |
G/Ezinti
Gövdelerin,gölgelerin Arasından geçiyorum Adımlarım,büyük,küçük İtiş kakışlar,çekip çevirmeler... Arkasından Uzanan eller,sallanan mendiller İle...bir kaç gülücük,bir kaç öpücük Alıp beni götürüyor... Varmaların son noktasına Çokluğun kayboluşuna,Yoktasına Evvel zaman içinde yaşanırdı Zamanın dışındakiler... Ahh! .. Şimdikiler... Şimdi...Kiler... Bir kaç patates,bir kaç soğan torbası İnsanlığı,sevgiyi,aşkı...diline dolar Yumak yapar,yuvarlar,oynar İnsanlığın zorbası... Ne de güzel esintilerdi Ruhumuzu okşayan,ferahlatıcı,O nefesler Ne de güzeldi Seher vakti bizi uyandıran,O nağmeli sesler Artık ısınamıyoruz Güneş ansızın doğup,ansızın batıyor Ay,mehtaba küsmüş Barışmak başka semalara... Gece içimizi karartıyor 'Sevmek' dile düşmüş Perişanları oynuyor...yalnız başına... Sevilmeyi bekliyor Aşk... Ölüm ile pençeleşiyor Ölüme emekliyor... Derken... Bir ışık görünüyor Ufkun delindiği yerde... Bir sızıntı,çatlaklardan aşağıya Akar iken,damla damla... Yine 'Sevmek' tanık... 'Aşk' yargılanır iken idamla... Gövdelerin,gölgelerin Arasından geçiyorum Adımlarım,büyük,küçük İtiş kakışlar,çekip çevirmeler Arkasından Uzanan eller,sallanan mendiller İle...bir kaç gülücük,bir kaç öpücük... Alıp beni götürüyor... Kalan...Sonsuzluk... Sonsuzluğa kadar sürüyor... Reyhan Tataroğlu |
Gaz lambası...
fit oldum sana fitil fitil getirdiler burnumdan ettiler beni ifrit aşkında kayboldum bilmem... bilmem ki kaç fit Reyhan Tataroğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.