![]() |
Şehirlerarası
01.Şubat.2006 Aylardan şubat ayıydı Kara kış tüm varlığıyla Hissettiriyordu kendini Bizse kış'a inat geziyorduk şehirlerarası Şimdiden mutluyduk, gelecekten umutlu Bir gece misafirliğe gittik bir körfez şehrine Hepside arkadaşlardı candan kardeşlerdi hepside Bir odalarını bize vermişlerdi sıkılmayalım diye Hatırlıyor musun? ... Hatırlıyor musun? Başını usulcacık göğsüme yaslayıp da Sıcacık düşler kurduğumuz o geceyi Sıcaklığının sıcaklığıma, nefesinin nefesime karıştığı O mesut geceyi Ben hiç unutmadım unutamadım Ve hala seninle olan düşlerimde Şehirlerarası gezmelerdeyim Sinan Aydındağ |
Şiir benim herşeyim
31 temmuz 2004 Şiir benim her şeyim Yazmadığımda sanki kuru bir bahçeyim Devamlı karanlıklarda yaşarım, Güneşim doğmaz olur Yazmazsam şiiri yüzüm gülmez olur Yüreğim sen kırıl ki,yüreğim sen sevin ki Bu beden ilham alsın,alsında şiir yazsın Yoksa bu düyaya karamsar ve kızgın Gözlerle bakarsın. Sinan Aydındağ |
Şİmdi beylikdüzünde
Şimdi beylikdüzünde sağanak yağmur altında yürüyorum 11/11/2003 Bir kent sahteliğinin ıslanmış sokaklarında seni arıyorum Ne varsa gelip geçen insan,araba,otobüs seni soruyorum Yazık ki hepsinin sözlerinde,hepsinin gözlerinde, Bir aldırmazlık,bir umursamazlık okuyorum Ben vazgeçmedim davamdan inadına ve inadına Seni seviyorum. Sinan Aydındağ |
Şimdi kahrolma vaktidir
03 Nisan 2005 Şimdi kahrolma vaktidir Kahrolupta kaybolma vaktidir Sen onca saat bekle gelsin diye Tam kavuşmanın vakti geldiğinde Bir telefonla satsın seni Olacak iş mi? be Bütün duygularını yıksın Onca muhabbeti bir çırpıda yok saysın Anlaşılan onun gözünde sen, Değersiz bir varlıksın Şimdi kaybolmanın zamanıdır Kendi kabuğunda yalnızlıkla yaşama zamanıdır Saklan,git,kaç ne yaparsan yap, Kimse bulmasın seni Bir tek yalnızlığını al yanına Bir tek ondan fayda var sana yalnızlıgını al ve git Sakın onu buralarda bırakma haydi git ve mutlu olmaya çalış Yanlızlığının ızdırabıyla. |
Şimdi sen uyu..
02.Ağustos.2006 Şimdi sen uyu Bense gecenin köründe sensizliğe ağlayayım Ne kadar uğraşsam da hıçkırıklarımı bastıramayayım Şimdi sen uyu Yakında bende huzur içinde uyuyacağım Ve şimdi sen tüm renklerdesin Bense siyah ve beyazdayım Siyah dünyama çöken karanlığın karasıdır Beyaz ise son nefesimle birlikte saranımın beyazıdır Elveda anam babam güzel papatyam Sinan Aydındağ |
Tarık n'olur
Ben sana toprakla bağlanmışım 19/11/2003 Canla,kanla bağlanmışım Dayı oğlu ne olur unutma beni. Seni bir yar gibi sevmişim İki bedende tek canız demişim Dayı oğlu ne olur bırakma beni. Üç hafta sonra seninle ayrı düşeceğiz Hasreti bir ekmek gibi bölüşeceğiz Dayı oğlu ne olur özlemlerinden çıkarma beni. Vatan borcu namus borcumuzdur Asırlar boyu da olsa namusumuzdur Senle ayrı düşmek,işte bana koyan da budur Dayı oğlu ne olur anılarından çıkarma beni. Sinan Aydındağ |
Tarif edilmeyen duygular
Tarif edilmeyen duygular varya 09/03/2001 Onları yaşıyorum şimdi Kafandan yüzünün bin türlü şekli geçiyor Hiç birini beğenmiyorum,ayrılık vakti geldi Sebebini hala anlamadım ama... İhanet etmek aklına nereden geldi. Sinan Aydındağ |
Taviz yok güzellere
Bir yol çizdim kendime, 28/07/2003 İçinde se olmayan Bir ben yarattım kendime, Seni hiç düşünmeyen Bir de söz verdim kendime, Bundan böyle taviz yok güzellere. Sinan Aydındağ |
Tebessümler
21.Aralık.2006 Yüzündeki tebessümler tebessümler açtırdı yüzüme Dün gece hayalimde Sarılıyordun kokluyordun koynuma sokuluyordun yine Gece hayalimde Bense huzurlu bir uykunun son çeyreğinde Sensizliğe uyanıyordum bu sabah hüzünlü gözlerimle Sinan Aydındağ |
Tek vücuda nail oldum
Güzel gözlerinin içinde hayat buldum 12/09/2003 Seninle birlikte yeniden doğdum Artık hayata gülümseyebilen biri oldum Anladım ki iki bedende tek vücuda nail oldum Güll Sinan Aydındağ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.