![]() |
Geri Sayım Sen Doğduğunda ßa$Ladı!
Eğer 9 CanLı ßiLe oLsan En FazLa 8 Kez KaçaßiLirdin öLümden! ßiLki 7 Diyarda SuLtan Dahi oLsan Yerin 6 Mekan oLacak Sana. En FazLa 5 Metre Kuma$ GötüreßiLeceksin! Kapatacaksın 4 Açsanda GözLerini! ßu 3 GünLük Fani Dünyada AzraiLe 2 Kat oLup YaLvarsanda NafiLe. EceL GeLdiğinde 1 Gün öLeceksin! İ$te o An Her$ey 0'dan ßa$Layacak. Çünkü öLüm ßir Yok oLu$ DeğiL Yeniden Doğu$tur... |
Hayatın bu kirli paslı oyunlarından geri kalan tek şey acıların
gözyaşı oldu sevgili yokluğunun verdi sancılar hayata bir altın vuruş yapıp bu acıların gözyaşlarına dayanmamaktır. Gideli ne yılar oldu nede aylar oldu ama sancıların öle şiddetli öle kuvvetli oldu ki sanki asırlar boyudur yoksun.. Ben acıların içinde kaybolmuş bir çocuk gibi hıçkırıklarla ağladım sevgili. Ardından kalan resimlerin ve şarkılarımızla gözyaşlarımı ortak ettim acılarımı. Sense denizin bile olmadığı o ankaranın sokakl |
Bİr Sanaydi İsyanim SewdİĞİm.koca İstanbul AĞladi İsyanima Bİr Sen
Dİze Gelmedİn SewdİĞİm Bİr Sen........ Senden BaŞka HerŞey Yalan |
sen kalbimin derinliğine yolculuk yapmışsın bir kere gitsende hep
ordasın artık.kalbimi yalnız bıraksanda gönlümün kalp odacığındasın ve orda olacaksın.gittin ya beni bırakıp sen sen varya kitli kaldığın yerin deüerini bilmedin ya ama osenin değerini sürekli bilecek o sensiz seni yaşayacak.güzel sen herzaman güzelsin. giitin diye seni terketmeyecek bu kalp. |
unutmak mı seni bilmiyorum....
seni bir ömür boyu sevebilmek mi bilmiyorum... peki yaşamak seni sevebilmek mi bilmiyorum... artık böyle düşünüyorum duygularıma, düşüncelerime hep mantığımla hareket ediyorum yada çalışıyorum bilmiyorum........ şu anda düşünüyorum da seni neden bu kadar çok seviyorum neden seni hep düşünüyorum neden her hayalimde ki beyaz atlı prens sen oluyorsun neden her gözümü kapayıp rüyalara daldığım da seni görüyorum inan inan artık bunların hiç birisini bil |
Baharın sıcaklığıdır,
Aşkın başlangıçı. Çiçek gibi kokar, Neşe saçar, Her bir diyara. Neşemde sensin ***AŞKIMDA*** Yaşamkaynağımda. Sen olmadan, Ben var olamam, Sende söle. Çünkü söz verdik, Sen olmadan ben olamam ki. Sen benım diyer yarımsın, ***AŞKIM*** Senle başlarım ben Senle son bulurum. Baharımsın, yazımsın ve |
Zaman gece yarısı
Seni düşünüyorum Islak gözlerim camda Seni düşünüyorum Bir şarkımız vardı hani onu söylüyorum Öylesine sevmişim ki seni UNUTAMIYORUM !!! |
Adımı Kalbimden silipte gittin
Yılları bir güne katıpta gittin Sevgili bir kula satıpta gittin Ardında yaralı bir kalp bıraktın İstemem sevsende senin sevgini Tutamam gelsende senin elini Öpemem ölsemde o gözlerini Ardında yaralı bir kalp bıraktın Bu dünya al ver dünyası gülüm Zamanı gelince anlayacaksın Yaşatmaz seni garip sevdası gülüm Aglayıp inleyip kahrolacaksın Gözlerim dalıyor uçsuz yollara Bir haber bile göndermedin bana Sitemim büyüktü inanki sana Ardında yaralı bir |
aşk kacmaktan çok kovolamayı sevmekten çok hisetmeyi sever.Aşk öyle
haindir ki nerde zoru varsa gider onu sever. GÜZELKIZ |
Giderken, arkanda bıraktıklarını düşündün mü hiç?
Bir damla gözyaşı, Kırık bir kalp, Eski bir mektup... Belki sen bilmiyordun, ama ben seni SEVİYORDUM... Sana yazdığım o kadar çok mektup var ki... Belki sen bilmiyordun ama Sana mektup yazıyordum. *******i beyaz güvercinler gönderiyordum sana. Kucaklarında kalbini getiriyorlardı... Belki, sen bilmiyordun ama, Ben seni seviyordum... Giderken arkanda bıraktıklarını düşündün mü hiç? Beyaz güvercinler, Karşılıksız bir aşk... Belki sen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.