![]() |
Seni seviyorum dedim I love you dedi. Senin sevgilinim dedim My
darling dedi. Ayagina bastim Oh sorry dedi. Bildigim 3 kelime in English I love you dedim. O ise askimizi yere serdi. Seviyorum in your eyes cunki very nice birkerecik look at me ondan sonra don't forget me. Kalbim tik tak for you Because I love you. The gardende gezerken I'am sigara icerken Father yakaladi suc ustu I am dustu ic ustu. You are bana gelmessen yine I LOVE YOU.. |
Bir yıl daha geçti sensiz?
Odamdaki sessizlik, Duvardaki hüzün, Penceremdeki yansıyan ışık! Evet hepsini yaşadım... Tek başıma eski hatıralarla kandırdım kendimi... Bir yıl daha geçti sensiz... Bir yılda biraz isyan biraz özlem!! İkisi karışınca ben bile Sözlerimi hatırlamıyorum.. Şuan hayalin ve resminle Günümü geçirirken Seni özlediğimi resmine Ve odama söyleye biliyorum... Bir yıl daha geçti sensiz Aslında mutluyum Neden dersen aşkın karşılığı olunca Boşuna geçmemiş S |
Tanrım için yanıyor
Yalnızlık mı? aşk mı? Güvensizlik mi bilemedim!! Odam da tek başıma kalırken!! Mutsuz olmak an ve an meselesi... Yürüsem, Konuşsam,Baksam Olmuyacak çaresi bulunmuyacak ? Acı içime gelir.. Yıldızlara baktığında karanlık gelir, Karanlık deyince aklıma , Kendim gelir... Ne biçim dünya, Arkana dayacağım dostun bile yok.. Bu muydu! Tanrım sıkıldım!!! Kime yardım etsem aldı hançeri? Sapladı arkandan... Belkide sonsuza kadar gider bu derman?? Belki de bite |
Yalnızlığımın ortasında
Sana yer yok tatlım... Her yer o kadar dolu ki... Sana yer kalmadı tatlım.. Belki ıvır zıvırla dolu.. Hayatım belki de Bana sorma hayatı Şansım olsa bir arada olurduk olmadı Sevemem seni Herkes mazi Bu aşkta sonun da bitecek Mutsuz son olcak.. Yalnızlığımın ortasında Sana yer yok dediysem Seni sevmiyorum anlamında değil Bilirsin seni sevdiğimi Hayat diyelim biz buna Kader çekip alıyor sevdiğini Ve yüreğini Yalnızlığımın ortasında Karanlık g |
Umutlarım merhaba
Hayellerim dileklerim Gerçekleşecek bilmiyorum Ama bugün Daha iyiyim Bugün daha mutluyum.. Huzura erdim Hayatıma yön verdim... Düşünmüyorum yarın ne olcak diye Yaşayarak görerek hayatı Akışına bıraktım.. Nereye getirir bilmiyorum ama Umutlarıml bir arada olmak güzel Duygu... 07 Eylül 2007 Cuma |
Gel çıkar hançeri,
Vurdun gittin, Aramadın bir kere Bu mu!sevgi Bu mu! aşk Yer batsın zehirli aşk Ben ağlasam Hastane köşesinde duracaksam Bırak istemem aşık olmak Ne biçim insanısın canım yanıyor Uzaktan bile bakmıyorsun Sadece nispet yapamayı bilirsin Gel çıkar hançerini Senin gibi sevgili düşman Başına vermesin.. Tanrıdan tek dileğim benim gibi!!! kahrol olup acı çekmeni isterim Çaresiz, Bitkin , Umutsuz. Tanrıdan tek dileğim budur... 2004 |
.
Hayal ederim seni.... ...Sevgilim... Tıpkı! Bir su gibisin, Berrak ve temiz .... Dokunmak istesemde! Dokunamazsın! Çünkü sen bir susun.. ...Sevgilim... Ellerime doldurdum seni, Tutmak için, Bir sızıntı gibi ellerinden, Aktın gittin.. Hayel ediyorum seni?? O kadar?Hoş Ve o kadar güzel bir duygu ki? Anlatılması zor! Tarif etmesi imkansız? Yaşayan kişi bilir... Su gibi akıp geçtin ömründen?? ...Hayelin bile güzel... ...Sevgilim Su... 09 Eylül 2007 Pazar |
Sevmek hayat başlangıcıdır..
Sevmek kimi zaman zindana? Bile bile girmek demektir.. Nefes alamıyacağını, Göz göre göre gitmek, Sonsuza tek hayata küsmek, Hayatım ilk güzel yılların iyi geçer? Hayel edersin o anı!! Tekrar! Tekrar yaşamaya.. Sonra huzursuzluklar ve kavgalar, İstenmedik suçlarla karşı karşıyasın, Yavaş yavaş kırıcı laflar, Gene de seversin, Umut olmadan bile... Labirent gibidir.. Kaçsan, Gitsen yanındadır Sevda... Sevmek hayat başlangıcıdır.... Herşeye rağmen. |
İçimdeki yüreği dinleyerek
Seni buldum.. Ruhum sana getirdi beni.. Kapımı açmışsın, Gel demiş gibi... Geldim sana.. Bakma bana tuhaf tuhaf, Ben de bilmiyorum? Seni görünce aşık olacağımı, Sanki kalbimin yarısını, Sende görüyorum, Belki sen bunu anlayamazsın Göremezsin... Zaman herşeyin çaresi derler, Sana geldiğim ilk gün, Silinmeyen bir anı, Gittim aşık oldum geldim, Bile bile lades, Belki de sevmiyorsun beni, Laflarım aklına gelince, İnanmıyorsundur?? Bana, Ne yapa |
Nedir dersin bilmem ki!
Alıyorsun kendini gidiyorsun uzaklara, Yetişemiyorum sana, Gözden kayboluyorsun, Nedir derdin!söyle bana, Bir kere de kaçmadan söyle Atınla birlikte dağları çölleri.. Aşıyorsun... Bünyen alışık anladım... Ben alışık değilim ki.. Nedir derdin tasan nedir? Söyle bana?? Gitme kal.. Söyle bana, Başlama bağırmaya, Tepem atmasın benimde, Söyle nedir! Derdin, Bağırarak, Kaçarak, İş çözülmez, Konuşma diye bir şey var? Duymadın mı! Sen bunu? Bakma öy |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.