![]() |
ÖZLEM BİR YAĞMUR GİBİ YAĞIYOR ÜSTÜME
DAMLALaR YÜREĞİME VURUYOR GECENİN KARANLIĞINDA BİR BAŞIMAYIM ŞİİRLER HAVALANIYOR KUŞLAR GİBi ŞARKILAR AĞLIYOR YOKLUĞUNA BÜTÜN RÜYALARIMDA HAYALLERİM DE SEN GÖZLERİM KAPANIR KAPANMAZ GÖZLERİN YAKLAŞIYOR SONRA BİR RÜZGAR ALIP SeNİ BENDEN UZAKLARA GÖTÜRÜYOR SENİ ÇOK ÖZLEDİM ........ |
Denİzler Durulmaz Dalgalanmadan
******* Olmaz GÜndÜz Olmadan Gelİncİkler AÇmaz İlkbahar Gelmeden Yildizlar IŞildamaz Kİ GÖkyÜzÜ GÜlmeden Anla Artik SevdİĞİm Bu YÜrek Yapamaz Sen Olmadan |
GÜnlerİm Sensİz GeÇİyor O SoĞuk *******de
ÜŞÜyorum Hasretİnle Ne Olur Tut Ellerİmİ Laleler Soldu Bak GİdİŞİnden Sonra CÜmleler Yetmİyor Kİ Sana Hasretİmİ Anlatmaya ÜzgÜnlerdeyİm Yİne Bahari Bekleyen KuŞlar Gİbİ KurduĞum Hayalİm YÜreĞİmde Sevgİnle Yolunu Beklİyorum |
Yİne BİlmedİĞİm YaĞmurlardayim
Yalniz DolaŞiyorum BoŞ Sokaklarda AliŞmak Zor SensİzlİĞe Ne GÜzelmİŞ O GÜnler GelmeyeceĞİnİ Bİle Bİle Beklİyorum HİÇ Umudum Olmasa Da |
sessiz bir gecedeyim isyan dolu
yureğimde bağirsam yankılanır mı yüreğimdekı çığlıklar umut olur mu yolumuza ümit eder miyiz yarınlara zafer kokan yarınlara ve"SEN" elimi tutar mısın karanlığın içinde gözlerinle işik |
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum... .................................................. ............ Gözlerin gözlerime deyince Felaketim olurdu ağlardım Beni sevmiyordun bilirdim Birsevdiğin vardı duyardım... |
Nasil SevmİŞtİ Derlerse
HİÇ Kİmsenİn Sevemeyecegİ Kadar De İkİ GÜnde DegİŞtİrdİm Ben Onu Kalbİne Sevgİ Tohumlari Ektİm Bekledİm Baglanincaya Kadar Sonra Tek Edİverdİm De Hasrettİ Sevmeye Sevİlmeye AŞkini Anlatirdi Bana Sevgİyle Tenhalarda Beklerdİ Benİ Özlemle Zaten VurulmuŞtu Bİr De Ben Vurdum De Kalbİnİ Çaldim Onu Kalpsİz Biraktim Kalpsİz İnsan YaŞarmi YaŞiyor İŞte Bİr DÜnyasi Vardi Onuda Ben Kararttim Biraktim BoŞluga Sallaniyor De Senİ Çok Sevİyorum Dİye Çaglardi |
Beni bazen arayip sormasanda
Sana arada bir kizsamda Söyle sana küs kalabilirmiyim hic Aramizda mesafeler olsada Yollar bizi ayirsada Söyle seni unutabilirmiyim hic Gözlerine bakip "Seni Seviyorum" diyemesemde Sana sarilip öpemesemde Baskasina gönül verebilirmiyim hic Günlerim sensiz gecsede Hasretinden ölsemde Söyle senden vaz gecebilirmiyim hic?! |
Bu gün hüzünlü bir gün;
yüreğimden bir parça koptu sanki ve gitti bana hiç bir şey söylemeden. Giderken götürmedi yüreğimden kopan parçayıda, beni böye açıyla bıraktı. Biliyorum şimdi çok uzaklarda belkide yapayalnız, güneşin doğuşunu izliyor. Kimbilir belkide, gece yarısı dolunaya bakıyor. Tıpkı birlikte olduğumuz gibi sessizliğin tadını cıkarıyor. Ama unutmamalı ki; Biz hep yürekten güldük yürekten ağladık Yürekten bir birimizin gözlerine baktık Biz hep sevgiyi aşkımızla bağ |
Ve işte geldi... ayrılık zamanı.
Ayrılık bizden uzak sanırdım. Kapımızı çalmaz, gelip geçer sandım, yanılmışım. Dur gitme demeye hiç niyetim yok, vermissin kararını sen. Tamam... hadi git! Ardına bakmadan vur kapıyı git! Gözlerimden akan yaşlara aldırma, hep akarlar zaten. Bana bakma sen git hadi! Içimden "hayır gitme" dediğimi anlıyormuş gibi bakma gözlerime. Bakma artık! Uzattın....gideceksen çık git hadi! "Seni seviyorum" demek geliyor içimden. Ama de |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.