![]() |
İmkansızı sevmek değilmidir Aşk.....
Deniz sonsuz mavi Kum taneleri toprağın Su ıslağı göz yaşlarımın. Bulut üstünde gölgenim. Nefes kokun soluduğum Yol ince bir çizgi iz... Yaşam bilmece pamuk ipliğinde düğüm... Sevgili bağ ömrüme... Aşk... son perde... *******in içerisinde saklanmış gölgeleriz. Aşk suyun üzerinde esinti, imbatlar imkansız. Dudaklarımdan dökülen sevmelerim imkansız... |
İnanmak...
Her şeyin bır anlamı var. yaşamında tadı, sen sanmakı varlık en anlamlı tad. unutma her varlık sahıbınınde; yoksulunda nasıbı, sadece bır kaç avuç toprak. önemlı olan, nasıl,nerede olursa olsun. sevgiye inanmak. hep mutluluğu aramak. |
İnci..
Doğarken verilmiş yüreklerimize Kocaman bir inci Beyinlerimizde bir sürü sevgi. Sevgisizlik belirti. Ayrılık gibi, ölüm gibi. Avuçlarımız kısmet işi. Belli belirsiz emekçi işi. Kalem tutan aynı, kürek tutan aynı, Karşılığında rızık bes belli... Benim yüreğim sevgi Seninkisi sevgili. Aslında başlangıç ile sonu aynı Doğarken kalplerimizdeki inci Solduğumuzda götüreceğimiz Bir tek sebebimiz, İnci..... |
İnci...
Her insan bir incidir özünde. Kötü kötü olmak için doğmadı. Kötüyü kötü yapan nasıl yaşamsa. İnci olmak için içeriye girmek için didinen taşın. Günahı nedir. Onu yaratan taş olsun toprak olsun diye yaratmış. Her nesne inci olsaydı. Taşlar daha değerli olmazmıydı. Bırakın incileri. Bırakın inci olamayanları. Gelin birlik olalım. Yüreklerimizi temizleyelim. Sevgiye aşka. İnanalım. Kötüleri kendi haline bırakıp. İyiler biz dost olalım. Sevgi olalım sevgili olalım |
İstanbul Yedi Tepe
İstanbul yedı tepe İcınde bınlerce iskele Bu tepe benım Şu tepe senın Bu tepe sevgılım ikimizin. Adı inci tepe Sen bir inci tanesi Ben senin neferin Sensin benim hayatımdaki düşlerim. Öpüp koklayıp sevemediğim. Her zaman hasretle beklediğim. Sen benim İNCİ tanemsin. Dünyalara bedelsin. |
İstanbul.
İstanbulu düşünüyorum. İçinde sen. İstanbulu çok seviyorum. İçinde seni saklıyan. istanbulu hayal ediyorum. İçinde sana yaşam sunan. İstanbulu kıskanıyorum. Seni benden çok yaşayan. Aslında! İstanbulu istanbul yapan. Seni SEVİYORUM Seni. Bir tanem. |
İstekli.
karşıda bır avuç toprak. beni alacak. yar yanına bir tutam canım var. lakın. doymamışım sana hayat. gıremem karanlığa. bitmediki aydınlıklardaki cefam. söz sana bir kez öpsem seni yatarım koynuna. istekli. |
İstermisin
Bir çift göz yaşım. Hediyem senin için. Sevgili Ellerini tutamadığım. Gözlerinden öpemedim bu gün. Seni binlerce kez düşündüm ağladım. Göz yaşlarımdan en güzel bir çiftini. Sana hediye eyledim. İstermisin... |
iZ
Bütün yaşanmışlar sormayın, sorgulamayın sizi uğurladığım anlar günahlarım değildi çekimiydi toprağın aldırmayın kimler en iyi yaşamış ki kimileri unutsun kimileri ölsün elimizde mi zamanı durdurmak toprağa tohum düşecek zamanı gelince tohum yeşerecek an sızın hayat bitecek... |
İzin verirmisin
izin verirmisin bir kez hayale dalmak ve seni sonsuza dek düsünmek istiyorum... izin verırmısın senı bir kez öpmek istıyorum.. ve son kez izin verirmisin senı son kez ve doyasıya seyretmek istıyorum... saçlarınından kaşlarına gözlerınden dudaklarına, kalbinin derinliklerine. ve sonsuzadek kalmanı istıyorum benim dünyamda.... Sevgili...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.