![]() |
Kuruyan teninde terden boncuklar yapabilmeliyim
Güzel bir melodideki piyano tuşları gibi dokunabilirim vücuduna, Kıvrımlarınla ahenkli yaşayabilirim seni. Rüzgârın dağlarla kucaklaşmasını, Dalgaların kıyılara cilvelerini getir aklına. Önce, Süzülmelerini hisset kumlara köpüklerinin, Sonra kızışan rüzgârla tut ellerimi. Tüm gücünle sarıl biçare kimliğime. Açlığımı, Susuzluğumu, sırlarımı bitir gecede. İçimde kıpırdanışların, Yüreğimde sıcaklığın, Dudakla |
sen gidince ekmek zeytinsiz kaldı nisan yağmursuz..nasıl sevdim seni
anlasana! anlasana!senden sonra dağlar rüzgarsız kaldı yüreğim ıssız kaldı şiirler öksüz kaldı sözler anlamsız...anlasana nasıl yandım sana ..nasıl sevdim seni... savur at beni bu dipsiz kuyuya ..salıver gitsin basit gördüğün duygularımı ..hoyratça harca ömrümü korkma!koyuver gitsin nasıl olsa senden önce kullanılmış dimi duygularım,bedenim.kolayca terk et unutuver gitsin... genç ölüyorum ben naaşımı kaldırıyorum ,yıkıyorum ken |
Saclarının savrulduğu yerde ömrümü harcadığım
O güzelliği mehtaba meydan okuyan Ey sevgili yâr! Seni benden nedir ki bu kadar uzaklaştıran Ne gizemli bir sebeptir ki bu kimsenin bilmediği Yüzümü bile görmek istemediğine şahit olduğum Ve ne olmuş olabilir ki adımı duyduğun an Birdenbire seni kacıran ,uzaklaştıran canını acıtan..+ Ne ağır bir suclamanın yargılamasıdır ki bu Ve ne ağır bir infazdır ki cezası müebbet olan... Sebebini bile bilmeden asılmaya kadar hükü |
Hicbirsey yokken ask vardı
Ve hicbirsey kalmadığında., Yasayan yine ask olacaktır, Ask ilk ve son varolan seydır. O söylenebilecek her sözün üstündedir. Senki aşk isaretlerinden cok iyi anlarsın Kalpten kalbe giden gercek yolu bilirsin Yatağımın dikenleri seninle güle dönüşür Senin askın yüreğimin kaygılarını yıkar., Yüzümü güldürür... |
Herşeye inat sevdim seni.hatırlasana geçirdiğimiz o güzel günleri
şimdi gidiyorum diyorsun.beni sensiz bırakıyosun gitme gülüm yapamam sensiz duramam buralarda alamazsam kokunu.Ayrılık zor gelir göremezsen yüzünü bakma geçmişe git geleceğine ve bir daha geri dönme... |
geçsem karşıma seyretsem seni sabahtan akşama kadar..
sarılsam boynuna öpsem koklasam doyana kadar... başımı göğsüne dayayıp uyuysam sabaha kadar.. uğurum canım benim.. seni seviyorum seveceğim ölene kadar.... |
Ben üşümeyeyim diye her gece yıldızları örterdin ya üzerime ruhumu
sende bırakıp terk ettiğim bir gün tanrım duvarlar örttü üzerime.Rüzğarları bekledim düşlerdeki evimizin penceresinde,belki kokunu getirirler yalan tebessümlere sakladığım sensizlik biter diye.Sen dostlarla ol ağlamam artık ben uzağa koyup kendimi rüzğarları beklerim penceremde. Gelmeyeceğini bile bile gelsede deva olmaz kokunu getiren rüzğarlar gözlerimdeki yaşı silmeye...! ... |
denizler seni hatırlatır içten rüyasız
sonsuz maviyi sevdiğini biliyorum *******i karanlığa dalmadan sessiz sessiz ağladığını uzaktan uzağa hissediyorum hep sessiz ve habersiz geleceğim sana bir gece ansızın açan gül tomurcuğu gibi sen kaçamadığım oldun bana heran beklenen bir ölüm gibi senin sevilmeyeceğini çok geç anladım sözlerin acı gözlerinin zehirli olduğunu hançeri bir bir saplayınca anladım şimdi fark ettim kalbimdeki güllerin solduğunu |
sensiz naparım ben buralarda bense askerde beni nsl bıraktın bense hep
senin adını yazıyorum şiirlerde mektuplarda attıgım cvplara bile vermiyosun beni üzdünya allah kahretsin senii ben sana aşıktım sende kaçtın gittin hiç aradıgın sormadıgın yok yazıklar olsun sana :( YAZAN: HASAN DEMİR |
keşke tanımasaydın seni omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman
gözlerim ağlamayı bilmezdi o kadar sık çarpmazdı kalbim böyle delicesine benimde ellerim sıcacık olurdu mutlaka *******i asla uykusuzluk çekmezdim sabahlara kadar rüyalarım hafta tatlı hayallerim durdu duygusuzca düşünmezdim yukluğunda günlerimi saatlerimi hem hiç üşümezdim böylesine ölü soğukluğunda hırsla takip etmezdi beni kötü kader kan çanağına dönmezdi gözlerimin ta içi kayan yıldızlarda bende farklı dilekler tutardın duyard |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.