![]() |
Milyon Kere
Milyon kere Dünya kurulmadı. Milyon kere Kıyamet kopmadı. Milyon kere Seni seviyorum diyen, Sevdiğim de olmadı. Milyon kere milyon eminim; Yaratanları yaratan allahım, Beni de sevdiki yarattı. Ben yine de; Bu ölümlü dünyada Beni de bir seven, Benim de bir sevgilim, Bir sevdiğim, Olsun istiyorsam; Çok mu? Ziya Kara |
Mutlaka Unutacağım
İklimler değişmez olur Göller denizler kurursa Cehennem cennet olursa Mutlaka unutacağım! Güneş doğmaz gün batmazsa Yer gök bir gün birleşirse Uyur da uyanamazsam Mutlaka unutacağım! Dört kollu sandık içinde Musalla taşı üstünde Toprağın derinliğinde Mutlaka unutacağım! 1996 Ziya Kara |
Mutluyum
Yıllar geçiyormuş geçsin bana ne Ömür bitiyormuş bitsin bana ne Ben yaşayacağım kadar yaşadım Mutluyum kendimi sana adadım! Beni hiçbir şeye muhtaç etmedin Verebileceğin her şeyi verdin Kadere küsmüşken baştan yarattın Sevgi umut dolu yıllar yaşattın. Ziya Kara |
Mümkün Değil
Yağmur yağmazsa göl kuruyabilir, Denizin kuruması mümkün değil! Seven sevdiğini unutabilir, Benim seni unutmam mümkün değil! Yaşarken ayrılıklar olabilir, Sevgilerin bitmesi mümkün değil! Şüphesiz, yüreğim boş kalabilir, Senden başkasının girmesi mümkün değil! Ziya Kara |
Müneccim Değilim
Gözünden düşersem gönlünden de çıkarırsın Bu bakımdan işim oldukça zor benim Bu gün için bu uğurda bir uğraş veriyorum Yarın ne olur bilemem, müneccim değilim! Ziya Kara |
Nadim Ol
Ömrü hayatında ahkam kesip, Ahdetmekse senin bütün işin Ona buna Daha fazla meydan okumak yerine Cümle aleme karşı Nadim ol, helallaşki; Nabzın durduğunda Son nefesini rahat verebilesin! Ziya Kara |
Nasıl Dökebilirim
Gözyaşlarım sensin bedenimde Ben onları nasıl dökebilirim Seni bana beni sana tutsak ettim Ellere nasıl gösterebilirim. Her bir damlasında sen saklısın Yerden göğe kadar da haklısın Gelmesen, dönmesen, Sevmesen de Ben onları nasıl dökebilirim. Ziya Kara |
Nasıl Ersin
İnsanlığın sırrını çözmeye Bin bir ömür yetmemiş ki, Bir ömür nasıl yetsin! ? Kişi; Kendini beğenmişin biri ise, Alavere dalaveralarına Akıl sır nasıl ersin! ? Ziya Kara |
Ne Dersin
Sen, ben olamazsın Ben, sen olamam Birbirimizi tamamlayabilirsek eğer, İki can bir beden olabiliriz. Ne dersin? Ziya Kara |
Ne Fark Eder ki
Gündüz aydınlığım gece ışığım Hayattın yaşadığım yaşayacağım İçime gömdüğüm sana hala aşığım Bilmem ki sensizliğe nasıl alışacağım. Bazı bazı resmine bakmak da olmasa Dayanamayacak çıldıracağım Ne fark eder ki yeni bir gün hiç doğmasa Nasıl olsa yine ağlayacağım. Ziya Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:14 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.