![]() |
Bir boşluk vardı içimde,
taki seni göresiye kadar. Bir yanlızlık vardı ki; senle tanışmadan önce. Ama şimdide ızdırap var, seni başkasıyla gördükten sonra |
sus artık ne olur ağlama yeter
ben unuttum sende unut gözlerim, ne ismi aklımda nede gözleri ben unuttum sende unut gözlerim **************************** değmezmiş uğruna döktüğüm yaşlara değmezmiş sevmeye aşık olmaya değmezmiş ismini bile anmaya ben unuttum sende unut gözlerim ***************************** bir rüya idi farzet gördüklerimizi ben unuttum sende unut gözlerim sevseydi terk edip gidermiydi hiç ben unuttum sende unut gözlerim |
sana elveda mı ASLA!!!
Sevdim bir kere seni Bin umutla bağlandım Desteğini göremedim Beni bir türlü sevemedin Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi? Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda CEHENNEMDE YAŞAYAN ÖLÜ |
Ağlama gözlerim, yeter yaşlar dökme
Mutluluk kucak açtı, işte gönlüme Dur diyelim artık, çektiğmiz dertlere Şu gelen sevgiyi de, yitirmeyelim Biliyorsun çok çektim, felek elinden Oyunuyla aşkımı, aldı elimden Ağlama gözlerim, hayır yok maziden Şu feleği bir daha, güldürmeyelim Mutluluk güneş gibi, bize doğacak Kararan şu dünyama, ışık tutacak Ağlama gözlerim, aşk bizde kalacak Gönlümü şu dertlere, düşürmeyelim |
hayat dedim zor dediler..
sevgi dedim paylaşılmaz dediler.... aşk dedim dünyada ki en büyük yalan dediler.. sen dedim o senindir dediler ama bana en büyük yalanı söylemişler.... |
Sen sözcükleri ölümsüz kılansın sen umudun , sen aşkın , sen özlemin ,
sen hayatın adısın... Şimdi içimde çoğalttığım sesimle haykırıyorum herkes duysun diye... Hiç kimse sevdama senin kadar yakışmadı ve sevdam hiç kimseyi senin kadar yaşatmadı... |
Bir sevdayı yaşamak ne zaman suç oldu? Hangi yasa bir aşka ceza
biçebilir? Hangi savcı aşkın yanlışlığını iddia edebildi? Hangi hakim kalemini kırıp aşkın ölmesine hükmedebildi? Şimdi aşkı yargılamaya yeltenen tüm mahkemeleri reddediyorum ve aşkla ilgili kararı ben açıklıyorum... Dünyada yaşanmış , yaşanan ve yaşanacak ne varsa hepsini aşkın önünde boyun eğmeye mahkum ediyorum... |
Gözlerimmiydi seni seven
Yoksa yüreğimmiydi BİLEMEDİM Bilemedim.... Gözlerinemi vuruldum Yüreğinemi tutuldum. Hep sana kanadı, Hep sana sustu bu yürek. Senden gitmekmi gerek Sana birikmekmi BİLEMEDİM!!!! Sen beni ben gibi sevmeyi hiçmi BİLEMEDİN. Hiçmi haketmedim yüreğini |
gözlerim gözlerinde kaybolmuş
kalbim sevgini beklemekten harabolmuş bedenim sensizlikten mahfolmuş ne verdinki bana ne istiyorsun yıllarca bekledim yetmedi hasretine hasretimi ekledim bitmedi şu yalan dünyada sensiz yüzüm gülmedi ne verdinki bana ne istiyorsun bir gülüşün bir bakışın yeterdi uğruna can vermeye değerdi feda edebileceklerime aklın hayalin ermezdi ne verdinki bana ne bekliyorsun senden sadece sevgini istedim beni yanlızlıklara boğduğun karanlık ******* |
Bil ki; Senden NEFRET EDiYORUM...
Anla ki; Seni HiC SEVMIYORUM... Gör ki; Senden BUCAK BUCAK KACIYORUM... Fakat Su Bir Gercek ki; SENi UNUTAMIYORUM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.