![]() |
karanlığı yırtardı kurşun sesleri
bir kuşun kanadında sevda esintileri umut yüreğimizde bir harman yeri çiftçinin,işçinin silahıdır alın teri ..... |
Gecenin karanlığında aklımdasın
Gündüzün beyazın da düşlerimdesin Sensizlikle yoksun bu kalbim Hasretimsiz her siyahın beyazinda Özlemimsin her beyaz düşlerde Seviyorum seni kalbimin attığı her yerde |
pişmanlık anlamsız aşkın sonunda
yalnızda yürünür hayat yolunda düşmanım olsada artk kolunda kahrolmaya değmez olanlar için senin gibi kalpsiz insanlar için sanmaki zamanla yaş dolar gözüme kaybeden gönlümse kazanan özüm ayrılıp giderken budur son sözüm dünleri unutma yarınlar için unutma her acı SENİN GBİ KALPSİZ İNSANLAR İÇİN... |
güzel kız bu sana
sen öğrettin yaşamayı bana sen öğrettin hayattan tat almayı gülleri koklamayı sen öğrettin negüzel günlerdi o günler şimdi karanlık duvarlar içinde ıssız bir sokakta hayatla baş başa sen yoksun yanımda üşüyorum eskiden sanki bir yorgandın aşkın ise bir yatak ne oldu bir anda değiştin şimdi öyle üşüyorumki ne olur geri dön diye yalvarsam beni gine sımsıkı sarsan gözlerinde kaybolsam gine ne olur yalvarsam gelirmisin çok şey istemiorum sadece o sesini duysam yet |
sen varken gülüm sanki cennetteydim
çünkü sen benim tek yaşama sebebimdin sendin benim suyum sendin benim havam şimdi ne oldu ne suyum kaldı nede havam güneş çöktü battı daha doğmayacak gibi yıldızlar daha parlamıyo yağmur yağıyo artık sengittin diye seni öyle çok seviyordumki hanidemiştimya yağmur yağıyo işte o yağmur tanecikleri kadar seni çok seviyordum ne olurdu gitmeseydin ne olurdu gine el ele dolaşsaydık ama artık yoksun şimdi hayat nasıl biliyormusun çölün ortasındayım sanki |
Seninle var olan bu kalbin seninle çarpar
sen öldüğün günü kalmaz kimse hayatta çünkü seviyor bütün dünya seni sen olmazsan bilki ne gereği var sevmenin sen bir iyilik meleği sadece seversin iyileri benim gibiler hak edemez seni. aşkımmmmmmmmmmmmmmmm |
gözün kapalı ölüme nasıl kosarsın
diye sorma sakın şunu bilki ölüm acıların sonuna cok yakın silinip gitmiş aşkların werdiği acıların kaybolan paylaşımların bana söylediğin ve senin masum sandığın yalanların sonuna cok yakın. mahir beker |
Alirim Basimi Giderim Buralardan Seninle Olmayi Sensizlige Tercih
Ederim Sen Gurursuzun Tekisin Beni Bir Vefasiz Icin Terk Ettin Ilk Askim Ilk Sevgilim Seni Uzmem Giderim Yalvarirken Sana Neredeydin Uzuyorsun Demistim Bu Aski Bitirdin Ne Kadar Gurursuzmussunki Demekki Beni Hic Sevmedin Ben Gittim Iste Istedigin Oldumu Iki Damla Goz Yasa Mutlu Oldun Mu Haykirislarim Orada Duyuldumu Diyorum Ya Bitanem Gidiyorum Sessizce Buralardan Aklima Gelmezdi Terk Edecein Bana Yikim Verecein Sa |
Sen Vardin Sensiz KaldiĞim *******de
SessİzlİĞİn İz Birakir Bedenİmde Tenİmde YÜzÜnÜ Bİr Kere Bİle GÖremesemde VarliĞin Yeter Bana Sensiz *******İmde Uzaktasin Bİlİyorum YokluĞunla YaŞanmaz Aramizdakİ DaĞlar Yollar Hasretİme Dayanmaz Bu Koskoca GÜnler Sensİz Zaman AŞilmaz Ayrilmak Bİr Son Olsada Buna Gonul Dayanmaz Bitmesin Omrum Sana Yetsin Isterim Baskasini Deyil Ben Kaderimi Beklerim Alin Yazimsin Bunu Kalbimden Soyledim Yalvaririm Hep Benle Kal Sensiz Ben Neyleyim |
ATTIĞIN O SON MESAJ
En güzel hayallerle bir olmuştuk Güzel gözlerimize nasıl tutlmuştuk Ellerimiz birleşirdi bir zaman Attığın o son mesajla son bulduk Yaşanacak çok şeyler vardı alıp gittin Yaksaydın tüm hatıraları kaçıp gittin Severdik biz aşkı yaşamayı bir zaman Attığı o son mesajla son bulduk Yaralı bir ceylan gibi dolaşıyor aşk Seni istesede yemini var grur inad Seni çok severdi bir zaman Attığın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.