![]() |
Kahroldum hergün yana yana
Ziyan oldum heba oldum Değermiydi yaptıklarına Bir ben daha bulabilirmisin? Her günüm ziyan zebil Her yanım sen kokuyor Sersefil bir haldeyim yoksun yanımda... Huzurum kalmadı artık Neyim varsa aldında gittin Adını koyamıyorum İnsafsız... Sende birgün bulacaksın Adımı çok anacaksın Hazin bir aşk diye yanacaksın... |
seviyorum be ne dersen de
ister defol de ister sittir git de ben seni seviyorum ya tek taraflı yaşasambile ne güzeldir seni sevmek seviyorum be ne dersen de ister sevmiyorum de istersende sen iğrençsin de ben sana yanıyorum be seviyorum işte ne söylersen söyle seni sevmek benim hayalim ve düşüm sen ise beynimdeki düşüncelerim |
Önce gözlerin girer odamdan içeri
Sonra ellerin, saçların dudakların Bir bir hatırlarım Her sabah senin olan ne varsa Yüzüm aydınlanır Şarkılar söylemek gelir içimden Yakında bir kuş öter Uzaklarda bir tren sesi Sonra kornalar, çocuk ağlamaları Vapur düdükleri Sesler bir uğultu halinde yükselir büyük şehirlerden Ve alışılmış bir yaşamaktır çöker omuzlarıma Sarar benliğimi birden Büyük, devamlı dalgalar halinde duygularım Her sabah seninle başlar Ve be |
yalanın doğrudan kaçtığı gibi kaçıyorum kendimden
sebebini bilmediğim karanlıklar geliyor peşimden gecenin bittiği zaman güneş nasıl doğuyorsa gökyüzüne işte öyle bir umut ya da bir ışık bekliyorum senden beklemek en güzeli belkide sonunda yüzde tebessüm olucaksa belkide en kötüsü sonunda hüsran ortaya çıkacaksa ama beklemek senden gelen bir şey bekleniyorsa iyi ya da kötü ne farkederki çünkü sen varsın ve senden bekliyorum.. yada seni bekliyorum kararmışş yüreğimi aydınlatman için |
Uzun bir yol aramızda;bir ucu sen,bir ucu ben.Bir ateş yanıyor
bağrımda;yakan sen,yanan ben.Hasretlik şarkısı dilimizde;söyleyen ben söyleten sen.Aşkımızı dile getiren bir mektup;kağıdı sen kalemi ben.Şimdi ayrıyım senden;burada ben,orada sen..........SEN VE BEN......... |
Adını anmak güzeldi
dost ağızlarda sana ait cümlelerin ıslatılması. Adını anmak yüksek sesle kimsesiz *******in düşsel alıntılarına sırt çevirip senden söz açmak biraz gülünç biraz sitemkar üzeldi. Adının Türkçedeki yankısı özeldi sennle yoğurt yemek kendi kanlı canlı sülalesi kandilli yoğurtçunun mekanında denize amorst durup yüzüne cepheden bakmak güneşli bir mavilikte güzeldi. İpe sapa konuşlanmaz bahanelerle elini tutmak yüzünde yüzyıllık bir hasreti gidermek güzeldi. Gü |
Balayı (Mekteplim)
Zamansız gelmişiz, Hava çok soğuk. Dışarıda kar yağıyor. Beyaz kelebeklerin, hüküm sürdüğü yerdeyiz. Eve yerleşeli bir ay oldu. İki oda bir mutfak. Bize yeter artar bile, ha bir de banyosu var. Minicik bir kasaba. Minicik bir ev ve, Bitmeyen balayı Hiç düşünmemiştim, Sabah kahvaltılarının, bu kadar zevkli olduğunu. Hiç düşünmemiştim. İnsanın sevdiği biriyle, bu kadar mutlu olacağını Hele sevdiği güzel, MEKTEPli'si olursa. Mekt |
Yaninda Olmaman Neyİ DegİŞtİrİrkİ.... GÜneŞte Benden Uzakta Ayda!
Ama HİÇ Bİ Sabahim GÜneŞsİz... HİÇ Bİ Gecemde Aysiz GeÇmİyor. Tİptİ YÜreĞİmİn Senden GeÇmedİĞİ Gİbİ!.. YaŞamaksa Senİ Sevmek....... Ben HİÇ Ölmedİm...... Son_nokta |
Sevmek;Bakmak değil görmekse eğer..... Sevmek;Yanındayken başını
omzuna koya bilmekse eger.... Sevmek;Yanındayken yanlızliği unutmaksa eğer.... »-(¯`v´¯)-»SENİ SEVİYORUM»-(¯`v´¯)-» Sevmek;Senle iken yere daha salam basa bilmekse eğer... Sevmek;Yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer... Sevmek;Hayallerine senide soka bilmeks |
bir bulut sarsın evinin damını azrail beklesin almak için canını ben
deil aşkım emsin kanını damarların kurusun BENİ YIKTIĞIN İÇİN!! giydiğin en güzel elbise kefenin olsun yılanın bol olduğu yerde mezarın olsun mezar taşının üzerine veremlidir yazılsın okuyanın olmazsın BENİ YIKTIĞIN İÇİN!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.