![]() |
Bugün özel bir gün sevgilim
Senin için dünyaya geldiğim Ama sensiz olduğum bir gün Bugün ne kadar çok isterdim seninle olmayı Seni çok sevdiğimi, sana doğru haykırmayı Sevginle yeniden yeniden doğmayı Bu belkide benim için hiç olmayacak Şu yüreğim sensiz, belki hiç doğmayacak Olsun, zaten doğmak ve ölmek bir kere değil mi?............................. ..... Bende öyle sanırdım, seni sevene kadar Seni sevmekle yeniden doğmayı Sensiz kaldıkça, defalarca ölmeyi yaşadım |
Bir kalemde,silmek isterdim seni içimden,
Yapamıyorum,atamıyorum ki aklımdan bir türlü. Çok denedim,olmuyor birtanem Seni sevmekten vazgeçmiyor bu beden. Sesini,kokunu,gülümsemeni özlüyorum, Özlüyorum, hergün daha da büyüyor özlemin. Unut diyorum onu unut, Sonu yok bu sevdanın,yapayalnızsın sen yine Ama yapamıyorum,vazgeçemiyorum senden. Bir ses, bir nefes ver ne olur, Ben seni gerçekten sevdim birtanem, Sevmesem,unutmak için, Yalvarır mıydım,her gece Allah'a |
seni sevmemeye yemin ediyorum ama seni görünce yeminimi bozuyorum
eğer benden başkasını seversen dudakların dudaklarına deydiği an geber buğlu gözlerine dalıp gittiğimde birtek şeyi görüyorum aşk dolu kalbini ve birtek şeyyi söylemek istiyorum seni çok seviyorum aşkım |
İsyanım...
İsyanım sana değil kalbime, Sevgini söküp atamadığıma, Damarlarım kök salmış sevgine, Gökler bili ağlıyor ayrılımıza, Çiçekler soldu sen gittin gideli. Kuşlar ötmüyor senin yokluğunda, İsyanları bana sana değil. *******i Ay, çıkmıyor, Yıldılar solmuş parlamıyor, Sevgisiz bir dünyaya istemiyorlar, İsyanlar sana değil. Güneş ısıtmıyor yüreğimi, Senin yokluğunda, Sensizlik bir ömür değil, Bir gün bile yaşamak haram bana. Sevgimiz... Sevgimiz kara |
seni soruyorum gittiğin günden beri her gördüğüm kuşa her insana seni
soruyorum ,gelmiceğini bildiğim halde bekliyorum seni daha çok seviyorum beyaz gülü ve en çok siyah kazağımı seviyorum resmine bakıp ağlardım ya ben artık inan ki ağlamıyorum,eskiden özlerdim ya seni artık özlemiyorum eskisi gibi,gelmeni isterdim ya hep rüyalarıma artık istemiyorum gelmeni seni seviyorum demeni beklerdim ya hep istemiyorum söylemeni elini tutunca kanatlanırdı ya yüregim sakın tutma ellerimi bırak yanan yüreğim |
Aşkımın yüceliğin bilirmisin
gecenin koynunda yıldızların altında saman yolunu seyrediyorum caviz ağcın altında uykusuz *******im seni düşlerken içimdeki fırtınalar nasıl estiğini sensiz gecenin koynunda sabahladığım HAVVA KALKAN 09.08.2007 SAAT.04.55 |
Sen bilmeden ben seni ne çok sevmişim
İşlemişsin canıma söküp atamıyorum Unuttum diyerek kendimi en büyük yalancı ilan ediyorum Direniyorum herkese dimdik duruyorum Sonra sen çıkıyorsun her yolun sonuna ve ben sana eğiliyorum Dua ediyorum Tanrıya her duam sen oluyor Adın dilimde, kokun tenimde,tadın dudağımda Bi bakıyorum kabus olup yine sen giriyorsun rüyalarıma Yanımda yoksun diye için için sana kızıyorum Seninle savaşıyorum seni kazanabilmek için Ve sonra yine o güzel yüzün geliyor |
sen hiç ağladığımı görmedinki be sevgilim,
hep gülerken yanımda oldun. sana ihtiyacım olduğu zamanlar yoktun be sevgilim, çok ağladım ama kimse bilmedi ağladığımı bağırdım çağırdım susmadım ama herkes sustuğumu sandı be sevgilim gece karanlıgında asık suratlı baykuşlarla yattım belki, ama herzaman aklımdaydın be sevgilim senin beni bırakıp gittiğin gün nasıl ağlamıştım, bir bebek gibi ama sen yine görmemiştin ağladığımı be sevgilim. unut dedimiştin belki ama nasıl unutabilirdim o |
Silindi artık sana yazdığım bütün şiirler
O güzel gözlerindeki büyük aşkımız yok artık Tutkuyla sarılışların tükendi aynı benim gibi Adımı sayıklamaların, ben diye içtiğin şaraplar yok Tekrar tekrar dimlemekten bıkmadığın şarkımız eskidi Bizi kaçırma planların suya düştü Yok artık telefonunda bebeğim diye çalan melodi Sesim yok artık kulağında unutuldu Prensesin değilim artık taptığın Silindi herşey hiç yaşanmamışçasına Sevgin yok artık beni hayata bağlayan Tek benim sevdam var ikimiz |
Sen benim tutkularımsın
Sen benim sevdalarımsın Kuruyan toprağımda nemsin Susuzluğumda suyumsun Gönül bahçemde çiçeğim Sen benim canımsın. Sen benim umutlarımsın Aşk odağımda aşkımsın Kalbimin atışlarısın Damarlarımda can suyum Sen yaşam kaynağımsın Sen benim canımsın. *******i hayallerimsin Gündüzleri özlemimsin Gönül karanlığımda ışığım Sen benim hayatımsın Sen benim canımsın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.