![]() |
sensiz yine akşam oldu
sensiz geçen her gün sürgün biliyorum geleceksin ve seveceksin işte ben o günü bekliyorum........... |
birden yalanların içine doğmuşum
yalandan bir aşk bulmuşum önce içinde sevgi gecmeyeninden dolanmış,dolanmışım sahteliklerde bir aşk bulmuşum dokunuşlar sade. bir hayat bulmuşum sıkıntı ve isyanlar ölüm TeK ÇaRe!!!! |
Ne zormuş günlere sensiz başlamak,
Alışırım sanmıştım yokluğuna. Ne zormuş her sabah sensiz uyanmak, Dayanırım demiştim acılarıma. Anladım değilmiş çare ağlamak, Değilmiş çare hatıralarla avunmak, Kalbimdeki yarayı bir sır gibi saklamak, İlaç değilmiş meğer yokluğuna. Ne zormuş sensiz koşmaya çalışmak, Dermanım kalmadı artık yollarında, Ne zormuş sana ulaşmak. Bir güne daha sensiz başlamak, Ne zormuş meğer yokluğuna alışmak. Bitmeyecekmi, bitsin artık bu ızdırap, |
Seni Gördüğüm andan bu yana *******im uykusuz günlerim sensiz geciyor
ne zaman döneceksin diye bekliyorum Dönmeyeceğini Bİlsemde Bu KaLp Yineden hep Seni BEKLEYECEK ........... |
YalanmiŞ SÖzlerİ YalanmiŞ GÖzlerİ
YalanmiŞ Senİ Sevİyorum Dİyen Dİlİ YalanmiŞ Onca Ettİgİ Yemİnlerİ Ve YalanmiŞ Onun Sevgİsİ Bİr HİÇ Ugruna Yikti Benİ Meger YalnmiŞ GÖzlerİne Her Baktigimda Uydugum Duygularin KarŞiligi Hepsİ YalanmiŞ Anladimkİ HerŞey Gİbİ AŞkimizda Bİr YalanmiŞ............... |
Sensİz HergÜn Her Gece Dİvaneyİm
Bİlmedİgİm Bİr Alemdeyİm Agzimda Şarki Mirildanip Gezmekteyİm AkŞam Olunca Solugu Meyhanede Alirim Kaderİmİzde VarmiŞ Ayrilik ÖlÜmdÜr Bana Bİr Aydinlik Sensİz GÜlÜm Dİvaneyİm Bomb BoŞ YaŞamaktayim Ya Benİ GÜldÜr Allahim Yada ÖldÜr De Kurtulayim Allahim...... Olmaz Deme Sakin Alinirim Ayriligin Adini Kalİme Sen Yazdin Şİmdİde Benİ SuÇluyorsun Ben Sensİz Dİvaneyİm Sana AŞigim AŞik Sevgİlİm |
O büyük sevgimizi kimseler bilemez
Söyle aşkım,kolaymı sensiz yaşamak buralarda Mavi okyanuslar gibi büyük sevgimiz Aşkım herşeyimle seninim Ne olursa olsun ölene kadar Seni Seveceğim... |
İste YÜzlerİ Ne Kadar Net
Dostunda DÜsmaninda Ve İlk Kalkisi Tozlarin Dogacak Firtinada. Denİzİ Costuran Dalganin İlk Calkalanisi Mert Bİr Bulusmanin GÖzlerde Parlayisi Hesapsiz Hundasiz İletİlen Heyecan |
kelepçe eyle bağla ellerimi
kadlime ferman eyle saçların ateş olup yak bedenimi külüme süpürge eyle saçların gözlerime perde eyle çıplak yüreğime hırka eyle vur boynum karşında saçından ince bedenime kefen eyle saçların bir rüzgar esti şöyle serpildi sandım omuzdan kara yılan indi gözümü alamadım aklım gitti omuzdan topukları döver saçların aklımdan geçerim saçından geçmem bin dünyaya bir saçını vermem uzatıp elimi tutmaya kıyamam ahirette sırat eyler saçların |
Unutmanın tek yolu
İçmek'tir demişlerdi. Masam almıyor artık boşalan şişeleri... Ve ben Hala, seni Unutmak istiyorum... Kaldırıken havaya Her dolu kadehimi Bu da seni unutmanın Şerefine, diyorum... Ve sen, Hala aklımdasın... Ve hala SENİ SEWİYORUMM!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.