![]() |
HAYATA DAİR NE VARSA
SENDEN KALAN HERŞEYİ SİLDİM BEYNİMDEN AMA KALACAK SEVGİM EBEDİYEN Bİ KERE SEVDİM VAZGEÇEMEM SENDEN SEVDİĞİM TÜM İNSANLAR GİBİ SENDE GİDECEKSİN ÖMRÜMDEN AMA BÜTÜN BU DERTLER GÖTÜRMEYECEK SENİ BENDEN BAZEN; BİR KUŞ, BİR YAĞMUR, BELKİ DE KARAYA DOĞRU VURAN BİR MELTEM GETİRECEK SANA SELAMIMI AMA SEN ANLAMAYACAKSIN SANA OLAN ÖZLEMİMİ Bir kırlangıç.. Bir su birikintisi... Bir parça gök... Bir şiirden düşmüş olmalıbunlar. böyle diyordu içimden gelen bir ses. Seni |
sevgilim;
Sensiz bir derin kuyudaymışım gibi hiçkimsye duyuramıyorum sesimi. Hep sen geliyorsun aklıma unutmaya çalışsamda..Bilmem nasıl söylesem sana,şu dünyada en mutsuz kişi benim herhalde niye sana delice bağlandım ama bilseydim özlemimden her gece ağlarmıydım.Ama sen benden nekadar nefret ediyorsan bilki bende seni okadar seviyorum.Bu aşk böyle giderse benle birlikte mezara girecek.Hani derler ya bu fani dünyada olmayanlar öbür dünyada olurmuş ya işte o zaman.Ama hep şundan korkar |
Son bir defa görmem için izin ver bana
Bakayım ela gözlerine ben doya doya Son bir defa görmem için izin ver bana Sarılıp tenin olayım sımsıkı sana Son bir defa görmem için izin ver bana Kırgınsın biliyorum sen yine bana Son bir defa görmem için izin ver bana hasret kaldım ben o eşsiz ilkbaharına Son bir defa görmem için izin ver bana Ilık rüzgarın sarı saçlı dalgalarında Son bir defa görmem için izin ver bana Bak yine yalnız kaldım ben bir başıma |
Falında çıktı dediler dönecek sana
Dedim vefasızdır o dönmez bir daha Aglattılar arkadaş her defasında Canımı acıtma artık dönme bir daha Delikanlıymış dedim bastım bagrıma Birdenbire nereden çıktın benim karşıma Ayrılalım dedigin o zor gün var ya *******im kayboldu dönme bir daha Zehir ettin gecemi günümü bana Haram oldu yıllarım yine baksana Hayatım mahvoldu o günden sonra Kalbimi kırdın ne olur dönme bir daha!!!! |
sonsuzluğa giden bu yolda,
sen son nurumsun benim. sensizlik beni benden eder, içimi yaralar. yıllarca yaşadığım Beykoz'da, seni göremeyince bir yabancı gibiyim. sonnur'um. |
İşte yine güneş batımı ve ben sahilde yürüyorum
Tabi aklımda küçük melegim yine onu düşünüyorum Onsuz olmuyor artık anlıyorum Küçük melegim söz verdi dönecek biliyorum Ya dönmezse diye biran ümitsizlige kapılıyorum Ama tekrar toparlanıp kendime geliyorum Gözlerimi kapatıp rüyaya dalıyorum O güzel gözlere doyasıya bakıyorum Küçük melegim söz verdi dönecek biliyorum Gözlerim doluyor birdenbire aglamaya başlıyorum Yoklugun acı veriyor artık hissediyorum Tek ümidim var hep sabrediyoru |
senı yazdım sahıldekı kumlara ismını fısıldadım içimdekı duygulara
sordum dalgalara gelsın dedım yeter dedım ve sen yanlızca bırtanem dınledım şarkılarda duydum dalgalarda sıgaramın dumanında bir hayal olup bır özlem olum kaldın senı sordum sevdalara göklerdekı yıldızlara içimdekı korkulara gönlümdekı arzulara günler gectı sen gelmedın birtanem |
Gözünde sinek ikilisi kadar değeri olmayan bir iskambil kağıdıyım.
Hayat kumarında tebessüme mağlup hayallerim Yağmurun suyuna bandığım yavan aşkım sevmeyince yine yolunu unuttu kör yüreğim yorgun ve şaşkın. Umut ıstakasına konmuş sahte okey ile hayalin arasında bir bağ kurdum Ve Anladım ki, yalnızlıkmış benim yurdum... Sevdiğim, ama hala açık sokak kapısı ve posta kutusunda yüreğim... Rakının içindeki alkol değeri miydi ilk dublede sarhoş eden yoksa aşkın içindeki özlem mi? |
Yüreğimde peygamber mührü
sabrettim öfkene,belki bir gün diner diye... Olmadı Geride,kalp ameliyatında aşkı alınmış asık suratlı,sevgisiz biri kaldı. Her aşkın bir kurşunu varmış beklemem artık, Şakağıma bir namlu,bir intihar dayandı... *******i sevgilim gündüzleri nefretimsin İkili oynamandan yoruldum Rüyalarımda el eleyiz karşıma gelince elinsin Yabancı biri gözlerine sığınmış Ben de o bakışlarında kahroldum Belli ki beni daha çok üzeceksin |
Bir yürek var
Paramparça ziyan olmuş Bir ben var bende değil Bilmem hangi derdin içinde Hiçbir şefkatli el El vermiyor elime Bu karanlıklarda bile Sarıyor bedeni Nerden geleceği belirsiz birini bekleyiş.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.