![]() |
Temel hayvanat bahçesinde gezerken açık bulduğu bir kafesten içeri dalmış.
- Hoop ! Dur , ne yapıyorsun? Orası aslan kafesi.. diye bağırmışlar. Temel geri dönmüş ve kızarak : - Sanki aslaninizu yeduk... |
Adama sormuslar :
-Kaç gün oruç tuttun? -Hastalığım nedeniyle, ancak bir gün tutabildim! Aynı soruyu, orada bulunan Temel'e sorunca, Temel hiç istifini bozmadan yanıt vermiş: -Bu arkadaş penden bir gün fazla oruç dutmuş! |
Temel ve köpeği karabaş trene binerler.Aynı kompartımandaki birisi Temele:
-Köpeğinize dikkat edin lütfen,şu anda koca bir pirenin vücudumda dolaştığını hissediyorum der.Temel gayet sakin: -Karabaşum,bu adama yaklaşma,piresu varmuş sana ta geçebilir |
Bütün bilim adamalrı toplanmış neler yapacaklarını tek tek anlatıyorlarmış sıra türk' e geldiğinde tabiki herzaman ki gibi türk temel biz güneşe gideceğiz demiş herkes nasıl olur yanarsınız dediğinde ise alla alla size kim gündüz vakti gideceğiz biz akşam serininde gideceğiz der. :)
|
Temel bir gün gölde balık avlamaktadır.
Yanına jipiyle bir adam yaklaşır ve Temel'e: - Çok derin mi ağabey göl? der. Temel: - Yok kurban geçer senin jip der. Ve sonra jip batar ve adam açılan kapıdan güç bela kurtulur,soluğu Temel'in yakasında alır: - Hani gerçerdim ulan ölüyoduk bee! der. Temel: - Ne bileyim ben, demin bir ördek geçiyordu valla boynuna geliyodu... |
Bir gün yeni bir restorant açılmış. Bir hafta içinde sabah ilk gelene bedava çorba veriyorlarmış.
Her günde temel geldiğinden şöyle demiş - Bu Temel yüzünden hiç reklam yapamıyoruz, bu Temel'in çorbasına müsil koyun demiş. Temel sabah yine birinci gelmiş ve garson önüne müsilli çorbayı koymuş. Temel çorbayı içtikten bir dakika sonra garsonu çağırmış ve şöyle demiş. - Oğlum burda tuvalet yok mu? Garson da şöyle cevap vermiş. - tuvalet var ama anahtarı kayboldu kapıda kilitli kaldı demiş. Temel bir saat sonra daha dayanamıyıp hızla restoranttan çıkmış.Temel yolda bir adam görmüş. Adam Temel'e demiş ki - Oğlum burada yeni bir restorant açılmış sabah ilk gelene bedava çorba veriyorlarmış nerede o restorant Temel'de şöyle demiş - Şu sarı çizgiyi izle bulursun demiş. |
Bir gün Temel le Dursun 2 katli otobüsle yolculuk ediyomus. Temel
cep telefonunu çikartip alt kattaki Dursun u aramis. - Orada havalar nasil Dursun kardesim? - Bizim söför uyumus otobüs kendi kendine gidiyo valla Temel cigim... - O dabirsey mi Dursun? Bizim katta söför bile yok. Otobüs kendi kendine gidiyo |
Temel Karadenizli olmaktan ve Karadeniz'deki köyünden bıkmıştır. Bunun üzerine Amerika'ya gider. Karadenizli olduğu kimse anlamasın diye konuşmasını değiştirir, burnuna estetik yaptırır...
Temel bir gün yine köyüne döner. Yolda bir çoban ve sürüsünü görür. Çobana derki; - Eğer burada kaç koyun olduğunu bilirsem, koyunlardan birini bana verir misin? Çoban; - Bilemezsin ki. Ama yinede bilirsen birini veririm. Temel; - burada 189 tane koyun var, Der ve bilir. Çoban bunun üzerine; - Tamam al koyunlardan birini. Temel tam giderken çoban bağırır; - Eğer senin nereli olduğunu bilirsem bana koyunu geri verir misin? Temel; - Bilemezsin. Ama eğer bilirsen geri veririm. Çoban; - Sen Karadenizlisin. hem de bu köyündensin. Temel şaşırır; - Nasıl bildin yaaa!!! Ben Karadenizli olduğum anlaşılmasın diye o kadar değişiklik yapmıştım. Çoban; - Çok kolay oldu. Çünkü ancak bir Karadenizli bu kadar koyunun içinden seçe seçe köpeği seçip gider... |
Bir gün Temel, Fransız ve İngiliz uçakla Amerikaya gidiyorlar. İngilterenin üstünden geçerken İngiliz aşağıdaki gülleri gösterip
- Hey gidi be biz bu güllerle *ıçımızı silerdik der. Biraz daha giderler Fransanın üstünden geçerken Fransız aşağıdaki laleleri göstererek - Biz bu lalelerle *ötümüzü silerdik der. Biraz daha giderler Türkiyenin üstünde geçerken Temel aşağıdaki dikenleri gösterir ve şöyle der: - Varmı dötüne güvenen.... |
Dursun ile Temel Amerikaya gitmiş. Bir kaç gün iş aramışlar ama bulamamışlar. Gezerken kızılderili kafası getirene her kafa için 1000 dolar veriyoruz diye bir ilan görmüşler. Bunun üzerine kenar mahallede bir kızılderili bulup öldürmüşler kafasını götürüp 1000 dolar almışlar o para ile bir hafta yaşamışlar. Para bitince yine kızılderili aramışlar ama bulamamışlar. Bunun üzerine uzaklara gitmeye karar vermişler. Yorulunca dursun temele burada yatalım sabah devam edelim demiş. Sabah güneş doğarken Temel uyanmış. Etrafında yüzlerce kızılderili ellerinde oklarla onları gözetliyorlar. Temel sevinçle :- Kalk Dursun kalk, Paranın ..mına koduk.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.