![]() |
Seni aradım kırlarda,
Kuş seslerinde bulurum diye. Seni aradım sahillerde, Dalgalarla gelirsin diye. Uykumu terk ettim, Gelirsen göremem diye. Meyhanelerde sabahladım, Kadehlerde aradım seni Hiçbir yerde, hiçbir yerde bulamadım. Göz pınarlarım kurudu. Tüm umutlarım yok oldu. Yokluğun dayanılmaz oldu. Ölümü düşledim, süsledim onu, Kır çiçeklerinin en güzelleriyle. Kayaların en sarp olduğu yerde, Tam atlayacakken ölüme. Bir martı daldı denize. |
döndüm sana mevsimce can bedende sen bende
üşüyorum senli sensizliklerde bi çare tutulmasada elin kırılmasada zerren hiç geçmeyeceksin benden |
bumu sevginin bedeli acı çekmekmi söyle sevdigim? yanında olamasamda
hissederim ben seni hadi fısılda bana uzaklardan beni sevdigini ve, ver benim güzel sevgimin bedelini. |
bir hayal ugruna gittim vatandan
ayri kaldim sevdigimden, anamdan pisman oldum ama daha sonradan dönmesi zor, kalmasida daha zor kime anlatirim ben bu halimi sanki unutmusum kendi dilimi nerden bulacagim taki birini dinlemesi zor, anlatmasi daha zor bu dünyada yasantimiz süreli göremedim ki ta icinden güleni söyle bana ölmüs geri geleni görmesi zor, bilmeside daha zor hayel mayel düsünürüm gecmisi gelecegi bilmez benim gibi bir kisi hayat biter bitmez ellerin isi |
Neyin pesine heves sardi hafif yüregin?
Hangi sözlerle kandi parcalanasi kalbin? Kör olasi gözlerin isil isil mi bakti onada? Icin nasil aldi? Nasil aldin koynuna? Pesinde oldugun bir zaafmiydi bir gecelik? Bir gece icin mi yiktin hayatimizi? Bu kadar ucuzmuydu senin nefsin? Hani yüreginde tasiyordun beni heryerde? Beni neden cikarip atmadin kalbinden, sefersizce sevisirken? Beni nasil sahit edebildin igrenc sahnelere? Namussuz bir geceyi nasil yakistirdin hayatimiza? |
biri vursun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vursun ben kendimi vuramiyorum vuramiyorum çünkü cesaretim yok ayriliga olsa çoktan biterdi oyun kanimin rengi ne hos tadi da çok güzel bayiliyorum bu tada karanlikta görünen bir gök kusagi bu elma sekeri tadinda bir gök kusagi nereye kadar akacak ha ? nefesimi tutup ölebilecek miyim ? ya da koma aninda hala seni düsünüyor olacak miyim ? ben istemem seni komadayken düsünmek beni hayata döndürürsün acilarla dolu yasama . |
Kimbilir kaç kişi senin zarif hallerini sevdi
Kaç kişi güzelliğini sevdi Belki gerçek aşkla; belki değil Ama bir tek kişi seni sevdi. Bir tek kişi değişen yüzündeki hüznü sevdi |
SU YALAN DÜNYADA BIR TEK SEN GERCEKSIN
VAZ GECEMEDIGIM TEK CAREMSIN CAN YOLDASIM SEN BITANESIN ############################## AYNADA MUTSUZ YZÜZÜM BEN SEN OLMADAN COK ÜZGÜNÜM CAN YOLDASIM SEN GÜLÜSÜMSÜN ########################### SANA BENDEN BANASENDEN BAKSA HERKES YABANCI ARIK ANLA CAN YOLDASIM SENSIZ KALBIMDE BITMEZ BIR ACI SEBEBINI BILEMEDIGIM GÖNÜL ACISI CAN YOLDASIM SENSIN DERDIMIN DERMANI gurbet_cicegi |
O GÜZEL BAKISINLA
GÖZLEIRNE MAHKUM ETTIN O YAKAN ASKINLA SEVDANA MAHKUM ETTIN ################## ZINDAN OLDU YÜREGIN ZINCIR OLDU SÖZLERN ELLERIMDE ELLERIN ÖPÜSÜNE MAHKUM ETTIN ######################## BELAYA KOYDUN BASIMI YIKTIN EVIMI ASIMI CIKMAZA SÜRDÜN ISIMI SU KADERE MAHKUM ETTIN ###################### gurbet_cicegi |
ÖYLE BIR ACIDIRKI YANLIZLIK
BOYNU BÜKÜK BIR CICEK GIBI ÖYLE BIR YOLDURKI YANLIZLIK BITMEYEN SARKI GIBI ########################### YANLIZLIK RIHTIM OLDU SENSIZLIK KADER OLDU ASKIN ISE BANA MEZAR OLDU ############################ SIMDI SUSKUNUM SANA SUSKUNUM O GÖZLERINE SUSKUNUM SÖZLERINE YANLIZIM BEN YANLIZ BENIM ADIM YALNLIZLIK gurbet_cicegi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.