www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Adult eski arşiv (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=376)
-   -   Karadeniz kadın erkek fıkraları (https://www.cakal.net/showthread.php?t=84110)

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 07:04 PM

Bir zamanlar bi mahallede kimsesiz adamin biri yasarmis, adam kufurbaz mi kufurbaz.Agzini acinca kufurle basliyomus soze.Oyleki insanlar bununla konusmaz olmus.Bir gun bu adam yan mahalleden bir kiza asik olmus.
-"Bu kizi bana istemeyen **** vermeyen pusttur" demis.
Arkadaslari olmaz demis senin gibi kufreden birine kimse kiz vermez demisler.Fakat adamin artan israrlarina dayanamayip tamam demisler.
Ama
-"Kizi istemeye gidince sen hic agzini acmayacaksin, yoksa isleri bombok edersin" demisler.Gel zaman git zaman kiz isteme gunu gelmis catmis hep beraber gitmisler kizin evine.Evin kizi caylari getirmis. Derken sohbet koyulasmis.Ama gel gorki bizimki cayindan bir yudum bile almamis.Kizin babasi dayanamayip sormus hayrola evladim neden icmiyosun bi derdin mi var? demis.Bizimki de dayanamamis ve:

"ICECEZ ICECEZ DE BU AMINA KODUUMUN CAYINI YARRAÐIMIZLA MI KARISTIRACAZ".

İki hayatkadını tartışıyorlar. Biri "En iyisi kalın ve kısasıdır" der. Diğeriyse "Hayır, en iyisi uzun ve incesidir" der ve bunlar tartışmaya tutulurlar ve de sonunda mahkemelik olurlar. Hakim "Derdiniz ne" diye sorduğunda ikisi de davayı birbir anlatırlar. Tabi hakim şaşırır ve gece düşünürken, karısı "Bu ne hal?" diye sorar. Hakim de durumu anlatır. Karısı "Amaaann sen de, ne kalın-kısa ne de uzun-ince. Önemli olan işlevi" der. Hakim iki ******ya "Ne kalın-kısa ne de ince-uzun, önemli olan iş görmesi" der. ******nun birisi "Hakim bey, ben 20 senelik, arkadaşım da 22 senelik ****** aklımıza gelmedi. Peki siz nasıl biliyorsunuz?" diye sorar. Hakim 40 senelik karım demeden doğru dosyalarla eve apar topar koşar.

Sivilde cok capkin olan Ali askerligini yapmaktadir.Bir gün sevgilisinden bir mektup alir. Sevgilisi artik ondan ayrilmak istedigini bildirmekte ve fotografini geri göndermesini istemektedir.Çok kizar. Arkadaslarindan, eski kiz arkadaslarinin fotograflarini toplar.Hepsini bir araya koyup paket yapar ve sevgilisine gönderir.
Pakete bir de not ilistirir;

-"Kusura bakma, Hangisi oldugunu çikaramadim. Lütfen kendi fotografini al ve digerlerini geri gönder!!!"

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 07:05 PM

Eskiden anadolu köylerinden birinde tek bir calarsaat varmis.Saatin sahibinin kardesi ormana gidecekmis ve ogluna
-"Git amcandan saati iste" demis.
Annesi de hemen söze atilip :
-"Boşuna çocugu yorma,ben her zaman sabah namazindan bir saat önce tuvalete giderim. o zaman sizi kaldiririm." demis.Kadin o gece suyu fazla kaçirmis ve uyuduktan bir saat sonra kalkip tuvalete gitmis sonra onlari uyandirmis.Baba ogul ormana gelmisler bekle bekle sabah olmuyor ve çocuk babasina:
-"Baba ben üsüyorum" demis
Babasi da:

-"Senin ananin amindan saat olursa sen daha çoook üsürsün.."

Evin oglu odaya girer ve Babasina
- Babacigim bugun ilkdefa cinsel iliskiye girdim der
babasi mutlu bir sekilde
- Bu cok guzel oglum gel oturda anlat bakalim der
genc yanit verir
- Anlatayimda baba oturamiyorum

Hatun bir kumbara ile kocasinin yanina gelmis.Demis ki:
-"Sevgilim,bundan sonra her sevismemizde bu kumbaraya bozuk para atarsin.Boylece hem bir miktar tasarruf saglariz,hemde sevismelerimizin periyodlarini gorebiliriz"
-"Peki" demis adam.Baslamislar her sevismelerinde kumbaraya bozuk para atmaya. Kumbara gittikce dolmus, dolmus.Gun gelmis acmak gerekmis.Adam bi acmis kumbarayi.Bakmiski bi suru bozuk paranin icinde bikac tane de cok sifirli banknotlar var.Sormus:
-"Ne bunlar? ben hep bozuk para atiyordum? Bunlar nerden geldi yahu?"..

-"Eee, kocacim, herkes senin gibi cimri diil ki!..".

Adamin biri, yeni acilan luks buyuk magazaya gitmis, satici kiza
yaklasmis.
* "Bir kravat almak istiyorum.."
Satici kiz son derece sirin bir tavirla:
* "Beyefendi, bizde musteriyi memnun etmek esastir. Kravat ipekli
mi olacak yunlu mu?"
* "Ipekli.."
* "O zaman lutfen birkat yukari buyrun, ipekli kravatlar bir kat
yukarida.."
Adam bir kat yukari cikmis, baska bir satici kiz..
* "Ben ipekli bir kravat almak istiyorum."
* "Beyefendi, kravat duz mu olacak, desenli mi?"
* "Desenli.."
* "Bizde musteriyi memnun etmek esastir, desenli kravatlar bir kat
yukarida, lutfen ust kata buyurun.." Adam bir kat daha cikmis. Yeni
bir satici kiz..
* "Ben ipekli ve desenli bir kravat almak istiyorum.."
* "Desenler cizgili mi, cicekli mi olacak?"
* "Cizgili.."
* "Bizde musteriyi memnun etmek esastir, cizgili kravatlar bir kat
yukarida, lutfen bir kat yukari buyurun.." Adam bir kat daha cikmis..
Cizgiler kalin mi, ince mi, bir kat yukari. Zemin acik mi, koyu mu,
bir kat yukari derken 18. kata gelmis. Ofke ile satici kizin yakasina
yapismis..
* "Ben ipekli, ince cizgili, zemini koyu, bir kravat istiyorum."
* "Kravati bu elbiseyle mi kullanacaksiniz?"
* "Hayir, evdeki elbisemle."
* "Beyefendi, bizde musteriyi memnun etmek esastir, bir uyumsuzluk
olursa firmamizin prensiplerine ters duser, lutfen evden obur
elbisenizi alir gelir misiniz?"
Adam buyuk bir ofkeyle asansore gitmis. O sirada asansorun kapisi
acilmis, icinden gene cok sinirli bir adam cikmis. Bir elinde bir
klozet kapagi, belden asagisi da ciplak:
* "Iste popom, iste evdeki tuvaletin klozet kapagi. Verecekseniz
verin artik su tuvalet kagidini."

Sabah kahvaltısında kadin eşine "Emininm sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" der. "Tabi ki hatırlıyorum hayatım" diyen adam dışarı çıkar. Öğleye doğru evin kapısı çalınır. Çiçekçi çocuk, harika bir kırmızı gül bukaeti getirmiştir. Bir süre sonra kapı tekrar çalınır. Bu defa gelen, köşedeki pastanenin çırağıdır. O da kocaman bir çikolata kutusunu bırakıp gider. Öğleden sonra gelen bir kutudan da olağanüstü güzellikte bir elbise çıkar. Kadın kocasının dönmesini zor bekler ve daha kapıda boynuna sarılır ve de ekler:
-Önce çiçekler, sonra çikolata ve en son da mükemmel elbise. Bu, hayatıdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı...

Adamin birisi sabah kalkmis ise gidecekmis.
Pantolonuna bakmis ütüsüz esine sormus:
-"Bu niye ütüsüz??"
Esi de demis ki;
-"Ütümüz arizali aksam gelirken bir ütü al."
Neyse adam aksam gelirken beyaz esya magazasina ugramis ve ütü fiyatlarini sormus.
Ütülerin fiyati pahali gelince adam tezgahtara demiski:
-"*****le bile kaldiracagim bir sey nasil bu kadar pahali olur?"
Tezgahtar bunun üzerine patronunu çagirmis. Adam ayni seyi patronada söylemis.Daha sonra patronla iddiaya girmisler. Patron:
-"Bu ütüyü kaldirirsan senin olur."
Kaldirirsin, kaldiramazsin, derken adam takmis ütüyü alete ve kaldirmis sonra ütüyü evine götürmüs.Gece yatarken karisinin cani sevismek istemis, kocasina:
-Bey hadi seviselim.."
Adamdan hiç ses yok. Kadin bir iki sefer daha söylemis, adam en sonunda karisina dönmüs ve demiski:

-"HANIM RAHAT DUR DA, YARIN BUZDOLABI ALMAYA GİDECEGİM."

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 07:06 PM

Ahirette sorgu sirasini bekleyen iki adam birbirleriyle konusmaya baslar.
-"Sen nasil oldun?" diye sorar birinci adam otekine.
-"Donarak Öldum.."
-"Kotu bir olum olsa gerek..." der birinci adam
-"Donarak olmek nasil bir sey?"
-"Sey, baslangicta cok rahatsiz edici.." diye anlatmaya baslar ikinci adam."titremeye basliyorsun, butun el ve ayak parmaklarin agrimaya basliyor.Ama sonrasi, olmek icin cok sakin bir yol. Vucudun uyusuyor,adeta bosluga surukleniyorsun, tipki uykuya dalmak gibi.. Peki ya sen?sen nasil oldun bakalim?"
-"Kalp krizi gecirdim" der birinci adam."karimin beni aldattigindan emindim.
Bir gun ansizin beklenmedik bir saatte eve dondum, yatak odasina kostum.Karimi orada yapayalniz orgu orerken buldum.Sonra bodruma kostum ama kimseyi bulamadim. İkinci katta da kimse yoktu.Sonra hizla cati katina vardigimda kalp krizi beni buldu.Oraciga yigildim ve oldum.. Aynen boyle.."İkinci adam basini sallar
-"Berbat birsey bu..." der

-"..Sadece bir an mutfakta durup buzdolabina bakmayi akil edebilseydin simdi ikimiz de hayatta olacaktik.."

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:44 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.