![]() |
bakma öyle sessiz durduguma yürehimde fırtınalar kopuyor sebebi ne
senin varlığın nede yokluğun sebebi benin sana duyduğum adını bıle unuttuğum..... AŞK..... |
gözlerimdeki mutluluk sadece sende kaldı,
bense mutsuzum şimdi sensiz, en başından biliyordum ayrılacağımızı, ama olurda kader seni alnıma yazar diye bekledim hergün, gündüzleri sahteydi herşey benim için, *******i sevdim ben ,seni sevdiğim gibi, herşeyi karanlıklarda anlatabiliyorum, karanlıklarda ağlıyabiliyordum, ben her gece sen diye karanlıklara sarılıyordum, şimdi ise kaçıyorum hem kendimden hemde içimde büyüttüğüm senden, gidiyorum buralardan....hoşçakal.... |
Bu akşam rüyamda,ben seni gördüm
Yanıma çağırdım,gelmem diyordun ! Küsmüsün diyerek,bir neden sordum Apansız bağırdın,bilmem diyordun ! Şaşırıp kalmıştım,ben bu haline Bir isyan çökmüştü,sanki diline Hüzünlü nameler,gönül teline Vurdukça,bir türlü,gülmem diyordun ! Sitemim döküldü,o an sözümden Göz yaşım,aktıkça,sızdı yüzümden Hiç bakmadın bana ,gönül gözünden Damlayan yaşımı,silmem diyordun ! Çevirip gitmiştin,hemen başını Çıkmaza döndürdün,sabır taşımı Ben sana neyledim,çat |
Bir gece yarısı uyanıp uykudan
Göz yaşlarını sildin mi sen Rüyalarında beni görüp Benim için ağladın mı sen Bir gece yarısı kalkıp sıcak yatağından Benim yokluğuma ağladın mı sen Pencerenin önünde oturup Yağmurla birlikde benim için ağladın mı sen Bir gece yarısı bırakıp tatlı uykunu Oflar çekerek bensizliğe isyan ettin mi sen Yanaklarından yaşlar süzülüp Sensizim deyip göz yaşlarına boğuldun mu sen Yanarken ben hasretinle Düşündün mü beni bir kere Sevdiğim askerde diye İki damla gözyaşı dökdün mü günler uzun diye |
----------------------------------------------------------------------
---------- Bir gün unutursa doğmayı günes Unutursa zamanında dinmeyi YOklugunun acısına yanıp yanıp kavrulan yureğim Unutursa zaman geçmeyi Unutusa mevsimler değişmeyi BENDE UNUTURUM YILDIZ YILDIZ PARLAYAN SAÇLARINI BENDE UNUTURUM SENİN GİBİ YANLIZLIĞIN ACISINI BENDE UNUTURUM IŞIL IŞIL PARLAYAN GÖZLERİNİ BENDE UNUTURUM ALEV ALEV YANDIGIM *******İ |
[H]er gecenin bir gündüzü vardır elbet
[A]ma sensizliğin ne gecesi var ne gündüzü [S]ensizlik bir ölüm be gülüm [A]çmaz oldu güller bile [N]isan'ın onbeşiydi daha [V]eda etti tüm senli ve sensiz günler [E]bediyen sensiz mi kalacaktım [F]enerli denizlerde [E]sen yele karşı [R]üzgarın en farahlatıcısından [H]üzün dolu mevsimlerinde [A]çmayan çiçeklerle bende soldum. [N]isan'ın onbeşi de geçti şimdi YİNE SENSİZİM BİRTANEM |
Aşık oldum sana.
O güzel gözlerine, O güzel dudaklarına, O güzel kabine... Sevgi yükledim, Aşk yükledim, Senin için, Yüreğime,kalbime... Aşık oldum, O saçlarına. Aşık olmamak mümkün mü? , O güzelliğine...! |
Soyutsallık dedin marjinallikten öte sustum
Gözlerine baktım Paralel evrenler dedin anlarmış gibi yaptım Gözlerine baktım İzafiyet dedin anlatmaya çalıştın Gözlerine baktım Endoplazmik retukulüm dedin Anladımki seninle mütemadiyen bile sevişilmez..... |
Cuma geçen salıya benzermi
Yoksa perşembe cumartesimi Çarşambamıydı pazar gibi olan yok yok Pazartesi cuma gibi Gördünmü ne ettiğini Her gün farksız sanki Yokluğundan beri Her gün haliç Her gün halicin perisi.... |
(KISKANÇLIK)
Kimin sevgisi büyüktür acaba! Ayrılınca gözlerinde yaş kalmayana kadar ağlayanınmı? Yoksa kavuşunca mutluluktan uçacakmış gibi olanınmı? Kısmet değilmi her işin başı! Kader değilmi her şeyin sonu! Aşk yola düşünce ne başı bellidir nede sonu. Zaman kendi sınavında Esaret dünden hazır. Kıskançlık girince araya, Oklar hazırlanmış bekliyor dillerin ucunda Of desen atılır ardı sıra. Kim ağır yaralıdır görünmez, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.