![]() |
M Isralarim Senle Hayat Dolu
E Skİmİs Sozlerin En Anlamlisisin L Aflarin Yalan Oldugu İ Sİmsİz Hayatimda S En Varsin Sadece Bana M Ahaller Sokaklar Hayatsiz A Skimiz Sensiz Anlamsiz H Ayatim Senden Bas |
al kalbım senın olsun kırmasakın
al yuregım senın olsun ıncıtme sakın al bu canım senın olsun oldurme sakın al su delı gonlumu senın olsun zıncır vurma sakın al benıde sakla kalbının en derınıne bırakma sakın al alacaksan almıcaksan bırak kendını bana dırenme sakın |
Canım feda olsun sana,
Sevdam çok büyük anlasana, Sevmek,sevmek delicesine sevmek, Senin o güzel gözlerine bakmak. Ne güzel duygu,aşık olmak, Canım feda olsun sana, Ömrümden ömür alsan, Canımdan,canımı alsan, Dar ağacında sallandırsan, Canım feda olsun sana, Sen benim vazgeçilmezim, Aldığım nefesimsin Su gibi,toprak gibi muhtacım sana, Canım feda olsun aşkımızın yoluna, |
Ne Kadar Da ZormuŞ Atmak Kalbİmden Senİ
Ne Kadar Da ZormuŞ Unutmak BÜtÜn GeÇmİŞİ Sankİ Bİr GeÇmİŞİmİz VarmiŞ Gİbİ Ummak Ve Unutmak Ne Kadar ZormuŞ Bİlmem Bİlİyor Musun Ama... Ben Heryerde Senİ GÖrÜrken Heryerde Sesİnİ DuyduĞumu Saniyorken Her Adini DuyduĞumda Hala Garİp Bİr SevİnÇle GÜlerken Ne Kadar Da Zor Firlatip Atmak Senİ Kalbİmden.....! Oysa Ne Garİp Kİ Kalbİmİn En GÜzel Yerİne YerleŞmen Bİr Sanİyeden Fazla SÜrmemİŞtİ Şİmdİ Unutmaya ÇaliŞir |
sensizlik çok zor güzel gülüm hayat zevksiz sensiz yaşamak boş küçücük
umutta olmasa ne yapardım bilmem benim güzel nazlı gülüm |
Olmuyor Yapamadim.sensİz Olamadim.gÜlÜm HİÇ Bİlmeyeceksİn Senİ ÖlÜmÜne
SevdİĞİmİ Anlamayacaksin.aŞkim Su Gİbİ Asil YÜregİme Olursa Olsun İllede GÜlÜm Dİyor.ne Yapsam Susturamadim .kisaca GÜzel GÜlÜm.sensİzlİĞe AliŞamam AliŞamadim. |
Daglarim bir dizi sira halinde.
Sevdamizin agir yükü sirtimizda. İnancim bitmedi hicbir zaman icimde. Özgürlük sevdasi tütüyor gözlerimde. Bu günlerde gelir gecer her zamanki gibi. Bu dertlerde biter sevinclerim gibi. Devran döner dünyanin döndügü gibi. Gün bizede döner bir ferman gibi. Günden güne büyüyor bizim sevdamiz. Beyinden beyine dolasiyor inancimiz. Her zaman her yerde diktir basimiz. Emperyalizme karsi direniyor daglarimiz. |
Bu sabah sen siz uyandım
Beni saran,koruyan sevgili yoktu yatağımda. Ağladığım zamanlarda,gözyaşlarımı silen,benimle ağlayan sen yoktun. Yokluğun ölümcül bir virüs gibi tüm bedenimi esir aldı,engel olamadım. Bir kez daha anladım ki;uzun zaman olmuştu sensiz kalalı. Kimsesiz kaldım!Hem öksüz hemde yetim Evet biliyorum bu sonu ben seçtim. Ama sende hemen pes ettin be sevgili. Neden gitme demedin?neden çekip almadın beni yanına? Mecburmuyduk bu acıları çekmeye |
bugüne dekhep keşke diip durdum
her yeni başlangıcın sonunda yine aynı kelime KEŞKE YANILGILAR İÇİNDE BÜYÜDÜM yanlış insanlar ,yanlış yüzler ,yanlış aşklar.... evet kapatmştm kalbimn kapılarını ama sonra sen çıktın karşıma bunu sen kalbime girnce anladım İŞTE YİNE Bİ BAŞLANGIÇ DAHA ama bu sefer eminim bu sefer keşke demicem yıllar sonra senin için soylediğim tek sey İYİKİ olucak SENİ ÇOOK SEVİYORUM |
şu en içten sevgilim kelimesi,
kimilerinin şımarıkça ağzına doldu, kimileri ağzına almaz oldu. bazen söyleyen sevgiyi bilmezdi, bazende, söylenen sevgiyi hak etmezdi. ama ben sana SEVGİLİM diyorum duya duya.. doya doya... bağıra bağıra... sımsıcacıklığımdan daha bir ateşim sana, senden daha vahşiyim düşmanına, benimlesin,benim içinsin,bende senin SEVGİLİM diyorum sana kelimenin manasını bile bile.. sindire sindire.. bağıra bağıra... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.