![]() |
bugün içimde birsey var sevgilim,
acıkcası,korkuyorum tedirginim ne oldu?ne bitti bilemedim sen gelince aklıma bir baska atıyor kalbim yokluğunu hissediyor yüreğim bazen diyorum çık karşısına de "seni sevdim" peki ya o beni sevmezse işte ozaman ne yapar yüreğim...!! |
burdasın,yanımdasın biliyorum,
mum ışıgımın zerafetinde,ağlayan yalnızlığımsın yine bu gece, dur,gitme,bekle eriyip gidemezsin beni bırakıp, mum biter gece söner ama,korkarım beceremem karanlıkta şiir yazmayı sana, sen hep burdasın,odamdasın biliyorum, olurya sıkılırsan git gez ama, sonra dön neolur yine yanıma, korkarım,ağlamayı beceremem karanlıkta. burdasın biliyorum,sen hep burdasın, ama ben seni bulamıyorum, bulamıyorum... kaybolan yüreğimle birlikte, bugece yine inatla,sen |
birgün gelirmisin bilmem,
artık seni merak dahi etmem, keşke gelsede,görsem demem, çünkü sana eskisi gibi deger vermem. unuttum artık,seviyorum sanma, zaman herşeyle beraber senide unutturur, bunu unutma, zamanla alışırım boşver kafana takma, birdaha sana dönmekmi,sevmekmi, ASLAAAA... |
hergün bir ömür veriyorum,
varlığına dua,yokluğuna isyan ediyorum. uzaklara düşsede yolun, ölüm olsana sonum, seni hala çok seviyorum... bir kurşun gibi hızlı geçer hayat, ama öylesine zorki, kurşunu havada,sevdayı yürekte tutmak. bende öyle bir yürek varki aşkım, ne senin sevdanı unutacak, nede o kör kurşuna harcanacak... |
bakma ardından saydıklarıma
içim yandığı içindi onlar bir anlıktı bir bilsen anlayabilsen seni nasıl sewdimi herşeyde sen warsın benim için damla damla akıyor gözlerimden yaşlar senin için.... susuyorum........ güçlü olmaya çalışıyorum.... yada güçlü görünmeye çalışıyorum belki seni bana soranlara kızıyorum içten içe ama banane giden gitti daha dönmesin diyorum... ve ben bunları sadece dilimle söylüyorum ama kalbim hala senin esirin keşke beynim dilime hüküm ede bildiği gibi k |
Sokaktayim Kİmsesİz Bİr Sokak Ortasinda.yÜrÜyorum Arkama Bakmadan
YÜrÜyorum.yolumun,karanliĞa Saplanan Noktasinda. Sankİ Benİ Bekleyen Bİr Hayal GÖrÜyorum. Kaldirimlar. Kİmsesİz Yanlizlarin Anesİ.kaldirimlar. İÇİmde YaŞanmiŞ Bİr Lİsandir.kaldirimlar.seskesİlİnce Sesİ .kaldirimlar İÇİmde YaŞan MiŞ Bİrlİsandir. Ben Bu (kaldirimlarin EmzİrdİĞİ ÇoÇuĞum.) Aman Sabah Olmasin Bu Karanlik Sokakta Bİtmesİn YolculuĞum.bu Karanlik Sokakta. |
varlığınla başlayan her günün,
yokluğunla bitmesine alışamadım. aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın ben hiç sensiz kalmazdım........... |
yalnızlıgı hissettiren bir bir we birde ben warım.
gözlerim dolu welakin karamsarım dertlerimle baş başayım harbi yalnızın.yardım elini uzatın ne olur.yardım 'Allahım'.erken kalktım bu sabah bu şehri terk etmek istedim.sonra oturdum saatlerce düşündüm olmadı işte hiç biri hayalde bi yere kadar.gözlerim kapandı hasret oldu sewgiye ruhum.yeni güne umutla başlamak pek bi zormuş.kandırdım ben kendimi olmamış olmadı wede olmayacak kadar uzak bana umutlarım canlanır alewiyle bian söner tekrardan küll |
Anlatmak İstedİĞİm O Kadar Çok Şey Vardi Kİ
Sevgİlİm Sana Anlatmak İsteyİp De Anlatamadiklarimdan Bahsedİyorum Hanİ... GÜlÜŞÜn, BakiŞin, Sesİn Kisacasi HerŞeyİnden Benİm HerŞeyİmden Bahsedecektİm Sana EĞer Firsat Verseydİn Anlatabİlecektİm Belkİ De Kendİmİ Sana... Sevebİlecektİn Belkİ Benİ Benİm Senİ SevdİĞİm Gİbİ Olmasada BaŞkalarinin Senİ SevdİĞİ Gİbİ Bİr Anlik Sevebİlecektİn Benİ Firsat Verseydİn Bunlara Ve Bana... Belkİ İzİn Verecektİn GÖzlerİnde BoĞulmama B |
Garİp Sevgİlİ
Ben Senİ Gece İÇİn DeĞİl GÜndÜzÜm İÇİn De Sevdİm Ama Sen Bunu HİÇ Bİlemedİn Yarinlara Kurulan Bİr Hayaldİ Benİmkİ Bellİydİ,umursamadin Umursatamadim Sesİmİ Duyuramadim Sana Oysa Kİ Çok KoŞtum Arkandan Ve De Çok BaĞirdim Ama Sen Duymadin,duyuramadim Sadece Yaninda Olabİlmek Ve Sevgİmİ Sana GÖsterebİlmektİ Amacim Ama Sen GÖrmedİn GÖsteremedİm Kara Cahİlİn Tekİ Mİyİm Ben Senİn GÖzÜnde Ne Olur Bak Bİr Kere YÜzÜme Bİr Kere De GÖr Benİ GÖrmeye Ç |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.