![]() |
Bir Yağmur Bulutuydu
Aşkımız Yağdı Aniden Bardaktan Boşanırcasına Kalmadı Bir Damla Bile Geride Gürkan Kaya |
RÜyalarimi SÜsledİn Yİne DÜn Gece
Sadece Kalbİnle GÜlÜmsÜyordun Bana GerÇek Gİbİydİn GÖzlerİn Gİbİ Nerde OlduĞunu Bİlmesem De Bİlİyorum Kİ Kalbİn Benİmle Bİrlİkte Atiyor Hasretİn Bİtİrİyor Benİ DÜŞÜnÜyorum , Hİssedİyorum Ama Duyamiyorum... |
Ben
Benden Habersiz Aşık Olmuşum Sana Senin De Haberin Yoktur Mutlaka Gürkan Kaya |
O gece
İçimde tarif edemediğim bir hüzün vardı Nedeni bilinmeyen bir rüzgar gibi esiyordu içimde Ta ki gözlerine bakana kadar Onlar o kadar masumdular ki O tatlı bakışların altında kendimi buldum Birden yüreğimde bir sıcaklık hissettim Gülümsedim Bakışlarına yenilmiştim o an Sanki bir yağmur misali döküldü kelimler dudaklarımdan Hep kal yanımda gitme dercesine Baktım gözlerine Gördüğüm hissettim bir düşsün benim için Hayat rüzgarları bizi nereye sürükler bi |
Vakİt Gece Yarisi Ben Hala Senİ DÜŞÜnÜyorum
YaŞli GÖzlerİm Yollarda Senİ Beklİyorum Hafİf Bİr RÜzgar Esİyor Senden Bana AnlayamadiĞim Sadece HİssettİĞİm BİrŞey Sik Sik YaŞiyorum Aslinda Bunu Sen OlmadiĞinda Hep Senİ DÜŞÜnÜyorum ******* Boyu SensİzlİĞİ YaŞiyorum Zaman GeÇmek Bİlmİyor Hasretİn İÇİmde İyİce BÜyÜdÜ Çok Özledİm GeleceĞİn GÜnÜ Beklİyorum... |
Bİr DÜŞ Gİbİ BaŞladin İÇİmde
Hayallerİmde GÖrdÜĞÜm HİssettİĞİm AnimsadiĞim Bİr Meleksİn Bende Adin Kalbİmde Sakli Sen Benİm İÇİmde Yanan Alev Benİm Yalnizlik Selİmsİn GÖzlerİmİn GÖrdÜĞÜ En GÜzel Ansin Sakin Karanlik ******* Bİzİ Ayirmasin Mevsİmler İnadina YaŞayalim Sevgİmİzİ YÜreĞİmİz De Bİr GÜn Uzaklara DÜŞsekte Umutma Kİ Ayri Deİl Yollarimiz Ayni Nefesİ AldiĞimiz SÜrece Kalbİm Senİ Hep Anacak Ve Ne Zaman İÇİnde Benİ DÜŞlersen RÜzgar Olup Esİcem Sana DoĞru Dostum |
YaŞiyorum Hayalİnle O SoĞuk *******de YokluĞunu
HergÜn Hasretİnle Yaniyorum Sankİ Kendİnİ O Kadar SevdİrmİŞsİn Kİ Senİnleyken DoĞuyorum Yenİden Sen Benİm İÇİn VazgeÇİlmezsİn Kİ Sana Senİ Sevİyorum Dİyebİlmek Sevgİlerİn En GÜzelİ |
Mutluluktu Adi YaŞanan GÜzellİklerİn
AŞkti Adi Kalplerİmİz BİrleŞtİren Sevgİydİ Adi PaylaŞtikÇa ÇoĞalan Ve Sendİn Benİ Sevgİnle Saran Hayatima IŞik Olan |
GÜneŞ DoĞuyor Sabahin İlk IŞiklariyla
Denİzler Yİne Bulutlarin MavİlİĞİ İle Dalgalaniyor RÜzgar Esİyor YÖnÜnÜ Bİlmeden Sebepsİzce Yİne Yapraklar DÖkÜlÜyor Bİr Mevsİm Daha GeÇtİ Sonunu BİlmedİĞİm Bİr Zamanda YaŞiyorum AmaÇsizca |
YÜreĞİmdekİ Denİz Dalgalaniyor
İÇİmde Yİne Hakİm OlamadiĞim Bulutlar GÖzlerİm Senİ Ariyor DÜŞlerde Bİr RÜzgar Gİbİ Esİyorsun İÇİme Kapiliyorum Galİba O Tatli BakiŞina Nerden Estİn İÇİme |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.