![]() |
Sabahlari Korkuyla AÇtiĞim GÖzlerİm
Senİ Arar Oldu BaŞucumda. Yarina Umutla UzattiĞim Ellerİm GÖzyaŞlarimi Sİler Oldu Aciyla GÜneŞe Bakamaz, Karanliktan Korkar Oldum *******İ Uyuyamaz, Sabahlari YokluĞuna Dayanamaz Sensİzlİkle Mahvolurken YokluĞuna DÖktÜĞÜm İkİ Damla GÖzyaŞiyla Avunur Oldum Sana Senİ SevdİĞİmİ SÖyledİĞİmdekİ Dalga GeÇer Gİbİ GÜlÜŞÜsÜn Gururumu OkŞar Gİbİ SariliŞin Benİ Bİr Çocuk Gİbİ AvutuŞun Aklima Gelİr Ve Hala AĞlarim Oysakİ Ben! Ne Sana, Nede Kendİme Yan |
Seni sevmediğimi söylemişsin üzüldüm güzelim
Ben delikanlıyım güzelim hayattta bir kere severim Bir kere sevdim o da sendin be güzelim Sen de bırakıp gittin tebrik ederim Hayatı yaşamaya başlamıştm seninle Gözlerinin içinde boğulup kayboluyordum Kanayan yaramı kaPatmıştım ellerinle Ben delikanlıyım güzelim ağlamam diyemiyorum Duydum ki başkası varmış şimdi yanında Ona da delikanlım diyormuşsun her anında Söyle o da yapar mı benim yaptıklarımı sana Senin delikanlın benim güz |
Akşam olur, hüzünlenir insan bir yerde.
Boğazında takılır kelimeler, konuşamaz. Sonra anılar sarar dört yanını, hareket edemez. Öylece bakar durur, onu kimse fark etmez. Akşam olur, hüzünlenir insan bir yerde. Hani duygularını bir türlü dile getiremez. İşte o an sel olur, yangın başlar. Hem gözlerinde hem de yüreğinde. |
Kendini Mechule Sen Yuvarladin
Su GÖnlÜmÜ Sen Hice Saydin Sevgimi Basite Aldin Artik Ne Duamsin Nede Bedduam Bir Siyah Noktasin Artik YÜregimde GÜl Degil Dikensin Sen ÖmrÜmde Simdi Bir ÖlÜsÜn Nazarimda Artik Ne Duam Sin Nede Bedduam Sen Yiktin Beni O BÜyÜk Sevgimi Yillarimi Verdim Deger Bilmedinki GÖzÜmdeki Yaslari Bir GÜn Olsun GÖrmedinki Artik Ne Duam Sin Nede Bedduam |
Bir rüya gördüm geçen gece; ellerim ellerinde
değildi, gözlerini arıyordu gözlerim, sesini duymak sana dokunmak kokunu içime çekmek istiyordum ama yoktun sağa baktım sola baktım yoktun.... hıçkırarak uyandım derin bir 'ohh' çektim ama |
Sarıydı yazın rengi gölgesinde güneşin
Asmalar kokulardandı ılığında rüzgarın sarıydıda paptyalar gölgesinde kuşların Sen kokarken yavaş yavaş zaman mekan Ortasındaydı ömrüm haytımın Ne çok sevmiştim annemin gözlerini Babamın şevkati kardeşimin sinirini İlk oyuncağımdı topaç onuda sevmiştim Sevmek ailemdi ailem semek demekti Dikenleri sevdim platonik olanlardan Gül rengi kokuları sevdim aşklarımda Çoğunun haberi olmayan yürek sızılarım Umutlarım sabırlarım kaçışlarım aşklarım |
çok özledim..
herkesi, herşeyi çok özledimm.. hergün aynı yollardan geçmeyi özledim ve bu yüzden sıkılmayı.. durup dururken kahkahalarla gülmeyi özledim ağlamayı özledim hıçkırıklara boğulmayı.. çünkü bi nedeni vardı bunların artık hiçbir şeyim yokk hiçbi neden.. sevinmek için, gülmek için, ağlamak için ve yaşamak için hiçbi sebebim yokk şimdi de en çok buna üzülüyorum ölmek için de neden yok artık ama ben nedensiz yere ölüyorum.. |
Herkesin dilinde sevda türküsü
Benim yüregimde nefret övküsü Sölediklerim acı bir hayat öyküsü Yaktın beni aşk canavarı yıktın beni trafik canavarı Analar babalar hep aglar Peki yaa ''sevdalılar '' ne yapar Yüreklerden damla damla kan akar Yaktın beni aşk canavarı yıktın beni trafik canavarı Sana kavuşmak ölüm ise Seni senle yaşamak ahirette ise Mezar taşına ismini yazmak ise Yaktın beni aşk canavarı yıktın beni trafik canavarı |
Sendin belki de gündüzün kayan yıldızım!
Neden bilmiyom ama; Hala seni düşünüyorum. Atsam aklımdan seni, Söksem kalbimden kalbini, Çıkartsam o bakışlarını gözlerimden, Neden bilmiyom ama; Sen hala aklımdasın Ve hala şiirimde saklısın... |
Gidiyorum bu şehirden
İstemiyorum ne seni ne de anıları Önceleri sevdiğimdin Şimdi ise nefretim, gidiyorum İstemezdim böyle olmasını Sen seçtin bu yolu Ayrılık cekilmez oldu Yorgunum artık gidiyorum Gidişimle bitmeyecek herşey Dinmiyor bendeki nefret Sevemem artık seni Gelsede kıyamet |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.