![]() |
Seni Seviyorum
NEDEN Mİ? ... Şafağın her söküşünde Saçlarından hayata asılmamın tek nedeni sen varsın Unutma! ...sana tutku halinde bağlanmam için Milyonlarca sebebim var.... Şu çirkef dünyada tek parıltı sensin Ünlü bir heykeltıraşın spatulasından çıkmış gibi Fakat...sönük bir parıltı değil.. Güneşin tüm ışıklarını silik bırakan bir parıltı Şu kuru ayazda içimi yakan bir volkan gibisin Cayır cayır esiyorsun Yüreğime işleyerek.. Sonrada çekip gidiyorsun Ne zaman yaktı |
Saatlermi Durdu Yoksa Ne ?
Ne Oldu GÖz Acip Kapamadan Gecen O GÜzelim ÖmÜre Benim Bu Alemde Ysadigimi Unutsan Bile Uzakdan Uazaga GÜlÜmse Yeter ############################## Bir GÜn Yabanci Bir Isim Duyarsam Senden Kahrolurum Inan Kederimden GÖremem Bakamam Ellerini Tutan O Baska Ellerde Genede Sen Takma Bosver Uzakdan Uzaga GÜlÜmse Yeter ################################# Sevmek BÖle Birsey Iste Kavusamasanda Sevdigine Mutlu Olursun Onun GÜzel Haberleriyle ################### |
senden uzak geçen hergün
inan bana büyük ceza fazlasıyla ödüyorum cezamı inan geldiğin zaman umrumda olmaz grçip giden her gün yanımda olacaksın nasıl olsa ellerimiz buluşurken gözlerimizin kavuştuğu zaman senin bana benimde sana yazıldığımız andır ömrüm seninle geçecek sen geldikten sonra |
Güller hep ellerinde açsın,
ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın.. |
Bir Yürek nelere yeterse,
Bir can bir canı ne kadar severse, Bir damardan ne kadar çok kan geçerse, Yaşam bir ölüme nasıl değerse, Sende benim için o kadar değerlisin.. Bir Yürek nelere yeterse, Bir can bir canı ne kadar severse, Bir damardan ne kadar çok kan geçerse, Yaşam bir ölüme nasıl değerse, Sende benim için o kadar değerlisin.. |
dil yeter seni anlatmaya,
Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi... Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...... Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin |
26 Haziran Pazartesi Ve Prenses
Bu gün 26 Haziran Pazartesi. Öyle sıradan, Alelade bir gün, Sizin için. Bu gün 26 haziran Pazartesi. Sizi bilmem ----Ama, Benim için, Olağan üstü bir gün. Ufacık bir kentin, Güzeller güzeli, ----Kızı PRENSES'ime, kavuştum. |
beynimde fırtınlar kopuyor
içimde efil efil rüzgardan sonra başlayan puslu,sisli ve karanlık bir çise tıpkı yalnız başına dolaşan sokaklar gibiyim sensiz çaresiz, boş ve loş |
yar senden ayrılalı kaç zaman oldu kaç bahar geçti
kaç mevsim sensiz dolaştım senle gezdiğim yereri kaç asır oldu kaç yüzyıl seni bekledim dolaştım dolaştım gelmedin sen cennette ben ise cehennemin dibinde |
ruhunun derinliklerine bir tek ben inebiiyorum.
yinede bana güvenmiyorsun. tıpkı benim seni çok sevdiğim halde sana güvenmediği gibi...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.