![]() |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.. |
Gunes kadar sicak kar tanesi kadar berrrak yagmur kadar saf ve
temizsin aglamayi bil gulmeyi unutma sevmeyi bil sevilmeden sevme sevsende belli etme bu dunyada seversen o kisi deme |
ne yazilmaski,
o güzel gözlerine, bir tatli gülüsüne, seni sevsem de, her gün ölsem de, seni sensiz, yasmak da bir aci olsa, gözlerim dolsa, karsikliksiz sevsemde, seni hergün görsemde, ne yapacagimi bilemesemde, elim agagima dolassada, kimse bilemese de, sana nasil tut |
............gül yüzlüm offf ..........
Gül yüzün güllerle dolsun, Kulağın sevgimle çınlasın, Kalbimdesin unutamazsın unutulmazsın, .............. yüzümde gülleri açtıran, .............. kulağıma sevgini fısıldıyan, .................. kalbimdesin unutulmazsın, Yüreğinde yara olursam, İzin verirmisin merhem olup sarayım, '' Gül yüzlü '' gül kokulu sevdiçeyim, Yüreğime enderin yarasın, Hiç uğraşma yaramı saramazsın, Gözlerim sevdanla parlasın, Gözünde pırıltı olsun, göz ya |
Senmiydin o bir zamanlarki deli aşık
Tanıyamıyorum artık bana bakan o gözleri İçindeki o yabancı korkutuyor beni Oysa ben açmak istiyorum bütün gizemli yerlerini Biliyorum yüreğinin bir yeri yanıyor hep gizli gizli Soruyorum kendime neden değişti Neden sevdamı ezip geçti Bu kadar mı zalim, bu kadar mı kalpsizdi Oysa ben; Ellerim kanıyor artık sevdama tutunurken Yatağımın bir yeri hep sana zimmetliyken Nasıl vazgeçerim senden söyle Seni inadına inadına yinede sevmeye yeminliyken... |
Ne lüks arabalar ne sporlar...Sadece bisiklet binmek istiyorum
seninle,neşeli çığlıklarını duyarak ha düştük ha düşeceğiz diye...Ünlübir şarkıcı olup,herkesin beni dinlemedini değil,taşlı bir kıyıda,ateşin önünde,fısıldamak istiyorum şarkımı sana makamlı makamsız..Lüks lokantalar,vitrinde yemek gibi geliyor bana İnan arabesk değil,yarım ekmek kaşar üstü kola paylaşmak istiyorum seninle...Tüm kitapları okuyup,yazarlarıyla tartışmak değil.Gece yatağımızda sarmaş dolaş,okuyup tartışmak bir kitabı. |
seni tanıyalı gülmüşsem,hayat denen bu yolda
yol sürer zaman akarken bulutklar çöker üstüme sensizlik basar tenime,yüreğim titrer pınar coşar dalga dalga dinmek bilmeyen bir fırtına her yer karanlık aşk senmişsin |
seninle ilk sevmeyi
en güzel duyguları en narin şu hayatımı hepsini ben senden öğrendim ağlayan şu gözlerimin şu en acı hislerimin pınarımı silmeyi hepsini ben sende gördüm Sen benimsin hayal gözlüm şu yarınlar ikimizin sensiz olmak asla olmaz ben senden hiç ayrılamamki |
sensizim yalnızım şimdi
sol yanım acıyor sen gittiğinden beri ne olur geri dön bana sensizlik ölümden daha zor sensizim yalnızım şimdi hadi gel çok geç olmadan dön bana ne olur seni tekrar yaşamak isterim sensizim affet beni ne olur şimdi çok pişmanım affet beni ne olur aşkım |
SevmİŞtİm Öyle Delİcesİne SevmİŞtİmkİ Umarsizca YÜrekten SevmİŞtİm Onu
TanidiĞimda OnbeŞ YaŞindaydim Ama Öyle Bİ Sevdİmkİ Ben Bİle Anlamadim Benİmle Ayni Siniftaydi YakiŞikli Zekİydİ Ve BÜtÜn Kizlar PeŞİndeydİ Omu O Kİmseye Bakmaz Kİmseyle İlgİlenmezdİ Dİkkatİnİ Çekebİlmek İÇİn Her Şeyİ Yapardim Ama Olmuyodu Aradan İkİ Yil GeÇtİ Ve Ben Artik Onyedİ YaŞindaydim Daha Bİ GÜzelleŞtİm Herkes Bana Hasta Olurdu Ama O DeĞİl Yada Ben Mİ Öyle Zannederdİm Bİlmİyom Ama İÇİmde Ona KarŞi HergeÇen GÜn BÜyÜyen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.